Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 7. april 2011, 09:56


LG 50PK550 plasma TV sælges eller byttes.

TV'et har et usædvanligt flot billede, og er blandt de bedste i sin klasse.

På denne hjemmeside, der tilhører en professionel THX-certificeret tv/monitor-kalibrator, har han vurderet TV'et mod 28 andre modeller, og han gi'r det en score for billedekvalitet på 33 - et Pioneer 9G Kuro har til sammenligning scoret 34 (evt. google 9G Kuro, det er kendt som et af de bedste plasma TV nogensinde).

http://hdtvbychadb.com/reviews.htm

LG 50PK550 udemærker sig bla. ved, at det har noget der ligner 600 forskellige muligheder for at fintune billedet, hvilket jeg så har gjort, og det er uden at lyve, det bedste billede jeg nogensinde har set på et TV. Selv hvis jeg trykker over på de forprogrammerede THX-billede profiler, som TV'et også er udstyret med, så er billedet tydeligvis ikke nær så godt, som på den kalibrerede indstilling (som er kørt ind efter en guide, til netop dette TV).

TV'et er omkring 4 måneder vil jeg tro (leder efter kvitteringen), og er ikke blevet brugt ret meget -vel en 300 timer vil jeg tro.

Det står, som var det lige pakket ud af kassen da jeg fik det.

TV'et står i Århus hvor det skal afhentes, med mindre man selv kan arrangere noget transport. Det skal siges, at plasma TV helst ikke skal ligge ned ret længe ad gangen, så postdanmark, eller alm. pakkepost er no-go. Jeg har gemt plastic-beskyttlses-dimserne til hjørnerne, men kassen har jeg smidt ud (fylder en halv stue :o).

Sælges da jeg har mere brug for et kamera, og fordi jeg ikke får det brugt ret meget.

Nypris for TV'et i dag er 5.984,- iflg. hifipiser.dk
http://www.hifipriser.dk/Product/Details.aspx?pid=4307998

Sælges for HBO 4500,- ELLER byttes med Canon 550D eller tilsvarende DSLR kamera (skal kunne optage video i 1080p).


Tråden kører også andre steder, og vil blive løbende opdateret.

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Madster321" (07.04.2011, 09:58)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.