Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 4. april 2008, 19:11


Har igen problemer med OC. Når jeg kommer op på ~ 2.2Ghz får jeg random reboots.
Systemet går kort i stå og genstarter så. Windows giver mig besked om at systemet er genstartet efter en alvorlig fejl - GOD MORGEN!

Derudover ser hele Windows lidt mærkeligt ud. Det kom først da jeg clocked til ~2Ghz Jeg har prøvet at clocke ned igen til standard men det afhjælp ikke problemet. (Se billede)

Er det simpelthen bare for lille en strømforsyning til OC ?

EDIT: Læg mærke til kanterne på Firefox, windows start-knappen og proceslinjen. Bruger Windows XP.

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Braindead" (04.04.2008, 19:12)


2

fredag, 4. april 2008, 19:35


Jeg kørte uden problemer 3.6ghz på min e6600 + oc på 8800gtx med min 400w, var så af kvali..

Men hvad med dine ram, de er jo ikke ligefrem de bedste til oc..
Skriv dine indstillinger, volt, timings, divider


3

fredag, 4. april 2008, 20:37


Hvad siger RAM ?
har du fået kørt den for højt op ?

Pilfinger

4

fredag, 4. april 2008, 22:17


husket at låse pci-e /pci portene til 100/33 .....

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

5

lørdag, 5. april 2008, 00:41


Jeg kan faktisk ikke svare på det med indstillingerne, da jeg indtil videre har brugt Asus' eget AI OC.
Der kan man vælge flg:

5%
10%
15% - Nuværende
20% - Random reboots
FSB 960/800
FSB 1280/800
FSB 1000/667
FSB 1333/667
FSB 1200/800

( Er det FSB CPU/RAM ?)

Men hvis jeg skulle gøre det manuelt (som jeg ikke har voldsomt meget erfaring med) så prøv at give et bud på nogle settings.


6

lørdag, 5. april 2008, 02:47


Citeret

Oprindeligt indlæg af Braindead
Jeg kan faktisk ikke svare på det med indstillingerne, da jeg indtil videre har brugt Asus' eget AI OC.
Der kan man vælge flg:

5%
10%
15% - Nuværende
20% - Random reboots
FSB 960/800
FSB 1280/800
FSB 1000/667
FSB 1333/667
FSB 1200/800

( Er det FSB CPU/RAM ?)

Men hvis jeg skulle gøre det manuelt (som jeg ikke har voldsomt meget erfaring med) så prøv at give et bud på nogle settings.


så er det derfor..brug bios til at oc med, det bliver meget mere stabilt og du når højere.....

men husk at låse pci/pci-e til 33/100 i bios hvis der er en sådan indstilling, volt på cpu skal sættes op jo højere du når....men ellers sætter du fsb op med 10, genstarter, og ser om den når ind i windows, ud igen og op med den ..indtil den ikke vil i windows. så er den ustabil.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

7

lørdag, 5. april 2008, 03:32


Asus OC system ér i BIOS.

Så, PCI skal være 33 og PCI-E skal være 100 right?
Hvornår skal man så til at hæve volt på CPU? Det er Vcore ikke?


8

lørdag, 5. april 2008, 07:16


Citeret

Oprindeligt indlæg af Braindead
Asus OC system ér i BIOS.

Så, PCI skal være 33 og PCI-E skal være 100 right?
Hvornår skal man så til at hæve volt på CPU? Det er Vcore ikke?


Du skal jo sætte FSB Manuelt og ikke igennem asus OC system

Asus Z97-P | Core I5 4460 3,2 - 3,4Ghz
Msi Gtx 660 2gb
Crucial Ballistix SP 8GB 2x4GB DDR3 @ 1866CL10
Custom mod AIO Antec H620 KÜhler
Lite-on CV3 128 GB m.2 SSD | 320 GB Samsung 2.5 HDD
Coolermaster 600 watt | Bitfenix Nova

PC

9

lørdag, 5. april 2008, 14:12


Tror du har misforstået mig.

Under Jumperfree Configuration kan man vælge auto, standard, AI og Manuel.
Jeg mente bare at man også skal ind i BIOS for at komme til AI systemet.


10

fredag, 11. april 2008, 18:50


I stedet for at lave en ny tråd samlet jeg lige den her op igen...

Jeg er nu nået op på 1300FSB, dvs. 2275Mhz på CPUen. Her begynder den så at blive en smule ustabil.
I BIOS har jeg sat Vcore til 1.46V men CPU-Z siger at volt stadig er på 1.392...

EDIT: Sagt på en anden måde, hvordan tvinger jeg Vcore op?
EDIT EDIT: Problem solved, boardet sucks. Googlede det og folk er ikke glade for det. Nyt er bestilt :D
Vi lukker tråden...

