1

torsdag, 31. januar 2008, 18:37


Jeg har et problem, et bios problem.
Hvis jeg går ind i bios og hæver multiplieren fra 11,5 til 12 og saver bios, sker der det, at maskinen starter, går ind i windows og det hele er stabilt ingen problemer der, men når jeg så vil i bios igen, trykker på delete, kan det ikke lade sig gøre den bliver bare på sort skærm, jeg kan snildt starte maskinen og komme i windows men vil jeg ind i bios igen er jeg nødt til at resette bios.
Nogen der har prøvet noget lignende.

Komputeren er den som står i sig.

Bærbar Asus G73JH


Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "daltona" (31.01.2008, 18:39)


2

torsdag, 31. januar 2008, 18:40


Har sidste nye bios F3

Bærbar Asus G73JH


Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "daltona" (31.01.2008, 18:41)


3

torsdag, 31. januar 2008, 18:43


Evt noget der ikke er rettet endnu, prøv at søg på google. Hvis det er et generalt problem skal der nok stå noget..


4

torsdag, 31. januar 2008, 18:47


Mjaa, det kan godt være.
Har kørt med en 9500 der var ingen problemer med bios under oc.
Så forstår ikke rigtig at bios begynder at brokker sig.

Bærbar Asus G73JH


Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "daltona" (31.01.2008, 18:48)


5

torsdag, 31. januar 2008, 18:50


Citeret

Oprindeligt indlæg af daltona
Mjaa, det kan godt være.
Har kørt med en 9500 der var ingen problemer med bios under oc.
Så forstår ikke rigtig at bios begynder at brokker sig.


Så kan jeg fortælle dig at hardware/software er meget svært at gøre dig klog på...
De to cpu'er bruger ikke samme cpu id code.


6

torsdag, 31. januar 2008, 18:53


Ja det er så sandt som det er sagt, det er sgu ikke til at gøre sig klog på.
Jeg må ud og søge, så det er godt google er min ven :))

Bærbar Asus G73JH



Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.