Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

41

søndag, 8. januar 2006, 18:02


Citeret

Originally posted by M.Beier
Well..

Er det ikke, men står ikke som krav though... Eller kan jeg ihvertilfælde ikke finde nogle steder på mit produkt, kender 3 personer, hvor i blandt jeg selv er den ene, som har mistet et mobo + mere på at anvende 20 pin connector, selv med adapter... - Ved vedvarende stress på orange slots... 5v rail, tager det under 12 timer for det fucker, og virkelig fucker for alvor... - Jeg var så dum at tage på arbejde og lade den loope SPI mens jeg var afsted, however blev alt byttet, men har sq ikke nosser til at prøve igen, og fraråde alle at gøre det... - De 2 andre er lige pt. folk man ser på tweak.dk's toplister ;) - Og top3 :S


Jeg kører med en Chill Innovasion 510 W m 24 pin adapter.. har kørt i over 4 uger uden nogen problemmer, så måske har du abre været uheldig?
Ellers er det måske fordi at Chill'en har masser af Watt på 5v railen, og sagten kan klare det?
Har målt volten; næsten altid 5,00 volt, eller et lille stykke over...

Dennis Hansen, dehan.dk

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "DeH" (08.01.2006, 18:04)


42

søndag, 8. januar 2006, 18:03


Citeret

Originally posted by nano128
det er en s939 ik?


Jo

M.Beier; 20->24 adaptoren skal man holde sig fra, så skal det nok gå :)

DFI REQUIRES native 24-pin ATX molex & 480W for all the DFI N4 mobos.

you are on your own when using a 20-pin power supply.

sikke noget ævl. ^^


43

søndag, 8. januar 2006, 18:05


Citeret

Originally posted by mag|c

Citeret

Originally posted by nano128
det er en s939 ik?


Jo

M.Beier; 20->24 adaptoren skal man holde sig fra, så skal det nok gå :)

DFI REQUIRES native 24-pin ATX molex & 480W for all the DFI N4 mobos.

you are on your own when using a 20-pin power supply.

sikke noget ævl. ^^


Yeah, men hvis man nu ikke har internet ? ;) - Det skal jo stå i papirene man modtager, glukkede i manual, ingen alarm der, og heller ikek på embal eller medfølgende papirer...

The thrill of XtremeClocking (how it feels):
take your next paycheck.
now constantly for about 10 minutes wave a lighter all over your paycheck and say
"please dont burn, please dont burn up, please dont burn up"...
when you know it should, since your holding a lighter to it, but you still hope it doesn't.

44

søndag, 8. januar 2006, 18:05


Citeret

Originally posted by mag|c

Citeret

Originally posted by SlackeR
Smart. Jeg bruger bare Firefox og har intet mærket :)


Du så fornuftig og gammelklog ;)

Skal vi aldrig hører hvordan dit opteron, dfi aD0 osv. sys kører?


Jeg kører ikke lige så meget med det grúndet mangel på 24-pins psu (nogle siger altså ting dør med den kombo, og skal ud og have en alligevel) og grafikkort.
Har haft leget noget med den på Big Typhoon, 2860 mhz til 1m nåede jeg og tror det er max 1m på luft.
Har kørt 32m ved 2700 mhz, men den kan nok godt komme længere op. Regner med 24/7 stabilitet omkring de 2700-2750 på den, måske lidt højere med lidt fedten rundt.
Men nu er det jo slet ikke interessant, Machen skal på her engang. Jeg har bare nogle ting jeg skal have bygget. Har et holddown klar til det.
har ikke testet boardets max med lav multi. Mine 2x512 mb BH maxede ved ca 245 til 1m ved 3.2v. Det var med stramme alpha timings osv. Jeg kan få den ene stang byttet til en anden en gang, så de skal også testes hver for sig.
Men det er ret OT ;)

Alaza: det er værd at flytte lidt rundt på dem. Test dem lidt hurtigt hver for sig, hold dårligste stang tættest på CPU. Prøv med begge farver slots.
Der må være noget galt et sted. De der burde køre noget hurtigere, det er jo klasse BH-6. De ligger nok nr. 6-7 stykker på min "liste over ram jeg derne ville have", foran sådan nogle som jeg har ;)


45

søndag, 8. januar 2006, 18:06


Citeret

Originally posted by M.Beier

Citeret

Originally posted by mag|c

Citeret

Originally posted by nano128
det er en s939 ik?


