Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 5. december 2009, 00:08


Hej Tweakere

Jeg søger et såkaldt skillefilter som dette http://cubus-adsl.dk/elteknik/billedopslag/skillefilter.jpg , da der jo desværre har været nogle lyn på det sidste :)

Fik at vide af Telenor, at der var 14 dages ventetid på netop denne (som medfølger til en router - Kan ikke købes løs iflg. det jeg ved). Og jeg kan altså ikke vente så lang tid uden net!

Jeg var i både Telenor og TDC butikken i Holstebro idag. Telenor (hvorfra jeg har internet) henviste mig til kundeservice.. Ja tak dem har jeg jo obv. snakket med inden jeg kom .. Og TDC-damen spurgte efter lidt snak efter mit tlf.-nr., hvorefter jeg måtte sig jeg hørte til Telenor.. Hendes svar: "Så kan jeg desværre ikke hjælpe".. FU.

Men kan Tweak hjælpe?


Penge gives obv.

Mvh.
Klaus fra Holstebro


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.