Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 18. december 2013, 17:20


Sælges: GoPro HERO3+ Black Edition Adventure

Helt nyt, dvs. i praksis er det ikke købt endnu, men jeg har et gavekort til seuf.dk som jeg eks. kan købe et GoPro med.

Gaverkortet kan bruges til hvad som helst i butikken og det kan også lade sig gøre at købe varer til andre beløb med den samme rabat og er varen på tilbud får man på den måde dobbelt rabat.

Der er altså på ingen måde tale om en brugt vare derfor er prisen heller ikke eks. 50% af dagsprisen

Kameraet koster 3600 i butikken

Pris: 3000 kr. og selvfølgelig med kvittering.

Jeg bor på Frederiksberg og enten kan vi mødes eller også overføres pengene til mig og jeg bestiller efterfølgende kameraet til køberen.


2

onsdag, 18. december 2013, 20:56


Vil lige tilføje; gavekortet kan selvfølgelig også bruges til at købe allerede nedsatte varer. Derfor er det helt ideelt at bruge under det kommende januar udsalg


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.