Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

21

søndag, 8. januar 2006, 15:17


Citeret

Originally posted by M.Beier

Citeret

Originally posted by Alaza
Okay, lækkert. Har lige skiftet over til FX60Beta igen for at se om det hjælper lidt på sagerne.


702-2 er vejen frem, men man skal lige vide hvorn tingene skal indstilles, men er nu ikke så svært


Sikker?
Har du testet FX60beta?
Har godt nok hørt mange gange den skulle være kanon ;)
Men tror bare jeg snart smider den på mit i stedet for 702BTA-2 som bare har alt alt for få indstillingsmuligheder for vcore.


22

søndag, 8. januar 2006, 15:25


Citeret

Originally posted by SlackeR

Citeret

Originally posted by M.Beier

Citeret

Originally posted by Alaza
Okay, lækkert. Har lige skiftet over til FX60Beta igen for at se om det hjælper lidt på sagerne.


702-2 er vejen frem, men man skal lige vide hvorn tingene skal indstilles, men er nu ikke så svært


Sikker?
Har du testet FX60beta?
Har godt nok hørt mange gange den skulle være kanon ;)
Men tror bare jeg snart smider den på mit i stedet for 702BTA-2 som bare har alt alt for få indstillingsmuligheder for vcore.


I know, men at vælge en Tony bios er sizzy løsningen, det er jo med max safety... :S

702-2 kan det hele og mere til... - Og tilmed den eneste bios som sådan kan udskyde coldbug, men er en anden sag =) - Den kan det hele, men man skal nok ikke lige prøve 1.0v og + 136%, er ikke skide smart :S

The thrill of XtremeClocking (how it feels):
take your next paycheck.
now constantly for about 10 minutes wave a lighter all over your paycheck and say
"please dont burn, please dont burn up, please dont burn up"...
when you know it should, since your holding a lighter to it, but you still hope it doesn't.

23

søndag, 8. januar 2006, 15:29


Citeret

Originally posted by M.Beier

Citeret

Originally posted by SlackeR

Citeret

Originally posted by M.Beier

Citeret

Originally posted by Alaza
Okay, lækkert. Har lige skiftet over til FX60Beta igen for at se om det hjælper lidt på sagerne.


702-2 er vejen frem, men man skal lige vide hvorn tingene skal indstilles, men er nu ikke så svært


Sikker?
Har du testet FX60beta?
Har godt nok hørt mange gange den skulle være kanon ;)
Men tror bare jeg snart smider den på mit i stedet for 702BTA-2 som bare har alt alt for få indstillingsmuligheder for vcore.


I know, men at vælge en Tony bios er sizzy løsningen, det er jo med max safety... :S

702-2 kan det hele og mere til... - Og tilmed den eneste bios som sådan kan udskyde coldbug, men er en anden sag =) - Den kan det hele, men man skal nok ikke lige prøve 1.0v og + 136%, er ikke skide smart :S


Har du et problem med 1.9v? :))
Den med buggen vil jeg gerne have forklaret. Jeg fanger dig lige på MSN..


24

søndag, 8. januar 2006, 15:48


Fræk CPU du har fanget dig der, Alaza!

Giv den det den har behov for så længe dine load temps er så fine går det "nok". ;)

Og er enig med ovenstående Tony's bios'er er kun for sikkerheds personer.

FX60TEST, 702-x, 704-x (brug ikke VID over 113%), 623-3 officiel samt 510-2FIX er bioserne du bør få testet.

Held og lykke med kampen!


25

søndag, 8. januar 2006, 15:57


Citeret

Originally posted by mag|c
Fræk CPU du har fanget dig der, Alaza!

Giv den det den har behov for så længe dine load temps er så fine går det "nok". ;)

Og er enig med ovenstående Tony's bios'er er kun for sikkerheds personer.

FX60TEST, 702-x, 704-x (brug ikke VID over 113%), 623-3 officiel samt 510-2FIX er bioserne du bør få testet.

Held og lykke med kampen!


Brug gerne special VID over 113 skulle jeg nu mene, hvis man ikke samtidig har lav vid.. Sagen er at under start kan der komme special vid på standard vcore i stedet for på den man har sat.
Så 136% på en chip med 1.40v standard får de der 1.906v under boot, hvilket er ret usundt.