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "Braindead" (11.04.2008, 21:38)


11

søndag, 13. april 2008, 13:18


Jeg kører skam med et P5N-E SLI, det er da et udemærket board, specielt til dual-core...


12

søndag, 13. april 2008, 13:29


Citeret

Oprindeligt indlæg af jacobtc
Jeg kører skam med et P5N-E SLI, det er da et udemærket board, specielt til dual-core...


og hvor meget er dit da clocket siden det er udemærket ?


13

søndag, 13. april 2008, 13:57


Hvis man googler det lidt, finder man hurtigt ud af at det var budget board der tilbød understøttelse af C2D og SLI. Men Det clocker vildt skod, ligemeget hvad jeg gør bliver det ustabilt på 2.2Ghz og derover.
Og jeg er ikke alene om det problem...


14

søndag, 13. april 2008, 16:11


Citeret

Oprindeligt indlæg af GrillRotten

Citeret

Oprindeligt indlæg af jacobtc
Jeg kører skam med et P5N-E SLI, det er da et udemærket board, specielt til dual-core...


og hvor meget er dit da clocket siden det er udemærket ?


Uden problemer 3.6 GHz, NB'en bliver bare varm, og derfor har jeg sat en lille blæser på den.


15

søndag, 13. april 2008, 16:33


Citeret

Oprindeligt indlæg af jacobtc

Citeret

Oprindeligt indlæg af GrillRotten

Citeret

Oprindeligt indlæg af jacobtc
Jeg kører skam med et P5N-E SLI, det er da et udemærket board, specielt til dual-core...


og hvor meget er dit da clocket siden det er udemærket ?


Uden problemer 3.6 GHz, NB'en bliver bare varm, og derfor har jeg sat en lille blæser på den.


3,6 GHz er så CPU´ens clock ... Siden vi snakker om bundkort, så er det jo nok FSB´en jeg er interesseret i mon ik ? :))

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "GrillRotten" (13.04.2008, 16:33)


16

søndag, 13. april 2008, 16:38


Citeret

Oprindeligt indlæg af GrillRotten

Citeret

Oprindeligt indlæg af jacobtc

Citeret

Oprindeligt indlæg af GrillRotten

Citeret

Oprindeligt indlæg af jacobtc
Jeg kører skam med et P5N-E SLI, det er da et udemærket board, specielt til dual-core...


og hvor meget er dit da clocket siden det er udemærket ?


Uden problemer 3.6 GHz, NB'en bliver bare varm, og derfor har jeg sat en lille blæser på den.


3,6 GHz er så CPU´ens clock ... Siden vi snakker om bundkort, så er det jo nok FSB´en jeg er interesseret i mon ik ? :))


hans er vidst med 8 multi så det må være 450 i fsb...

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

17

søndag, 13. april 2008, 17:05


Citeret

Oprindeligt indlæg af Fragman
hans er vidst med 8 multi så det må være 450 i fsb...


Hvor står der hvilken CPU han har ? - eller hvilken multi han kører ? :ph34r:


18

søndag, 13. april 2008, 17:16


Citeret

Oprindeligt indlæg af GrillRotten

Citeret

Oprindeligt indlæg af Fragman
hans er vidst med 8 multi så det må være 450 i fsb...


Hvor står der hvilken CPU han har ? - eller hvilken multi han kører ? :ph34r:


hans signature.....

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

19

søndag, 13. april 2008, 17:50


Citeret

Oprindeligt indlæg af Fragman

Citeret

Oprindeligt indlæg af GrillRotten

Citeret

Oprindeligt indlæg af Fragman
hans er vidst med 8 multi så det må være 450 i fsb...


Hvor står der hvilken CPU han har ? - eller hvilken multi han kører ? :ph34r:


hans signature.....


Han har ingen :idea:


20

søndag, 13. april 2008, 17:55


Citeret

Oprindeligt indlæg af noxon

Citeret

Oprindeligt indlæg af Fragman

Citeret

Oprindeligt indlæg af GrillRotten

Citeret

Oprindeligt indlæg af Fragman
hans er vidst med 8 multi så det må være 450 i fsb...


Hvor står der hvilken CPU han har ? - eller hvilken multi han kører ? :ph34r:


hans signature.....


Han har ingen :idea:


joda

Intel C2D E6300 @ 2.2Ghz : Xigmatek HDT-S1283

men gå ind og oc manuelt, slå EIST fra, og sæt din multiplier til 8 som er standard (mener det er 8 for en E6300) ...og så skulle du gerne kunne oc vha FSB ...og nej cpuz viser ikke altid din volt korrekt....

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.