Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 24. januar 2007, 11:06


Hej

Jeg har et problem med mit helt nye grafikkort, tror jeg.

Når jeg spiller feks R6 Las Vegas eller BF2142, fryser billedet lige pludselig i ca 10 sec eller mere og jeg tror at det er kortet der skal indstilles anderledes eller måske bios opsætningen der står forkert.

Håber nogen kan hjælpe, har tidligere haft stor succes med hjælp her inde.

Venlig hilsen

Pacman911

Motherboard A-N78HD, 2 GB kingston Hyper X 6400 2,0V, Palit GTS250 Green 512MB DDR3, PSU Antec TP 650W, 750 GB Samsung HDD Sata. Amd Athlon 64x2 5000+ (2,6 Ghz)

2

onsdag, 24. januar 2007, 11:07


Nå ja det er et Albatron geforce 7600GT 256mb/128bit kort

Venlig hilsen

Pacman911

Motherboard A-N78HD, 2 GB kingston Hyper X 6400 2,0V, Palit GTS250 Green 512MB DDR3, PSU Antec TP 650W, 750 GB Samsung HDD Sata. Amd Athlon 64x2 5000+ (2,6 Ghz)

3

onsdag, 24. januar 2007, 11:11


dine informationer hjælper os slet ikke nok....

1. hvad består ALT dit hardware af ?
2. hvilket gfx kort havde du før?
3. hvad gjorde du inden og efter du fysisk satte det nye kort i?

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, Sapphire R9 270X 4GB OC.

4

onsdag, 24. januar 2007, 11:26


Gforce 7600GT 256mb PCI-E,Processor dual core 3800+ socket 939, 2 x 512 MB ddr(pc3200), bundkort Dfi N4, Chipset NVIDIA nForce4, PSU 400w/22a på 12+

Før havde jeg et agp gf6600gt men det var på et andet bundkort. min kammerat har sat det nye bundkort i for mig og derefter har vi bare sat det nye grafikkort i, og komplet geninstallering af win xp og div programmer/spil

Venlig hilsen

Pacman911

Motherboard A-N78HD, 2 GB kingston Hyper X 6400 2,0V, Palit GTS250 Green 512MB DDR3, PSU Antec TP 650W, 750 GB Samsung HDD Sata. Amd Athlon 64x2 5000+ (2,6 Ghz)

5

onsdag, 24. januar 2007, 11:35


så er det nok fordi i endnu ikke har installeret alle chipset driverne....husk at tage de nyeste...det ville være mit første gæt.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, Sapphire R9 270X 4GB OC.

6

onsdag, 24. januar 2007, 11:44


jeg har været på nvidia.com og hente de nyeste drivere som jeg erstattede med dem jeg havde fra dfi´s hjemmeside.

Venlig hilsen

Pacman911

Motherboard A-N78HD, 2 GB kingston Hyper X 6400 2,0V, Palit GTS250 Green 512MB DDR3, PSU Antec TP 650W, 750 GB Samsung HDD Sata. Amd Athlon 64x2 5000+ (2,6 Ghz)

7

onsdag, 24. januar 2007, 12:06


Hvis jeg går ind i egenskaber for nvidia geforce 7600gt står der:

Enhedstype: skærmkort

Producent: Nvidia

Placering: Pci-slot 5(pcibus 5, enhed 0, funktion 0)

Er det rigtigt, burde der ikke stå Pci-ekspress ud for placering?

Venlig hilsen

Pacman911

Motherboard A-N78HD, 2 GB kingston Hyper X 6400 2,0V, Palit GTS250 Green 512MB DDR3, PSU Antec TP 650W, 750 GB Samsung HDD Sata. Amd Athlon 64x2 5000+ (2,6 Ghz)

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.