1

mandag, 27. november 2006, 14:25


Hey!

ville gerne prøve at oc min ny indkøbte Conroe E6300!

Ved godt at mobo vil sætte en stopper her... men her er hvad jeg kom frem til:



kan ikke få den til at boote over 285mhz! nogle ider til hvad jeg kan gøre?


Mvh Karse

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 1x128GB SSD
PowerColor R290 PCS+ I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Dell U2311H I Logitech G500 + CM Rapid fire TK keyboard
Wii U- PS3 Slim 120GB - Xbox360 Premium 20GB

2

mandag, 27. november 2006, 14:27


Hva køling er der på - boxkøler?

"I like smart people who disagree with me, and are able to explain why."

i7-4790K @ 5 GHz | 16 GB DDR3-2400 | MSI GTX 970 OC | 2x 256GB Samsung 850 Pro |
32" Samsung S32D850T | Corsair Carbide Air 540 | 1300 Watt OCZ | W10 Pro x64

3

mandag, 27. november 2006, 14:38


Citeret

Originally posted by xt0m
Hva køling er der på - boxkøler?


ja, men ser ikke ud til at være noget problem atm

temp efter et 3dmark01 run


Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 1x128GB SSD
PowerColor R290 PCS+ I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Dell U2311H I Logitech G500 + CM Rapid fire TK keyboard
Wii U- PS3 Slim 120GB - Xbox360 Premium 20GB

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "Karse" (27.11.2006, 14:45)


4

mandag, 27. november 2006, 14:58


Prøv en gang orthos - til cpu - så ser vi ;)

"I like smart people who disagree with me, and are able to explain why."

i7-4790K @ 5 GHz | 16 GB DDR3-2400 | MSI GTX 970 OC | 2x 256GB Samsung 850 Pro |
32" Samsung S32D850T | Corsair Carbide Air 540 | 1300 Watt OCZ | W10 Pro x64

5

mandag, 27. november 2006, 15:11


Citeret

Originally posted by xt0m
Prøv en gang orthos - til cpu - så ser vi ;)


tror alså ikke det er temp problemer.. det er jo ikke engang 200mhz over standart hastighed

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 1x128GB SSD
PowerColor R290 PCS+ I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Dell U2311H I Logitech G500 + CM Rapid fire TK keyboard
Wii U- PS3 Slim 120GB - Xbox360 Premium 20GB

6

mandag, 27. november 2006, 15:14


Citeret

Originally posted by Karse

Citeret

Originally posted by xt0m
Prøv en gang orthos - til cpu - så ser vi ;)


tror alså ikke det er temp problemer.. det er jo ikke engang 200mhz over standart hastighed


Det var nu heller ikke det jeg mente - det var mere i forhold til hvis du begynder at presse den - om der så er køling nok :)

Conroe OC tråden
http://www.tweak.dk/forum/thread.php?threadid=69331

"I like smart people who disagree with me, and are able to explain why."

i7-4790K @ 5 GHz | 16 GB DDR3-2400 | MSI GTX 970 OC | 2x 256GB Samsung 850 Pro |
32" Samsung S32D850T | Corsair Carbide Air 540 | 1300 Watt OCZ | W10 Pro x64

7

mandag, 27. november 2006, 16:11


Det er udelukkende chipsettet der sætter grænsen på det her mobo.

Opdater bios til 2.20 eller 2.10, Husk at læs "How to update" noget med at loade bios default efter reboot.

Gætter på du har DDR1 i ? Så sæt den til 166mhz, mener det er den højeste divider. Prøv at hent den nye cpu-z den viser vist de rigtige ram mhz. Ellers kan Everest.

Prøv med AGP og RAM volt til high.

Inde i Advanced Host Conf, sæt Pipeline DRQCTL til Enabled. Det gir en del mb/s extra, tror det gav 1000 her.


8

mandag, 27. november 2006, 16:13


Citeret

Originally posted by xt0m

Citeret

Originally posted by Karse

Citeret

Originally posted by xt0m
Prøv en gang orthos - til cpu - så ser vi ;)


tror alså ikke det er temp problemer.. det er jo ikke engang 200mhz over standart hastighed


Det var nu heller ikke det jeg mente - det var mere i forhold til hvis du begynder at presse den - om der så er køling nok :)

Conroe OC tråden
http://www.tweak.dk/forum/thread.php?threadid=69331


Ehm, box køleren kan nemt køle den til 3ghz, han er på 2ghz.


9

mandag, 27. november 2006, 17:59


Citeret

Originally posted by noxon

Citeret

Originally posted by xt0m

Citeret

Originally posted by Karse

Citeret

Originally posted by xt0m
Prøv en gang orthos - til cpu - så ser vi ;)


tror alså ikke det er temp problemer.. det er jo ikke engang 200mhz over standart hastighed


Det var nu heller ikke det jeg mente - det var mere i forhold til hvis du begynder at presse den - om der så er køling nok :)

Conroe OC tråden
http://www.tweak.dk/forum/thread.php?threadid=69331


Ehm, box køleren kan nemt køle den til 3ghz, han er på 2ghz.