Jo

M.Beier; 20->24 adaptoren skal man holde sig fra, så skal det nok gå :)

DFI REQUIRES native 24-pin ATX molex & 480W for all the DFI N4 mobos.

you are on your own when using a 20-pin power supply.

sikke noget ævl. ^^


Yeah, men hvis man nu ikke har internet ? ;) - Det skal jo stå i papirene man modtager, glukkede i manual, ingen alarm der, og heller ikek på embal eller medfølgende papirer...


Helt enig, så det der bræk er til at lukke op og skide i. ;) Alaza brug du bare din 20pins psu skulle skidtet imod forventning futte af rma'er du bare :ohmy:


46

søndag, 8. januar 2006, 18:11


Citeret

Originally posted by mag|c

Citeret

Originally posted by M.Beier

Citeret

Originally posted by mag|c

Citeret

Originally posted by nano128
det er en s939 ik?


Jo

M.Beier; 20->24 adaptoren skal man holde sig fra, så skal det nok gå :)

DFI REQUIRES native 24-pin ATX molex & 480W for all the DFI N4 mobos.

you are on your own when using a 20-pin power supply.

sikke noget ævl. ^^


Yeah, men hvis man nu ikke har internet ? ;) - Det skal jo stå i papirene man modtager, glukkede i manual, ingen alarm der, og heller ikek på embal eller medfølgende papirer...


Helt enig, så det der bræk er til at lukke op og skide i. ;) Alaza brug du bare din 20pins psu skulle skidtet imod forventning futte af rma'er du bare :ohmy:


Følgeskader dækkes ikke nødvendigvis, og CPU / RAM kan meget let få en omgang når det går galt, og gør det..

The thrill of XtremeClocking (how it feels):
take your next paycheck.
now constantly for about 10 minutes wave a lighter all over your paycheck and say
"please dont burn, please dont burn up, please dont burn up"...
when you know it should, since your holding a lighter to it, but you still hope it doesn't.

47

søndag, 8. januar 2006, 18:12


Citeret

Originally posted by mag|c

Citeret

Originally posted by M.Beier

Citeret

Originally posted by mag|c

Citeret

Originally posted by nano128
det er en s939 ik?


Jo

M.Beier; 20->24 adaptoren skal man holde sig fra, så skal det nok gå :)

DFI REQUIRES native 24-pin ATX molex & 480W for all the DFI N4 mobos.

you are on your own when using a 20-pin power supply.

sikke noget ævl. ^^


Yeah, men hvis man nu ikke har internet ? ;) - Det skal jo stå i papirene man modtager, glukkede i manual, ingen alarm der, og heller ikek på embal eller medfølgende papirer...


Helt enig, så det der bræk er til at lukke op og skide i. ;) Alaza brug du bare din 20pins psu skulle skidtet imod forventning futte af rma'er du bare :ohmy:


Problemet er at jeg ikke har returret på RAM mere, da de faktisk er med gamle BH ;)
Og min CPU er der heller ikke på..
Men i siger simpelthen at det er bedre, hvis man kun har 20 pins at køre UDEN adapter?


48

søndag, 8. januar 2006, 18:13


Edit: SlackeR ja ud med adaptoren! den gør ikke noget godt i al fald!

Edit2: ups M.Beier misforstod dit ovenstående post sorry.

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "mag|c" (08.01.2006, 18:16)


49

søndag, 8. januar 2006, 18:22


Citeret

Originally posted by mag|c
Edit: SlackeR ja ud med adaptoren! den gør ikke noget godt i al fald!


Hvorfor er det værre med adapter end uden?


50

søndag, 8. januar 2006, 18:33


Citeret

Originally posted by Try-this

Citeret

Originally posted by mag|c
Edit: SlackeR ja ud med adaptoren! den gør ikke noget godt i al fald!


Hvorfor er det værre med adapter end uden?


Som du kan se højre oppe har M.Beier og 2 fra top3 på tweaks liste mistet hardware med 20pins psu'er med adaptor, jeg eller Alaza har derimod ikke lidt så voldsomme skæbner med vores 20pins psu'er uden adaptor, ergo 2+2 = 5. ;)

Selvfølgelig er det nok bedst med en nativ 24pins psu, men mener altså ikke der sker noget ved at bruge en 20pins!
Men psu snak er vist OT, så synes dem der har lyst til at fortsætte bør kontakte mig via msn.


