1

tirsdag, 27. juni 2006, 20:58


Hey tweaker's... Jeg har et mindre problem, og kan bare ikke finde ud af hvad det er, den gang jeg startede med at overclockke mit grafikkort, kørte det fint i alle test, og cpu var også overclockket en lille smule det sammen med ram, så ville jeg så prøve 3Dmark06 og der kom der en hulens masse grå strejer i test 4 lige efter de 2 cpu test's, nå tænkte jeg, så er der noget galt igen, så prøvede jeg COD2 og det samme skete der, så installerede jeg Catalyst 6.6, og så var der ikke noget i COD2, har ikke prøvet 3dmark06, så var jeg mega glad, nu ville jeg så prøve far cry, og så var der fejl igen, havde prøvet far cry tidliger på dagen og der var ingen fejl, så det undre mig lidt, prøvede så COD2 og der var også fejl, meget mærkeligt, jeg tjekkede så hvor varmt GFX var lige efter jeg havde gået ud af spillet, det var 74 grader ved 1min's spil, det undre mig ikke da køleren næsten ikke køre, hvordan sætter jeg den op i speed, ved brug af Ati Catalyst control center? Gider ikke Atitool da min computer cracsher med det.
Skal siges at det hele køre som i signature, og cpu/ram har kun været testet en halv time med prime 2004, da jeg ikke har haft nok tid, og så har jeg ellers spillet COD2 tidligere på dagen hvor der ingen fejl var, så tror ikke det er cpu/ram, men hvad tror i? Er godtnok træt af det, da jeg først lige har fået gang i min nye computer, da der har været utrolig mange rma sager.

\\XmuZz


2

tirsdag, 27. juni 2006, 21:01


skru lidt ned for core...det lader til at den laver artifacts når den bliver voldsomt belastet og varm.

btw dine ram kan optimeres.

de kan køre ca 2,5-3-3-7 v 210 mhz ca og 2,8 v.....

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

3

tirsdag, 27. juni 2006, 21:04


GFX køre std. speed ;)
Ram kan ikke optimeres mere, ellers havde jeg nok gjordt det, problemet er at min divider ikke virker ordenligt så de køre rigtigt over 225Mhz.

Er der ikke nok nogen der kan hjælpe? Hvordan sætter jeg speeden op får køleren i catalyst driveren?

(EDIT)

Jeg har sat fan speeden op med Atitool, så nu er der ingen synlige fejl, men hvor lang tid det holder ved jeg ikke.

Dette indlæg er blevet redigeret 3 gange, senest redigeret af "XmuZz" (27.06.2006, 23:25)


4

onsdag, 28. juni 2006, 16:48


Jeg har lige haft samme problem og det var fordi den var for varm og den var kun 75-80 grader men så fik jeg rivatuner og fik sat kølern up på 50% speed, så kørte den på 55grader og jeg spillede lige Bf2 1.5 time og den var kun 60 grader. men mit GFX lavede også de grafikfejl så det er p.g.a varmen.


5

onsdag, 28. juni 2006, 20:45


Okay...
Jeg installerede Far Cry her den anden dag, og det kørte bare kanont, så lige pludselig kommer der fejl, pis tænker jeg så, så prøver jeg COD2, og der er også fejl, så installere jeg AtiTool og sætter blæseren op, så er der ingen fejl, så idag prøvede jeg 3dmark06 og der var igen fejl i Grafik test 3-4, hvad tror i det kan være ? Grafikkortet bliver ikke over 65 grader, tror i det er et driver problem? For det køre fint nok i spil, også selv om jeg gamer en halv time til en time, og det er kun Far Cry, COD2 og 3dmark06 der har været fejl i indtil vidre, har også F.E.A.R men der er ikke fejl, og så vidt jeg ved så er F.E.A.R mere krævene ?

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "XmuZz" (28.06.2006, 20:45)


6

onsdag, 28. juni 2006, 20:47


har du haft kortet ude af soklen, ellers gør det hjalp på mit !


7

onsdag, 28. juni 2006, 22:04


Tror nu ikke det hjælper men, et forsøg hver.
Jeg har nu spillet Hitman Blood Money med 1400x900 + alt slået til, og har spillet i 3 kvarter uden fejl, så det sgu mærkeligt.


