1

søndag, 3. december 2006, 17:39


halløj jeg har lige fået dette board asus a8n sli 32 deluxe gamer edition
når jeg ændrer min vcore i bios sker der ingenting den skriver i cpu-z og pc probe 2 samt i bios at jeg kører med vcore på 1,49 volt hvad kan skyldes dette

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "xecuter" (10.12.2006, 15:31)


2

søndag, 3. december 2006, 18:17


du skal slå cool & quite fra til at starte med.....

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

3

søndag, 3. december 2006, 18:51


det ved jeg godt jeg har jo clocket den det er når jeg ændrer voltene at der ikke sker nogen forandring i bios hardware monitor


5

lørdag, 9. december 2006, 03:36


Citeret

Originally posted by xecuter
det ved jeg godt jeg har jo clocket den det er når jeg ændrer voltene at der ikke sker nogen forandring i bios hardware monitor


og hvad så...man kan sagtens clocke den med det slået til ?

har du en opdateret bios ?

kan du stole på dine prober og de programmer du bruger i windows...for cpu-z osv kan du ikek bruge til at se hvor meget volt den får...der er ofte problemer med at de viser forkert.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

6

lørdag, 9. december 2006, 14:47


jamen det er stadig i bios jeg kigger på volt og cool and quiet blev slået fra som det første men der er nogle oc profiler kan det være dem jeg skal ændre for at få lov til at ændre volt nogle må da have et board med samme bios indstillinger som mig og nyeste bios er inde


7

lørdag, 9. december 2006, 15:31


næh, alt hvad der står abit fatality på er jo ren reklame gas, som man betaler en masser unødige penge for :) ...og bortset fra connectors og meinder er de fleste af tweaks brugere jo nogle der bare køber det mest fornuftige :D

abit har ikke rigtigt været inde i kampen længe så er bange for der ikke er mange der har det board (for nu at være seriøs). der er sikkert en eller anden indstilling der står til auto et sted, som skal over på manuel.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

8

lørdag, 9. december 2006, 23:34


jeg fatter ikk hvad du mener kan du ikk bare holde dig uden om min tråd jeg har lige skiftet mit mobo ud abit er sgu fint nok bedre end mange andre.....men læs øverst hvilket mobo der er tale om så hjælper det jo nok

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "xecuter" (10.12.2006, 03:01)


9

søndag, 10. december 2006, 06:22


jeg beklager meget deres Højhed, jeg antog blot at der var tale om Deres angivne bundkort fra signaturen..........De vil for fremtiden ikke modtage nogen former for råd fra undertegnede...Blot skal det siges at der er tale om en fejl 40.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

10

søndag, 10. december 2006, 15:22


Tusind tak....


11

mandag, 11. december 2006, 23:39


jeg var åbenbart ikk den enste med problemer man skal enable over voltage of cpu med 0,200 volt så sker der ændringer og man kan stille det som man vil


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.