51

søndag, 8. januar 2006, 18:54


Citeret

Originally posted by DeH

Citeret

Originally posted by M.Beier
Well..

Er det ikke, men står ikke som krav though... Eller kan jeg ihvertilfælde ikke finde nogle steder på mit produkt, kender 3 personer, hvor i blandt jeg selv er den ene, som har mistet et mobo + mere på at anvende 20 pin connector, selv med adapter... - Ved vedvarende stress på orange slots... 5v rail, tager det under 12 timer for det fucker, og virkelig fucker for alvor... - Jeg var så dum at tage på arbejde og lade den loope SPI mens jeg var afsted, however blev alt byttet, men har sq ikke nosser til at prøve igen, og fraråde alle at gøre det... - De 2 andre er lige pt. folk man ser på tweak.dk's toplister ;) - Og top3 :S


Jeg kører med en Chill Innovasion 510 W m 24 pin adapter.. har kørt i over 4 uger uden nogen problemmer, så måske har du abre været uheldig?
Ellers er det måske fordi at Chill'en har masser af Watt på 5v railen, og sagten kan klare det?
Har målt volten; næsten altid 5,00 volt, eller et lille stykke over...


Intet med det afgøre... :)
Brugte lige pt. en chill inno da det skete, PSU overlevede, gjorde mobo+ram ikke.. Og er sket folk har mistet CPU'er på det... FX57 :O

The thrill of XtremeClocking (how it feels):
take your next paycheck.
now constantly for about 10 minutes wave a lighter all over your paycheck and say
"please dont burn, please dont burn up, please dont burn up"...
when you know it should, since your holding a lighter to it, but you still hope it doesn't.

52

søndag, 8. januar 2006, 18:57


Citeret

Originally posted by mag|c

Citeret

Originally posted by Try-this

Citeret

Originally posted by mag|c
Edit: SlackeR ja ud med adaptoren! den gør ikke noget godt i al fald!


Hvorfor er det værre med adapter end uden?


Som du kan se højre oppe har M.Beier og 2 fra top3 på tweaks liste mistet hardware med 20pins psu'er med adaptor, jeg eller Alaza har derimod ikke lidt så voldsomme skæbner med vores 20pins psu'er uden adaptor, ergo 2+2 = 5. ;)

Selvfølgelig er det nok bedst med en nativ 24pins psu, men mener altså ikke der sker noget ved at bruge en 20pins!
Men psu snak er vist OT, så synes dem der har lyst til at fortsætte bør kontakte mig via msn.


Jamen hvor mange har problemmer med 20 pins PSu'er og adapter?
For jeg har ikke, og bliver lidt betænkelig ved at læse denne tråd :rolleyes:

Dennis Hansen, dehan.dk

53

søndag, 8. januar 2006, 18:58


Citeret

Originally posted by DeH

Citeret

Originally posted by mag|c

Citeret

Originally posted by Try-this

Citeret

Originally posted by mag|c
Edit: SlackeR ja ud med adaptoren! den gør ikke noget godt i al fald!


Hvorfor er det værre med adapter end uden?


Som du kan se højre oppe har M.Beier og 2 fra top3 på tweaks liste mistet hardware med 20pins psu'er med adaptor, jeg eller Alaza har derimod ikke lidt så voldsomme skæbner med vores 20pins psu'er uden adaptor, ergo 2+2 = 5. ;)

Selvfølgelig er det nok bedst med en nativ 24pins psu, men mener altså ikke der sker noget ved at bruge en 20pins!
Men psu snak er vist OT, så synes dem der har lyst til at fortsætte bør kontakte mig via msn.


Jamen hvor mange har problemmer med 20 pins PSu'er og adapter?
For jeg har ikke, og bliver lidt betænkelig ved at læse denne tråd :rolleyes:


1)
Heavy load

2)
Kun ved brug af 5v rail, ikke 3.3v rail... - Til ram, altså hvis du bruger fra 3.3->4.03v på ram... :)

The thrill of XtremeClocking (how it feels):
take your next paycheck.
now constantly for about 10 minutes wave a lighter all over your paycheck and say
"please dont burn, please dont burn up, please dont burn up"...
when you know it should, since your holding a lighter to it, but you still hope it doesn't.

