Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 31. august 2015, 12:23


Hej

Sælger denne bærbare computer, som efterhånden har gennemlevet sin livscyklus herhjemme, og det er derfor tid til, at den flyver fra reden. Den er ikke ny, og det har også medført, at laderen har set bedre dage (se billeder). Den virker dog stadig, men det samme kan ikke siges om batteriet, der måske kan holde i 10 minutter, hvis man er heldig.

Ellers er der faktisk ikke noget at udsætte på computeren. Den fungerer, som den skal, og som man kan forvente af en efterhånden 4-5 år gammel computer. Den har ganske udmærkede specs og kan fint bruges til let (læs: meget let) gaming, tekstbehandling og casual surfing.

Den sælges uden HDD, da denne er brændt af, men der sidder en licenskode bag på computeren, og lur mig om den ikke er en Windows 7 Home Premium kode.

Alt taget i betragtning, så sætter jeg et efter min bedste overbevisning ganske retfærdigt HBO på 200 kroner. Kvitteringen er long gone, hvilket også er med til at hive prisen ned - men who cares? Garantien er også for længst overskredet :)

Den befinder sig i 9800 Hjørring og kan sendes for 49 DKK (køber betaler)

Mads Pedersen har vedhæftet følgende billeder:
  • Speccy.png
  • IMG_20150831_122045.jpg
  • IMG_20150831_113537.jpg
  • IMG_20150831_113551.jpg

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.