(EDIT)

Skal siges at jeg score 6300 i 3dmark06 med cpu/ram overclockket, gfx er ikke overclockket, men der kommer en masse fejl, men det vist ikke noget at gøre ved, og hvis det bare er 3dmark06, så kan det være lige meget.


Nu har jeg købt en X2 og så smider jeg nok nogle heatsinks på voltregulaterne, så håber jeg det hjælper, har nemlig fået afvide at de sorte streger er fordi gfx ramene bliver for varme.

Dette indlæg er blevet redigeret 3 gange, senest redigeret af "XmuZz" (29.06.2006, 10:23)


8

torsdag, 29. juni 2006, 13:26


Så er der billeder af grafikfejlene.
Far cry http://img106.imageshack.us/img106/822/billede0002ba.jpg
3dmark06 i starten af grafik test 3 http://img205.imageshack.us/img205/4480/billede0156gg.jpg
3dmark06 stadigvæk igen fejl http://img239.imageshack.us/img239/9973/billede0168bc.jpg
Så kommer der fejl på bordet http://img239.imageshack.us/img239/3157/billede0180bz.jpg
Og til slut :dance: http://img213.imageshack.us/img213/7510/billede0191fm.jpg

Har fået afvide af det er ram fejl, og de måske er ristet, jeg har så købt en X2 og får den imorgen, og hvis det ikke virker, ryger de lige op i facet på expressdelivery :9xo

I må gerne sige hvad i tror det er, og hvad der eventuelt kan hjælpe, skal siges at når jeg ser en film, og jeg lukker filmen så er der mærkelige farver på baggrunden bagefter.

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "XmuZz" (29.06.2006, 13:26)


9

torsdag, 29. juni 2006, 13:39


Har du prøvet, at finjustere gfx-driverne ? Eller clocke lidt ned og justere timings ? Dit FarCry billed-eksempel ligner noget jeg havde en gang i min ATI-tid. Her hjalp en patch-opdatering og en finjustering af driverne.

Her er der forskellige tweakguides til system:
http://www.tweakguides.com/System.html

. . . . og diverse spil:
http://www.tweakguides.com/ATICAT_1.html
http://www.tweakguides.com/Farcry_1.html
http://www.tweakguides.com/COD2_1.html

Dette indlæg er blevet redigeret 3 gange, senest redigeret af "Bentzin" (29.06.2006, 13:42)


10

torsdag, 29. juni 2006, 13:42


Kan da prøve,,, GFX'et er ikke oc'et og det skal kunne køre std. Men vil da prøve når jeg får min X2, gider nemlig ikke lege mere med det idag, da jeg er godt gal.


11

fredag, 30. juni 2006, 02:15


Når du skal vise billeder, kan du så ikke bare tage dem med <i> Prt Scr Sys Rq </i> ?? Den sider her :

[Img][/img]

12

fredag, 30. juni 2006, 10:45


Hehe,,, Det ved jeg godt Daxter,,, Men det virkede ikke i Farcry,,, prøvede ikke 3dmark06, men nu var jeg igang med telefonen så tog bare billeder af 3dmark06 med den, det ser også mere overbevisende ud.


13

fredag, 30. juni 2006, 14:04


Håbede jeg enlig også du viste ;)
I FarCry skal du bare trykke ''F12'', så kommer billederne til og ligge i en FarCry mappe.

Du har ikke haft skiftet køler på kort'et ?
Kort'et røger vil ikke Chipset køleren bag ved ?
Driver kører std. ? Og det er en org. ati driver ?

[Img][/img]

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "--DaxTeR--" (30.06.2006, 14:06)


14

lørdag, 1. juli 2006, 17:14


Stregerne i 3DMark06 har jeg også haft det skyldtes overclocking, prøve at reinstallere det hjælper få gange. Men ellers vil jeg lige sige at, det kan være en ram fejl som nogle af jer nævner, mit 7800GTX havde samme problem da jeg overclocked det men, det var ikke altid, det gjorde det også med mit 7800GTX fra leadtek.

Mit ASUS blev ødelagt pågrund af overclockning og det gjorde mir leadtek også. (tror jeg).


15

lørdag, 1. juli 2006, 23:08


Okay... Fik sat den anden køler på, men det hjalp ikke, kunne næsten ikke få den af igen, pcb'et var nær knækket, men fik den af, så sender det på mandag.


16

mandag, 3. juli 2006, 10:15


Idag bliver kortet sendt, håber sådan jeg får et nyt.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.