Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 13. januar 2011, 22:14


Godaften alle sammen :)

Jeg er den heldige ejer af en canon eos 550d, pragtfuld kamera der filmer i fuld HD. Dog er min bærbar ikke god nok til at redigere på. Jeg søger derfor en ny og søger i den anledning lidt vejledning fra jer kloge hoveder :) Først og fremmest, så er jeg usikker hvor godt et grafikkort der skal bruges når vi snakker om at video redigere. Jeg har læst mig frem til at CPU kraft og RAM er noget af det vigtigste på den front. Vil jeg kunne nøjes med en i3 eller skal jeg op på en i5? Da jeg skal ud og rejse vil det naturligvis være praktisk at den skal transporters uden de større ryg smerter. Jeg har ikke noget imod at snige mig op på en 15,6 , men vil nu være dejligt at nøjes med en 13 eller 14 tommer.

Det skal siges at jeg har en acer 4810t, hvilket er en fin computer, men ikke særlig kraftig. Hvad har i anbefalinger? Jeg skal stortset kun bruge den til videoredigering og spil har ikke den store interesse.
Jeg har kigget på følgende pc'er

HP Pavilion DV6 3161eo
HP Pavilion DM4 1160eo
Lenovo B560 4330 -
MSI CX623 007NE
Apple Macbook pro 13,3 2.4 ghz

Min smertegrænse er helst 7000 kr. Men hvis jeg kan få noget der lidt billigere og stadig være god til mit formål vil jeg være glad.

Jeg håber i kan hjælpe mig lidt :)
OBS : Skal ikke bruge de store effekter, men de bliver redigeret i programmer som sony vegas eller adobe premiere


2

fredag, 14. januar 2011, 12:20


Personligt kender jeg kun HP Pavilion dv6. Min bedre halvdel har en. Den kører fint og der har ingen problemer været med den.

Da vi købte den virkede den som det bedste til prisen.

Men der er nok flere der har en kommentar til de andre du nævner.

Sidder selv med en HP Pavilion dv8 der har gjort at jeg reelt har solgt min stationære computer. Her er der dog et problem med læseren til fingreaftryk, der ofte ikke bliver fundet når computeren har været i dvale.


3

tirsdag, 18. januar 2011, 11:15


har sent dig en PM


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.