Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 23. marts 2006, 08:27


Jeg tog min IHS af min 3700+ igår..
Men det jeg har fået ud af det er at den IKKE vil OC ligeså meget som før..
Hvordan kan det være, og hvorfor?
Og det er ikke pga. varme, for den bliver IKKE over 38-40grader.

Mvh Mads :T


2

torsdag, 23. marts 2006, 09:08


Du har sikkert ødelagt den........... :oops: ;)


3

torsdag, 23. marts 2006, 11:54


Citeret

Originally posted by Boris
Du har sikkert ødelagt den........... :oops: ;)


Tjaa.. håber jeg da ikke ;) for jeg tror næsten ikke den ka bli mere ødelagt;) Den mangler også allerede 2 ben.. :))

Men altså den ka jo stadig kører hurtigt.. det er bare ca. 30+mhz under det før... så det syntes jeg er ret mærkeligt..

Mvh Mads :T


4

torsdag, 23. marts 2006, 12:15


Det kan være kølepastaen lige skal have tid til at sætte sig....


5

torsdag, 23. marts 2006, 14:53


Citeret

Originally posted by Boris
Det kan være kølepastaen lige skal have tid til at sætte sig....


Håber jeg :)
Jeg er lige begyndt at teste lidt mere.. og jeg syntes allerede at det hjælper lidt, men nu må vi se.
Jeg har ændret lidt på indstillingerne i BIOS, som at sætte multi på 10 og FSB på 290 og så devider på ram til 180, så ram kører 263,3mhz nu..
Men nu må vi se om det er stabilt..
Før kørte jeg nemlig 2917mhz..

Mvh Mads :T


6

torsdag, 23. marts 2006, 15:19


Uden ihs har det en del at sige hvor hårdt du spænder køle hovedet på, prøv at leg lidt med det, der er tit et par graders forskel.


7

torsdag, 23. marts 2006, 16:13


men mit problem er ikke temp.. det er at den bare ikke kan det samme mere.. UDEN ihs..
og jeg havde ellers hørt at det sku hjælpe at tag den af..

Mvh Mads :T


8

torsdag, 23. marts 2006, 20:03


Jeg kan kører sådan her:
11*254 = 2794mhz ved 1,536volt og ram ved 1:1
Men hvis jeg bare sætter FSB 1 op, så kan den ikke boote helt op.
Før jeg tog IHS af kunne jeg kører 265*11
Det er som om HTT er gået i stykker.. eller noget..

Mvh Mads :T


9

torsdag, 23. marts 2006, 20:12


Jeg ved desværre intet om AMD, så jeg er ikke til meget hjælp.

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Boris" (23.03.2006, 20:13)


10

torsdag, 23. marts 2006, 20:15


Sikker på du ikke har ramt de komponenter der sidder på oversiden af cpu?


11

torsdag, 23. marts 2006, 20:26


Mads som noxon nævner det har det meget at sige hvor meget man spænder kølehoved / køleprofilen på, uanset temp.

Løsen den lidt og se om det ikke skulle hjælpe!


12

torsdag, 23. marts 2006, 20:33


Citeret

Originally posted by SlackeR
Sikker på du ikke har ramt de komponenter der sidder på oversiden af cpu?


Jeg er 100 på at jeg IKKE ramte nogle af dem.. var meget varsom.

Og mag|c det vil jeg prøve at lege lidt med. Men du siger at jeg ikke rigtigt kan regne med at den ikke virker pga. temps?
Altså at det ikke er det der spiller ind..

Mvh Mads :T


13

torsdag, 23. marts 2006, 22:33


tror mac lc mener at coren er meget følsom så finjustering kan måske hjælpe... kan være de core er præsset for hårdt

Corsair Spec Alpha Red Custom, dual rad + single rad in front - Intel 2600k@4.2 1,20 vcore watercooled - 8GB Kingston HyperX - 450W Thermaltake SMART PSU - 1 x SSD disk - Gigabyte HD7870 OC Edition watercooled.

14

torsdag, 23. marts 2006, 22:57


Jeg må prøve at pille ved det.. :))
Tak for hjælpen ( for nu )
Er nok ikke færdig med at få hjælp:D

Mvh Mads :T


15

mandag, 27. marts 2006, 06:48


Så er jeg kommet op på mit gamle OC igen..
Altså 11*265 og 4 på HTT, 2917mhz og ram ved 1:1 3-3-3-8-7-16
Så det er dejligt :))

Mvh Mads :T


16

mandag, 27. marts 2006, 16:41


Citeret

Originally posted by Vigilant
Så er jeg kommet op på mit gamle OC igen..
Altså 11*265 og 4 på HTT, 2917mhz og ram ved 1:1 3-3-3-8-7-16
Så det er dejligt :))

Mvh Mads :T


Så du vil bare nøjes med at køre det samme som før? Så forsvinder ideen i at fjerne ihs da :boxed:


17

tirsdag, 28. marts 2006, 10:37


Har du 100% ret i.. men jeg syntes sku ikke det har hjulpet noget.. men måske er det mine ram der siger stop.. Så jeg vil prøve at smide devider på ram og så se om den kan noget mere..

Mvh Mads :T


18

tirsdag, 28. marts 2006, 11:13


Citeret

Originally posted by Vigilant

Citeret

Originally posted by SlackeR
Sikker på du ikke har ramt de komponenter der sidder på oversiden af cpu?


Jeg er 100 på at jeg IKKE ramte nogle af dem.. var meget varsom.

Og mag|c det vil jeg prøve at lege lidt med. Men du siger at jeg ikke rigtigt kan regne med at den ikke virker pga. temps?
Altså at det ikke er det der spiller ind..

Mvh Mads :T


du kan ha fine fine temp, men spændt køleren for hårdt på, løsen skruerne en omgang, temps vil sikkert være det samme, og så clocker den "forhåbentlig" til tops...


19

tirsdag, 28. marts 2006, 12:50


Citeret

Originally posted by Vigilant
Har du 100% ret i.. men jeg syntes sku ikke det har hjulpet noget.. men måske er det mine ram der siger stop.. Så jeg vil prøve at smide devider på ram og så se om den kan noget mere..

Mvh Mads :T


hvis dine ram stopper har du jo altid deviders du kan bruge jo :D




20

tirsdag, 28. marts 2006, 13:41


Citeret

Originally posted by Vigilant
Har du 100% ret i.. men jeg syntes sku ikke det har hjulpet noget.. men måske er det mine ram der siger stop.. Så jeg vil prøve at smide devider på ram og så se om den kan noget mere..

Mvh Mads :T


Hvorfor filan prøvede du ikke det FØR du ødelagde garantien på cpu? :))


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.