Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

21

søndag, 6. maj 2007, 12:12


jamen så var det jo rimelig godt ramt..

- MSI GT70 2PC DOMINATOR
- Intel PM87
- Intel Core I7-4810QM 2,8Ghz
- 1x8196 Kingston PC12800 Ram DDR3 800Mhz / 11-11-11-28
- nVidia GTX870 (941-2500)@(1010-3100)
- 256GB Samsung EVO840 (C+E) / 1000GB HGST 7200 rpm (D) / 3TB Seagate (Extern)
- 17,3" Widescreen 1920x1080/60Hz / 180Watt PSU / Logitech G3

22

søndag, 6. maj 2007, 12:58


Det højeste jeg har haft min E6600 oppe på er 3510 mhz (390x9) ved 1,525v (BIOS) 1,344v (CPU-Z) så vidt jeg umiddelbart husker.

Ved lavere multiplier fejler nogle tools imens andre viser en FSB der er helt ude i skoven :crazyeyes:

f.eks ...





23

søndag, 6. maj 2007, 13:18


Citeret

Originally posted by GrillRotten
Det højeste jeg har haft min E6600 oppe på er 3510 mhz (390x9) ved 1,525v (BIOS) 1,344v (CPU-Z) så vidt jeg umiddelbart husker.

Ved lavere multiplier fejler nogle tools imens andre viser en FSB der er helt ude i skoven :crazyeyes:

f.eks ...






Min køre også lidt mærkeligt når jeg har mindre multiplir... Er det bedst bare og ha den til og køre 9 eller?

- MSI GT70 2PC DOMINATOR
- Intel PM87
- Intel Core I7-4810QM 2,8Ghz
- 1x8196 Kingston PC12800 Ram DDR3 800Mhz / 11-11-11-28
- nVidia GTX870 (941-2500)@(1010-3100)
- 256GB Samsung EVO840 (C+E) / 1000GB HGST 7200 rpm (D) / 3TB Seagate (Extern)
- 17,3" Widescreen 1920x1080/60Hz / 180Watt PSU / Logitech G3

24

tirsdag, 8. maj 2007, 15:05


3825 425*9 1,5v har jeg haft min E6600 (på vand) til at køre,

Asus P5N e-sli/Core2duo E-6600 2400@3780/6gb Corsair XMS2 800@900/Asus8800GTX 660/1000
X-FI Xtremegamer/Silverstone 600W modulær/Samsung 2232bw//Nokia 446Xpro 19"/SataII 320gb/usb 230gbVand EK-Wave + EK-FC8800GTX Vista64 / XP

25

tirsdag, 8. maj 2007, 19:42


Citeret

Originally posted by GrillRotten
Det højeste jeg har haft min E6600 oppe på er 3510 mhz (390x9) ved 1,525v (BIOS) 1,344v (CPU-Z) så vidt jeg umiddelbart husker.

Ved lavere multiplier fejler nogle tools imens andre viser en FSB der er helt ude i skoven :crazyeyes:

f.eks ...





Får den 1.525 på det screenshot?
så er der da noget galt med PSU eller bundkort?

Jeg ved godt den undervolter noget, men når jeg giver min 1.45 i BIOS viser den 1.41 i CPU-Z.

Asus P6T Deluxe V2 - Antec Nine Hundred
Core i7 920 - Scyhte Mugen 2
ASUS GTX 580 - NorthQ 1000W
3x2GB OCZ PC12800 cl8 - X-Fi Xtreme Gamer
Intel 320 128Gb SSD
2x250 GB Samsung SP2504C RAID 0
My flickr

26

tirsdag, 8. maj 2007, 22:17


stol ikke på cpuz volt. Den viser ofte helt forkert

Corsair Spec Alpha Red Custom, dual rad + single rad in front - Intel 7600k@4.9 1,24 vcore watercooled - 8GB Geil Forza DDR4 3000mhz - 450W Thermaltake SMART PSU - Kingston HyperX 240GB SSD - Asus GTX1060.

27

onsdag, 9. maj 2007, 18:49


min viser ca 0.06 forkert i følge BIOS....

Jeg kan ikke få den stabil når den når over 3.400 så tror jeg satser på jeg har fundet max..

- MSI GT70 2PC DOMINATOR
- Intel PM87
- Intel Core I7-4810QM 2,8Ghz
- 1x8196 Kingston PC12800 Ram DDR3 800Mhz / 11-11-11-28
- nVidia GTX870 (941-2500)@(1010-3100)
- 256GB Samsung EVO840 (C+E) / 1000GB HGST 7200 rpm (D) / 3TB Seagate (Extern)
- 17,3" Widescreen 1920x1080/60Hz / 180Watt PSU / Logitech G3

28

onsdag, 9. maj 2007, 19:16


Citeret

Originally posted by Malk
Får den 1.525 på det screenshot?
så er der da noget galt med PSU eller bundkort?

Jeg ved godt den undervolter noget, men når jeg giver min 1.45 i BIOS viser den 1.41 i CPU-Z.


Nej som jeg skrev, så er det ved 3510 mhz .... og det kører den jo tydeligvis ikke på det screenshot.

Sådan her ser CPU-Z & Core-Temp ud ved 3510 mhz...


Citeret

Originally posted by hot_fifty
stol ikke på cpuz volt. Den viser ofte helt forkert


Sådan er det jo med software ...


29

fredag, 11. maj 2007, 15:01


SÅdan F10 Bios virker mere stabil når jeg er over 3.400, og så har jeg fundet de timings på ram i bios nu.. Man ska åbenbart trykke Ctrl+F1 i bios før det kommer frem..

- MSI GT70 2PC DOMINATOR
- Intel PM87
- Intel Core I7-4810QM 2,8Ghz
- 1x8196 Kingston PC12800 Ram DDR3 800Mhz / 11-11-11-28
- nVidia GTX870 (941-2500)@(1010-3100)
- 256GB Samsung EVO840 (C+E) / 1000GB HGST 7200 rpm (D) / 3TB Seagate (Extern)
- 17,3" Widescreen 1920x1080/60Hz / 180Watt PSU / Logitech G3

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.