26

søndag, 8. januar 2006, 16:02


Citeret

Originally posted by SlackeR

Citeret

Originally posted by mag|c
Fræk CPU du har fanget dig der, Alaza!

Giv den det den har behov for så længe dine load temps er så fine går det "nok". ;)

Og er enig med ovenstående Tony's bios'er er kun for sikkerheds personer.

FX60TEST, 702-x, 704-x (brug ikke VID over 113%), 623-3 officiel samt 510-2FIX er bioserne du bør få testet.

Held og lykke med kampen!


Brug gerne special VID over 113 skulle jeg nu mene, hvis man ikke samtidig har lav vid.. Sagen er at under start kan der komme special vid på standard vcore i stedet for på den man har sat.
Så 136% på en chip med 1.40v standard får de der 1.906v under boot, hvilket er ret usundt.


Så vidt jeg kan forstå af dette, kan det ske ved alle vcore settings + vid 123% -> .

Btw. hvad sker der for forumet i dag?


27

søndag, 8. januar 2006, 16:15


Citeret

Originally posted by mag|c

Citeret

Originally posted by SlackeR

Citeret

Originally posted by mag|c
Fræk CPU du har fanget dig der, Alaza!

Giv den det den har behov for så længe dine load temps er så fine går det "nok". ;)

Og er enig med ovenstående Tony's bios'er er kun for sikkerheds personer.

FX60TEST, 702-x, 704-x (brug ikke VID over 113%), 623-3 officiel samt 510-2FIX er bioserne du bør få testet.

Held og lykke med kampen!


Brug gerne special VID over 113 skulle jeg nu mene, hvis man ikke samtidig har lav vid.. Sagen er at under start kan der komme special vid på standard vcore i stedet for på den man har sat.
Så 136% på en chip med 1.40v standard får de der 1.906v under boot, hvilket er ret usundt.


Så vidt jeg kan forstå af dette, kan det ske ved alle vcore settings + vid 123% -> .

Btw. hvad sker der for forumet i dag?


Det står der nu ikke.
Men så bliver det bare FX60beta for mig, så er man da sikker.

Hvad sker der for forummet? jeg har ikke oplevet noget..


28

søndag, 8. januar 2006, 16:21


FX60TEST fungere bedst for mig, den bruger jeg! ;)


29

søndag, 8. januar 2006, 16:23


Citeret

Originally posted by mag|c
FX60TEST fungere bedst for mig, den bruger jeg! ;)


Jeg fandt lige det her i det du linkede til:

The bug of 7/04 bios is this bios will program "CPU VID Special Control" first
before setting protection to cpu voltage ...

If you set "CPU VID" to a high voltage , EX : 1.55V then change to a low " CPU
VID " and a high " CPU VID Special Control " in the same time , hit the save and exit ...
Before the bios set the " CPU VID " to low voltage , the "CPU VID Special Control"
will be programmed first without protection and may generate some core voltage
like 1.55V * 1.36... Although it's a very short period , but If the cpu can not
handle this voltage , the cpu will be dead ... Especially 90nm core cpu ...


30

søndag, 8. januar 2006, 16:24


M. Beier. Adder du ikke min MSN fra min profil en gang.

ABit IP35 Pro -- Q6600 -- AMD 7850 HD -- 6GB RAM -- Corsair HX620 -- 120GB SSD -- Auzentech 7.1

31

søndag, 8. januar 2006, 16:24


Citeret

Originally posted by SlackeR

Citeret

Originally posted by mag|c
FX60TEST fungere bedst for mig, den bruger jeg! ;)


Jeg fandt lige det her i det du linkede til:

The bug of 7/04 bios is this bios will program "CPU VID Special Control" first
before setting protection to cpu voltage ...

If you set "CPU VID" to a high voltage , EX : 1.55V then change to a low " CPU
VID " and a high " CPU VID Special Control " in the same time , hit the save and exit ...
Before the bios set the " CPU VID " to low voltage , the "CPU VID Special Control"
will be programmed first without protection and may generate some core voltage
like 1.55V * 1.36... Although it's a very short period , but If the cpu can not
handle this voltage , the cpu will be dead ... Especially 90nm core cpu ...