Ja, derfor skrev jeg også at det ikke var det jeg oprindeligt mente :)

"I like smart people who disagree with me, and are able to explain why."

i7-4790K @ 5 GHz | 16 GB DDR3-2400 | MSI GTX 970 OC | 2x 256GB Samsung 850 Pro |
32" Samsung S32D850T | Corsair Carbide Air 540 | 1300 Watt OCZ | W10 Pro x64

10

mandag, 27. november 2006, 22:25


hmm sæt ram hastigheden ned og så oc du videre på FSBen

Corsair Spec Alpha Red Custom, dual rad + single rad in front - Intel 2600k@4.2 1,20 vcore watercooled - 8GB Kingston HyperX - 450W Thermaltake SMART PSU - 1 x SSD disk - Gigabyte HD7870 OC Edition watercooled.

11

mandag, 27. november 2006, 22:37


Citeret

Originally posted by hot_fifty
hmm sæt ram hastigheden ned og så oc du videre på FSBen
har prøvet med ram sat til 166 hjælper ikke!

men der bliver desværre ikke mere oc forløbig :/ fik et lille problem med bios update så nu skal min bios chip lige en tur forbi jylland :(

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 1x128GB SSD
PowerColor R290 PCS+ I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Dell U2311H I Logitech G500 + CM Rapid fire TK keyboard
Wii U- PS3 Slim 120GB - Xbox360 Premium 20GB

12

mandag, 27. november 2006, 22:46


Citeret

Originally posted by hot_fifty
hmm sæt ram hastigheden ned og så oc du videre på FSBen


Hjælper ikke hvis den rigtige bios ikke er inde.
Det er ikke som at oc et hvert andet board, der er mange underlige options der ska stå rigtigt som nomalt intet har med et stabilt oc at gøre..

Karse, hva gik galt under bios update ?


13

mandag, 27. november 2006, 22:51


Citeret

Karse, hva gik galt under bios update ?


prøvede at flashe bios i windows men programmet hang bare :/

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 1x128GB SSD
PowerColor R290 PCS+ I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Dell U2311H I Logitech G500 + CM Rapid fire TK keyboard
Wii U- PS3 Slim 120GB - Xbox360 Premium 20GB

14

mandag, 27. november 2006, 23:28


Citeret

Originally posted by Karse

Citeret

Karse, hva gik galt under bios update ?


prøvede at flashe bios i windows men programmet hang bare :/


hmm lyder sært, har ikke haft bøvl med min opdate af bios, med mit mobo kan jeg køre stabilt ved 320, og det er med den nye bios 2.20.

du havde vel lukket alle andre programmer ned imens du opdatered bios ik ?


15

mandag, 27. november 2006, 23:29


Citeret

Originally posted by NiEn

Citeret

Originally posted by Karse

Citeret

Karse, hva gik galt under bios update ?


prøvede at flashe bios i windows men programmet hang bare :/


hmm lyder sært, har ikke haft bøvl med min opdate af bios, med mit mobo kan jeg køre stabilt ved 320, og det er med den nye bios 2.20.

du havde vel lukket alle andre programmer ned imens du opdatered bios ik ?


ja det havde jeg

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 1x128GB SSD
PowerColor R290 PCS+ I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Dell U2311H I Logitech G500 + CM Rapid fire TK keyboard
Wii U- PS3 Slim 120GB - Xbox360 Premium 20GB

16

lørdag, 2. december 2006, 14:36


så fik jeg min pc op at kører igen! men kan desværre ik få den til at boote over 285 :/ hvad kan der være galt? har jeg bare været uheldig med mobo?

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 1x128GB SSD
PowerColor R290 PCS+ I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Dell U2311H I Logitech G500 + CM Rapid fire TK keyboard
Wii U- PS3 Slim 120GB - Xbox360 Premium 20GB

17

lørdag, 2. december 2006, 19:07


Citeret

Originally posted by Karse
så fik jeg min pc op at kører igen! men kan desværre ik få den til at boote over 285 :/ hvad kan der være galt? har jeg bare været uheldig med mobo?

Måske ku' du prøve at løsne timings en anelse og se, om det ikke løser problemet.


18

lørdag, 2. december 2006, 19:11


Citeret

Originally posted by Bentzin

Citeret

Originally posted by Karse
så fik jeg min pc op at kører igen! men kan desværre ik få den til at boote over 285 :/ hvad kan der være galt? har jeg bare været uheldig med mobo?

Måske ku' du prøve at løsne timings en anelse og se, om det ikke løser problemet.


kører auto timings atm og hjælper ikke

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 1x128GB SSD
PowerColor R290 PCS+ I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Dell U2311H I Logitech G500 + CM Rapid fire TK keyboard
Wii U- PS3 Slim 120GB - Xbox360 Premium 20GB

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.