Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 20. februar 2005, 01:42


Jeg overvejer at sælge min barebone, da jeg ikke rigtigt får den brugt. Den blev oprindeligt købt med det formål at den skulle fungere som videomaskine nede i stuen, men det er meget begrænset hvor meget jeg har brugt den. Den består af følgende:

Shuttle X socket A SN41G2V2 barebone

Athlon XP barton mobile 2400+ (den løber p.t. 2200 mhz i barebonen, men har løbet 2500 mhz prime stabilit i min gamle stationære)

2x256 mb GeiL value RAM

Albatron FX5900XTV (med VIVO)

Seagate 80 GB harddisk

Gammel 15" Olivette skærm i sort

Tastatur + mus + højtalere (noget billigt bras)

Barebone + CPU er købt indenfor det sidste ½ år. RAM + grafikkort er lidt under 1 år gammelt. Skærm er fra ruder konge´s tid :))

Jeg gør opmærksom på at DETTE IKKE ER EN SALGSTRÅD. Jeg er udelukkende interesseret i at få at vide hvad jeg eventuelt kan få for det hele, ved et samlet salg. Det skulle være muligt at finde kvittering på det meste af det som er købt indenfor det sidste års tid.

Ingen af delene har iøvrigt kørt særligt meget, da jeg har skiftet hardware temmeligt hyppigt på det sidste.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.