Ok SlackeR så har du sikkert ret ;) jeg giver mig, jeg giver mig, ikke slå eller sparke undskyld jeg er dum og uvidende undskyld undskyld. :p


32

søndag, 8. januar 2006, 16:28


Citeret

Originally posted by mag|c

Citeret

Originally posted by SlackeR

Citeret

Originally posted by mag|c
FX60TEST fungere bedst for mig, den bruger jeg! ;)


Jeg fandt lige det her i det du linkede til:

The bug of 7/04 bios is this bios will program "CPU VID Special Control" first
before setting protection to cpu voltage ...

If you set "CPU VID" to a high voltage , EX : 1.55V then change to a low " CPU
VID " and a high " CPU VID Special Control " in the same time , hit the save and exit ...
Before the bios set the " CPU VID " to low voltage , the "CPU VID Special Control"
will be programmed first without protection and may generate some core voltage
like 1.55V * 1.36... Although it's a very short period , but If the cpu can not
handle this voltage , the cpu will be dead ... Especially 90nm core cpu ...


Ok SlackeR så har du sikkert ret ;) jeg giver mig, jeg giver mig, ikke slå eller sparke undskyld jeg er dum og uvidende undskyld undskyld. :p


Hehe det var nu mest fordi det altid er rart at vide hvad man skal undgår helt præcist ;)

Hvad er det du mener der skulle være galt med forummet?


33

søndag, 8. januar 2006, 16:37


Citeret

Originally posted by SlackeR

Citeret

Originally posted by mag|c

Citeret

Originally posted by SlackeR

Citeret

Originally posted by mag|c
FX60TEST fungere bedst for mig, den bruger jeg! ;)


Jeg fandt lige det her i det du linkede til:

The bug of 7/04 bios is this bios will program "CPU VID Special Control" first
before setting protection to cpu voltage ...

If you set "CPU VID" to a high voltage , EX : 1.55V then change to a low " CPU
VID " and a high " CPU VID Special Control " in the same time , hit the save and exit ...
Before the bios set the " CPU VID " to low voltage , the "CPU VID Special Control"
will be programmed first without protection and may generate some core voltage
like 1.55V * 1.36... Although it's a very short period , but If the cpu can not
handle this voltage , the cpu will be dead ... Especially 90nm core cpu ...


Ok SlackeR så har du sikkert ret ;) jeg giver mig, jeg giver mig, ikke slå eller sparke undskyld jeg er dum og uvidende undskyld undskyld. :p


Hehe det var nu mest fordi det altid er rart at vide hvad man skal undgår helt præcist ;)

Hvad er det du mener der skulle være galt med forummet?


Alle mine reklamer er fucked, og hvis jeg trykker tilbage sker der intet, og hvis jeg åbner et link i et nyt vindue, kan jeg trykke tilbage der også, der sker selvfølgelig heller intet ;)


34

søndag, 8. januar 2006, 16:48


Smart. Jeg bruger bare Firefox og har intet mærket :)


35

søndag, 8. januar 2006, 16:55


Citeret

Originally posted by SlackeR
Smart. Jeg bruger bare Firefox og har intet mærket :)


Du så fornuftig og gammelklog ;)

Skal vi aldrig hører hvordan dit opteron, dfi aD0 osv. sys kører?


36

søndag, 8. januar 2006, 17:34


CPU'en ser ud til at være helt stabil i hvert fald ved 1.67v MBM read, måske mindre. Jeg kan ikke helt få den til at køre stabilt over. Har I nogen forslag? Altså min Levicom 500W (måske 550W - dunno), er jo ikke nogen klasse PSU, men min 3.3v linje ryger ikke under 3.312v ved max load, så?

En anden ting. Mine RAM... er de værd at prøve af i de gule slots? Jeg kører lige nu stabilt ved 237MHz 2-2-2-5 3.5v, men det er jo ikke videre godt, selv om RAM'ene er 2 år gamle.

ABit IP35 Pro -- Q6600 -- AMD 7850 HD -- 6GB RAM -- Corsair HX620 -- 120GB SSD -- Auzentech 7.1

37

søndag, 8. januar 2006, 17:38


Citeret

Originally posted by Alaza
M. Beier. Adder du ikke min MSN fra min profil en gang.