54

søndag, 8. januar 2006, 19:03


Altså jeg ser umiddelbart heller ikke problem i at køre med en 20 pin? Teknisk set virker det mærkeligt, hvis det kan køre i flere uger uden problemer.

Jeg prøver de gule slots senere, men jeg vil gerne have min CPU testet Prime stabil først, og jeg tror jeg kan satse på 3010-3020MHz Prime stabil ved ca. 1.68v win read.

ABit IP35 Pro -- Q6600 -- AMD 7850 HD -- 6GB RAM -- Corsair HX620 -- 120GB SSD -- Auzentech 7.1

55

søndag, 8. januar 2006, 19:05


Citeret

Originally posted by Alaza
Altså jeg ser umiddelbart heller ikke problem i at køre med en 20 pin? Teknisk set virker det mærkeligt, hvis det kan køre i flere uger uden problemer.

Jeg prøver de gule slots senere, men jeg vil gerne have min CPU testet Prime stabil først, og jeg tror jeg kan satse på 3010-3020MHz Prime stabil ved ca. 1.68v win read.


Kan det heller ikek :)

Anyhow, prime stabil ved 3ghz ville være flot :)
Er hvad jeg håber med den nye køling jeg glæder mig til at hente imorgen :D - I Rødovre :D :D :D (eller 3.3 nærmere, hehe...)

The thrill of XtremeClocking (how it feels):
take your next paycheck.
now constantly for about 10 minutes wave a lighter all over your paycheck and say
"please dont burn, please dont burn up, please dont burn up"...
when you know it should, since your holding a lighter to it, but you still hope it doesn't.

56

søndag, 8. januar 2006, 19:05


Så hvad anbefaler du jeg gør i mit tilfælde M. Beier? Jeg har ikke penge til en ny PSU foreløbigt.

ABit IP35 Pro -- Q6600 -- AMD 7850 HD -- 6GB RAM -- Corsair HX620 -- 120GB SSD -- Auzentech 7.1

57

søndag, 8. januar 2006, 19:08


Citeret

Originally posted by Alaza
Så hvad anbefaler du jeg gør i mit tilfælde M. Beier? Jeg har ikke penge til en ny PSU foreløbigt.


Anvender 3.3v rail, og bruger 3.2v - eventuelt hvis du kan justere 3.3v railen på din PSU fyrrer den op :D - kan de sagtens tåle, however de gule slots ville jeg stadig bruge :)

The thrill of XtremeClocking (how it feels):
take your next paycheck.
now constantly for about 10 minutes wave a lighter all over your paycheck and say
"please dont burn, please dont burn up, please dont burn up"...
when you know it should, since your holding a lighter to it, but you still hope it doesn't.

58

søndag, 8. januar 2006, 19:08


bruger 623-3 her, men netop det der startup VID osv vil jeg da gerne have forklaret...for synes min opfører sig underligt over 2.8......helt umuligt at få stabil....kan det være chipset der skal have mere eller?

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, Sapphire R9 270X 4GB OC.

59

søndag, 8. januar 2006, 19:10


Citeret

Originally posted by Fragman
bruger 623-3 her, men netop det der startup VID osv vil jeg da gerne have forklaret...for synes min opfører sig underligt over 2.8......helt umuligt at få stabil....kan det være chipset der skal have mere eller?


Chipset skal ikke have mere medmindre du bruger 200mhz 15.6us :)

The thrill of XtremeClocking (how it feels):
take your next paycheck.
now constantly for about 10 minutes wave a lighter all over your paycheck and say
"please dont burn, please dont burn up, please dont burn up"...
when you know it should, since your holding a lighter to it, but you still hope it doesn't.

60

søndag, 8. januar 2006, 19:13


Okay, jeg har også haft nogen ret store drop på 5v railen. Den går ned på 4.94... ved ikke om det er meget, men det virker som meget på grafen.

Altså jeg ville lige køre 2-3 timer Prime ved 3020 og så får RAM lige nu 3.2v, men er det problematisk? Eller bør jeg slukke og gå ned på 3.3v railen?

ABit IP35 Pro -- Q6600 -- AMD 7850 HD -- 6GB RAM -- Corsair HX620 -- 120GB SSD -- Auzentech 7.1

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.