Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 12. februar 2011, 19:47


Hej,

Vil gerne bytte et Canon 550D til en studielaptop med garanti.

Mit Canon 550D er cirka 1 måned gammel, har kvittering, og det er købt i Photocare Herning.

Der følger en fotobog med, samt en tripod-stativ til 600-700 kroner. Virkelig god kvalitet.

Derudover følger der et UV-filter med til omkring 200 kroner.

Det hele kostede mig omkring 6000 kroner.

Sælger da jeg har brug for en studiebærbar til studiet, naturligvis, hvor jeg er død træt af at skrive noter i hånden !! Og mangler penge til en god studiebærbar ...

Krav til den bærbare computer:

Energieffektiv

Lang batterileveltid: Minimum 3-4 timer. Foretrækker Intel ULV, Core i3 eller lignende. Ikke noget strømslugende i7-monster, hvor et 6-cellet batteri holder 1 time ... Skal gerne kunne holde en skoledag.

Forholdsvis lille (Maks 15" og gerne let vægt)

Garanti er et must. Bytter ikke til noget uden garanti - Minimum 1 år og gerne mere.

Ingen skader - Enkelte ridser kan accepteres, men store skrammer o.l - "nej tak".

Behøver ikke have noget grafikkort, da den skal bruges til studie. Selvfølgelig gør det ikke noget hvis den har, men så foretrækker jeg et diskret strømbesparende kort fra Nvidia eksempel: GT310M.

Er ikke interesseret i taske, da jeg har sådan en i forvejen.

Bytter også med en bærbar computer + penge, bærbar computer + pc-skærm (min. 22" og display med LED-teknologi), bærbar + penge + skærm.

Forventer at få noget i hænderne der har en tilsvarende værdi af mit kamera. Jeg sælger ikke fordi jeg ikke har brug for mit kamera, så sælger ikke til billige penge, da jeg ellers bare må spare op og købe den bærbar computer senere.

Håber på, at der er en anden person derude, som sidder med en god studie laptop og godt kunne tænke sig et Canon 550D...

Befinder sig 7200 Grindsted

Mvh
Nicolas


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.