Done :)

EDIT: Den SPI tid, stram timmings lidt, og skån CPU med 25mhz, så har du fixet en dansk førsteplads i 26 sek 1M run :)

EDIT2: Man bør altid anvende de gule slots, især hvis 5v railen bliver anvendt, den og 24pin PSU er sikkerhedsforanstantninger man altid bør bruge ved 5v rail til ram.

The thrill of XtremeClocking (how it feels):
take your next paycheck.
now constantly for about 10 minutes wave a lighter all over your paycheck and say
"please dont burn, please dont burn up, please dont burn up"...
when you know it should, since your holding a lighter to it, but you still hope it doesn't.

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "M.Beier" (08.01.2006, 17:42)


38

søndag, 8. januar 2006, 17:49


Citeret

Originally posted by M.Beier

Citeret

Originally posted by Alaza
M. Beier. Adder du ikke min MSN fra min profil en gang.


Done :)

EDIT: Den SPI tid, stram timmings lidt, og skån CPU med 25mhz, så har du fixet en dansk førsteplads i 26 sek 1M run :)

EDIT2: Man bør altid anvende de gule slots, især hvis 5v railen bliver anvendt, den og 24pin PSU er sikkerhedsforanstantninger man altid bør bruge ved 5v rail til ram.


Hey M.Beier, det med at en 24pin psu er required tror jeg er lidt en and, fra DFI's side, jeg har fået præcis samme resultater med (480w 12v 28a) 24pin atx, p4, floppy og molex, som med (480w 12v 28a) 20pin atx og p4 alene, også med gamle bh5'er, dog i de gule sokler. :)

Så jeg vil våve at mene (MIG PERSONLIGT) at en god kvalitets 20pins psu er ligeså god som en god 24pins. (Let the flame begin? ;) )


39

søndag, 8. januar 2006, 17:56


Citeret

Originally posted by mag|c

Citeret

Originally posted by M.Beier

Citeret

Originally posted by Alaza
M. Beier. Adder du ikke min MSN fra min profil en gang.


Done :)

EDIT: Den SPI tid, stram timmings lidt, og skån CPU med 25mhz, så har du fixet en dansk førsteplads i 26 sek 1M run :)

EDIT2: Man bør altid anvende de gule slots, især hvis 5v railen bliver anvendt, den og 24pin PSU er sikkerhedsforanstantninger man altid bør bruge ved 5v rail til ram.


Hey M.Beier, det med at en 24pin psu er required tror jeg er lidt en and, fra DFI's side, jeg har fået præcis samme resultater med (480w 12v 28a) 24pin atx, p4, floppy og molex, som med (480w 12v 28a) 20pin atx og p4 alene, også med gamle bh5'er, dog i de gule sokler. :)

Så jeg vil våve at mene (MIG PERSONLIGT) at en god kvalitets 20pins psu er ligeså god som en god 24pins. (Let the flame begin? ;) )


Well..

Er det ikke, men står ikke som krav though... Eller kan jeg ihvertilfælde ikke finde nogle steder på mit produkt, kender 3 personer, hvor i blandt jeg selv er den ene, som har mistet et mobo + mere på at anvende 20 pin connector, selv med adapter... - Ved vedvarende stress på orange slots... 5v rail, tager det under 12 timer for det fucker, og virkelig fucker for alvor... - Jeg var så dum at tage på arbejde og lade den loope SPI mens jeg var afsted, however blev alt byttet, men har sq ikke nosser til at prøve igen, og fraråde alle at gøre det... - De 2 andre er lige pt. folk man ser på tweak.dk's toplister ;) - Og top3 :S

The thrill of XtremeClocking (how it feels):
take your next paycheck.
now constantly for about 10 minutes wave a lighter all over your paycheck and say
"please dont burn, please dont burn up, please dont burn up"...
when you know it should, since your holding a lighter to it, but you still hope it doesn't.

40

søndag, 8. januar 2006, 17:58


det er en s939 ik?

E8400 @ 4.05GHz 1.2V Lapped/Lapped TRUE Black 2xP12
HD4850 512 @ 730/1075 HR03 GT B9

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.