Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 1. september 2008, 08:34


Jeg købte 2xHD3870X2 fordi jeg ville prøve at køre et CF system. Desværre viste det sig, da jeg skulle bygge GFX-kortet i min PC, at der ikke er plads til kort nr. 2. Jeg har derfor et HD3870X2 inkl. vandkølingen (blokken der sidder på GFX-kortet) til salg. Kølesystemet er fra aqua-computer og kaldes
aquagratiX med G1/4 gevind på. Jeg har kun haft kortet aktiv i få min. for at teste det, systemet er altså så godt som aldrig brugt og har aldrig været overclocket. Kontakt mig for billeder m.m.

PRIS: 1200 kr. (køleblokken koster i sig selv 750 kr. fra ny!)

Kopi af kvittering fås med. Hvorfor kopi? Der er meget andet gear på min kvittering så jeg vil ikke give den fra mig, men udlåner den selvfølgelig hvis der skulle være brug for det.

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "Ironhand" (01.09.2008, 08:40)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.