Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 28. november 2006, 13:18


hey ppl :razz:


Jeg har et spørgsmål angående Min P4 3.6GHz - socket LGA 775. For ikke ret længe siden fik jeg skiftet en ny blæser pga. Den gamle larmede som en luft havn :P - Min nye blæser er en NorthQ Copper/alu som kører fint; billede:



Men mit endtlige spørgsmål er hvor varm skulle min Intel Pentium 4HT - LGA 775, være normalt? Den ligger på 50 - 57 Grader i BIOS :rolleyes: - Vi snakker med temp lige når den er tændt så ligger den på 50 - 57 grader, og den bliver på 50 - 57 grader selv efter 11 - 12 timer hvor den er tændt. - Ram/MB temp på 50 grader også normalt? - Er det en normal temp? Måske ikke nok køler pasta på? Den er skruet ned på minimum i fart med en "Fan-Mate" får at der ingen lyd kommer...

Hvis nogen ved noget, post :D

Dette indlæg er blevet redigeret 3 gange, senest redigeret af "Bonnie" (28.11.2006, 13:20)


2

tirsdag, 28. november 2006, 15:25


Det er skam en ganske hæderlig temperatur. No need to worry.

********************************************

AMD og Intel styrer(!!!) - hvis den ene ikke var her, var den anden ikke så billig....

3

tirsdag, 28. november 2006, 16:18


Okay, jeg var bare ikke sikker.. takker :D


4

tirsdag, 28. november 2006, 16:25


først ved 65-70 skal du lige passe på, så kan den blive ustabil.. Er de temps load eller idle temps. 50-57 lyder meget idle... Test load med orthos

Corsair Spec Alpha Red Custom, dual rad + single rad in front - Intel 2600k@4.2 1,20 vcore watercooled - 8GB Kingston HyperX - 450W Thermaltake SMART PSU - 1 x SSD disk - Gigabyte HD7870 OC Edition watercooled.

5

tirsdag, 28. november 2006, 16:34


Det er inde i BIOS når jeg lige restart pc og trykker "DEL" > Power > Hardware monitor. Hvor finder jeg dette program, link måske så jeg er sikker på at få det rigtige plz :D


6

tirsdag, 28. november 2006, 22:26


bios er ikke load temp. Jeg mener med load temp at du i windows kører et program der hedder orthos, som er gratis og kan downloades, bare google det. Der vælger du large eller small i programmet og holder øje med temp.. kommer den op på 65-70 kan den blive ustabil... Du kan også hente prime95, dog skal du kører 2 seperate af dem da din cpu har hyperthreading, altså en fysisk kerne og en logisk eller hvad det nu hedder

Corsair Spec Alpha Red Custom, dual rad + single rad in front - Intel 2600k@4.2 1,20 vcore watercooled - 8GB Kingston HyperX - 450W Thermaltake SMART PSU - 1 x SSD disk - Gigabyte HD7870 OC Edition watercooled.

7

tirsdag, 28. november 2006, 22:28


CPU kører 100% i bios..... ;)


8

tirsdag, 28. november 2006, 22:38


hmm - nåh var jeg ikke klar over - er du sikker.. Min temp er meget lavere i bios end i windows

Corsair Spec Alpha Red Custom, dual rad + single rad in front - Intel 2600k@4.2 1,20 vcore watercooled - 8GB Kingston HyperX - 450W Thermaltake SMART PSU - 1 x SSD disk - Gigabyte HD7870 OC Edition watercooled.

9

onsdag, 29. november 2006, 11:00


Citeret

Originally posted by Boris
CPU kører 100% i bios..... ;)


Har jeg godt nok aldrig hørt før.

Asus P6T Deluxe V2 - Antec Nine Hundred
Core i7 920 - Scyhte Mugen 2
ASUS GTX 580 - NorthQ 1000W
3x2GB OCZ PC12800 cl8 - X-Fi Xtreme Gamer
Intel 320 128Gb SSD
2x250 GB Samsung SP2504C RAID 0
My flickr

10

onsdag, 29. november 2006, 11:44


Citeret

Originally posted by hot_fifty
hmm - nåh var jeg ikke klar over - er du sikker.. Min temp er meget lavere i bios end i windows


så er der noget galt...i bios kører den måske 75% af belastningen i fx orthos.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, Sapphire R9 270X 4GB OC.

11

onsdag, 29. november 2006, 13:31


Tak, har nu installeret orthes. Efter det er gjort klikker jeg "start", nu Køre pc'en 90 - 100% og den blinker "GO" i programmet også noget rødt med "Pagning", den viser hvor mange G.hertz etc min pc er. Så tæller den tid, stopper den selv eller noget eller skal jeg stoppe efter et bestemt tidspunkt ?


screenshot :




ved ikke helt hvordan jeg bruger det .. nogen der kan forklare?


12

onsdag, 29. november 2006, 14:59


ved test vælger du small eller large og holder øje med temp.. en ½ time er længe nok, så ser du nok load temp, altså maximal temp

Corsair Spec Alpha Red Custom, dual rad + single rad in front - Intel 2600k@4.2 1,20 vcore watercooled - 8GB Kingston HyperX - 450W Thermaltake SMART PSU - 1 x SSD disk - Gigabyte HD7870 OC Edition watercooled.

13

onsdag, 29. november 2006, 15:18


Ok takker, men sidste spørgsmål.. Hvordan ser jeg så min cpu temp ??


14

onsdag, 29. november 2006, 15:44


Altså skal jeg gå in i BIOS efter det har kørt en halv time ??


15

onsdag, 29. november 2006, 15:47


Citeret

Originally posted by Bonnie
Altså skal jeg gå in i BIOS efter det har kørt en halv time ??


Nej nej, temp falder med det samme når der ikke er load på længere.

Hent speedfan, eller brug det program der sikkert fulgte med på cd'en til mobo.


16

onsdag, 29. november 2006, 15:50


Det er en købt pc fra elgiganten. Så der er sku ingen Mobo Manual med, men checker lige det der speed fan; du siger jeg ka se pc temp med speedfan så ? :D


EDIT: her er et screenshot fra speedfan ..




er det fint ?? Det er bare idle, ugen pc'en bruger specielt meget..

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Bonnie" (29.11.2006, 15:58)


17

onsdag, 29. november 2006, 16:06


Se min tidligere post, as well

Nu kommer det så bare efter 1 min og 20 sek der er den på hele 67 grader !! :S :S :S :S !

Screenshot:




18

onsdag, 29. november 2006, 19:08


De 2 fans der står på 29%, kan du skrue op for dem?

maxy

19

onsdag, 29. november 2006, 19:21


67 så er det ved at være et problem..

Corsair Spec Alpha Red Custom, dual rad + single rad in front - Intel 2600k@4.2 1,20 vcore watercooled - 8GB Kingston HyperX - 450W Thermaltake SMART PSU - 1 x SSD disk - Gigabyte HD7870 OC Edition watercooled.

20

onsdag, 29. november 2006, 20:10


Citeret

Originally posted by sancheZ
De 2 fans der står på 29%, kan du skrue op for dem?


Nej de resetter igen ..

Prøvede lige at skrue min blæser med fuld knald, tændte orthos og så efter 2min blev den massivt på 50 - 51 grader. Jeg tror jeg jeg skal ha en case fan i røven på pc'en, og lige skille blæseren ad måske sidder den ikke helt rigtigt på eller noget mere køler pasta på..

vil det hjælpe?

:)

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Bonnie" (29.11.2006, 20:11)


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.