1

lørdag, 1. april 2006, 00:13


Hejsa

Jeg har en Pentium D920 som jeg har smidt vand på (Apex Ultra), jeg har den til at kører 3.8GHz uden prob. med std. Vcore på et Asus 975x chipset.

Spørgsmålet er hvordan jeg kommer videre, jeg har leget lidt med Vcore men det giver ikke mere ydelse, er det nødvendigt at hæve nordbro spændingen ligeså?

Peter


2

lørdag, 1. april 2006, 00:22


du kan jo prøve, men tror ikke det giver noget... har du bios 0206, som er den bedste til dit board, du har vel sat pci frekvens til 100 og pci / agp lock til 33,33mhz

Corsair Spec Alpha Red Custom, dual rad + single rad in front - Intel 2600k@4.2 1,20 vcore watercooled - 8GB Kingston HyperX - 450W Thermaltake SMART PSU - 1 x SSD disk - Gigabyte HD7870 OC Edition watercooled.

3

lørdag, 1. april 2006, 00:34


du burde kunne nå højre

min nye lille 920 render 260 std vcore på luft lige nu
bliver dog lidt ½ lun 58º

prøv at sæt den ram speed lidt ned så kan du se om det er dem der stopper dig.


4

lørdag, 1. april 2006, 00:36


Jeg tror ikke det er rammene har 4x1 Gb Kingston 750Mhz DDR2 ram i de løber fint 780mhz. Når jeg clocker så holder jeg altid som udgangspunkt rammene under 700mhz.


5

lørdag, 1. april 2006, 00:39


Det skal lige nævnes, når jeg kører ved 280MHz (omkring 3.8GHz) så bliver cpuen kun omkring 40 grader, så det er ikke der problemet ligger. Jeg er bare aldrig så glad for at sætte spændingen op


6

lørdag, 1. april 2006, 00:45


Spørgsmålet er om det er min PSU der ikke kan lev. nok strøm. Jeg har en 430W Antec PSU som jeg har været virkelig glad for. Og har aldrig før haft prob. med den.

Jeg har 5 x 12Cm blæser (3 på 12v og 2 på 7v) 12v pumpe 2 x 36raptor 2x 300Gb, 1x DVD, 7900GT.

Skal siges at jeg før i tiden med luft havde en hav af blæser på samt flere DVD drev. Men måske Cpu'en hiver så meget at den har svært ved at følge med.??, nå jeg må prøve i løbet af weekenden.

Peter


7

lørdag, 1. april 2006, 00:48


måske power mangel
har du 8 eller 4 pins stik på.

jeg mangler ikke power med min lille enermax 620 w :)


8

lørdag, 1. april 2006, 00:54


Ja det kan være jeg skal ud at have mig sådan en fætter som du har. Hvad mener du iøvrigt om jeg har 8 eller 4?

Peter


9

lørdag, 1. april 2006, 00:56


det normale P4 tsik har 4 poler

ney psuér har et der er 8 polet og derved får man en mere stabil power suplay til cpuén.


10

lørdag, 1. april 2006, 01:05


Ahh, på den facon, det må jeg ærligt indrømme at jeg ikke ved, har 20 pins i (tror det er 20 det udfylder da ihvertfalde ikke hele stikket, og har selvfølgelig 4pins P4 stik i. Men PSU'en er vel 2-3 år gammel, så den er nok kun 4 polet.

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "pekr" (01.04.2006, 01:08)


11

lørdag, 1. april 2006, 01:38


kan være din PSU, men giv da lidt mere spænding. 1,4 sker der intet ved så længe temps er under 60-70 grader

Corsair Spec Alpha Red Custom, dual rad + single rad in front - Intel 2600k@4.2 1,20 vcore watercooled - 8GB Kingston HyperX - 450W Thermaltake SMART PSU - 1 x SSD disk - Gigabyte HD7870 OC Edition watercooled.

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.