Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 1. januar 2006, 20:21


Hej. jeg har et galaxy 6600GT som jeg gerne vil oc. men det vil ikke. har både prøvet med rivatuner og coolbits og lige så snart jeg sætter Mhz op siger testen at jeg skal sætte den ned igen. hvad skal jeg gøre?
på forhånd tak.

Anders..

Lenovo W510

2

søndag, 1. januar 2006, 20:37


Citeret

Originally posted by mazdaz
Hej. jeg har et galaxy 6600GT som jeg gerne vil oc. men det vil ikke. har både prøvet med rivatuner og coolbits og lige så snart jeg sætter Mhz op siger testen at jeg skal sætte den ned igen. hvad skal jeg gøre?
på forhånd tak.

Anders..

Det er nok fordi at du tager for meget af gangen.. prøv at tage en lille smule.. :rules:

AMD Athlon 64 3000+ | Asus K8V-SE/DELUXE |
512MB Elexir PC3200 + 1024 Geil value PC3200 | Galaxy Nvidia Geforce 6800GT
| NorthQ Super silent 400Watt psu | NorthQ Alian kabinet | Maxtor 160 S-ata |
80GB Wester Digital Ata | Logitech MX1000 |
Black Icemat | Cycon tastatur | DELL 20" widescreen

3

søndag, 1. januar 2006, 20:49


Det er temmelig sikkert driveren den er gal med, det er nemlig ikke alle forceware drivere der kan OC via Coolbits/Riva tuner.

OC Software til nVidia kort bruges Powerstrip, så funker det > http://www.majorgeeks.com/download718.html


4

søndag, 1. januar 2006, 21:01


jeg tager kun en lille smule.. sker osse bare ved en.. jeg kører li nu med 80.98 (tror jeg den hedder. i hvert fald den nyeste) og jeg synes der er en del problemer med den. nogle gange lukker min com med en blå skærm. og når den starter op kommer windows med en fejlmeddelse og siger at reboorten nok var grundet min gfx driver.. hva driver er den bedste til et 6600gT
?

Lenovo W510

5

søndag, 1. januar 2006, 21:18


den nyeste.. jeg har 81,95

Corsair Spec Alpha Red Custom, dual rad + single rad in front - Intel 2600k@4.2 1,20 vcore watercooled - 8GB Kingston HyperX - 450W Thermaltake SMART PSU - 1 x SSD disk - Gigabyte HD7870 OC Edition watercooled.

6

mandag, 2. januar 2006, 00:40


Den nyeste officielle driver fra nvidia's hjemmeside er 81.98.

Intel Core i7 920 D0 @ 4.1 ghz 21*196 cooled by TRUE Black - Asus P6T SE modded - Sapphire 4870x2 -
Corsair 750TX - 128 SSD - 74 GB WD Raptor - Antec P182 - Iiyama Prolite 24' 2ms



7

mandag, 2. januar 2006, 00:59


Prøv med ATItool, det kan selv finde max på core og ram :idea:


8

mandag, 2. januar 2006, 01:22


Ja på et ATI kort :roller:


|GIGABYTE P67|Intel i5 2500K|
|8GB CORSAIR PC1600|GIGABYTE GTX570|
|120GB INTEL 510 SSD|Logitech G500|Logitech Illuminated|
|FRACTAL DESIGN R3|Sennheiser HD555|Steelseries|650W CORSAIR|

9

mandag, 2. januar 2006, 01:40


Citeret

Originally posted by Søndergård
Ja på et ATI kort :roller:


Den nyeste version virker både på ati og nvidia, ihvertfald kan den sagtens clocke mit 6800!


10

mandag, 2. januar 2006, 01:54


finder eller sætter den core og ram clock på max?

E8400 @ 4.05GHz 1.2V Lapped/Lapped TRUE Black 2xP12
HD4850 512 @ 730/1075 HR03 GT B9

11

mandag, 2. januar 2006, 01:58


Citeret

Originally posted by nano128
finder eller sætter den core og ram clock på max?


Den både finder og sætter dem, når man trykker på "Find Max Core" visen den et billed til venstre. Derefter begynder den at clocke coren op, indtil den viser en artifac i vinduet til venstre. Den ser selv artifacen og clocker derefter kortet en tak ned, vises der igen artifacs køre den længere ned osv.
Det samme sker ved max ram, dog tror jeg det er en god ide at lege lidt med det selv også, da den sommetider sætter core eller ram lidt for højt, så den ikke så godt kan overclocke den anden del (core eller ram)

håber det er forståeligt :P


12

mandag, 2. januar 2006, 02:06


jo tak

men kan den ikke godt sætte ALT for højt og der ved brænde kortet af?

Og er det sikkert at køre ATItool med std. køler?

E8400 @ 4.05GHz 1.2V Lapped/Lapped TRUE Black 2xP12
HD4850 512 @ 730/1075 HR03 GT B9

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "nano" (02.01.2006, 02:07)


13

mandag, 2. januar 2006, 02:08


brænder det af kan du altid sende det til RMA. de kan nemlig ikke se du har oc det

Corsair Spec Alpha Red Custom, dual rad + single rad in front - Intel 2600k@4.2 1,20 vcore watercooled - 8GB Kingston HyperX - 450W Thermaltake SMART PSU - 1 x SSD disk - Gigabyte HD7870 OC Edition watercooled.

14

mandag, 2. januar 2006, 02:08


Citeret

Originally posted by nano128
jo tak

men kan den ikke godt sætte ALT for højt og der ved brænde kortet af?

Og er det sikkert at køre ATItool med std. køler?


Tror ikke det kan sætte for højt, det køre jo hele tiden artifac test, og hvis man sætter den til det hvor den ser flest articas, så stoppen den lige så snart den bare ser en lille en. Men giver self. ingen garanti for at det ikke brænder af!


15

mandag, 2. januar 2006, 05:36


nu ER 6600GT jo et lidt et udpint kort, så ikke sikkert den vil noget uden bedre køling overhovedet......

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, Sapphire R9 270X 4GB OC.

16

mandag, 2. januar 2006, 08:42


har du prøvet dette ?

.: Toshiba Satelite A100-564 :.
Pentium Celeron M 380 1.6 Ghz
1536 Mb DDR2 Ram
60 Gb HDD 5400 Rmp + 250 gb extern
15,4" skærm
DVD brænder
Ati Readion 200M 128 Mb
Logitech Mx518 + Icemat Black edion 2

17

mandag, 2. januar 2006, 19:23


kisker: ja det har jeg prøvet er det samme.. jeg tror ikke temp er et problem. idle er 42 og jeg har endnu ikk set det på 60 grader max..

Lenovo W510

18

mandag, 2. januar 2006, 21:50


Citeret

Originally posted by mazdaz
kisker: ja det har jeg prøvet er det samme.. jeg tror ikke temp er et problem. idle er 42 og jeg har endnu ikk set det på 60 grader max..


det lyder sku underligt.. min kan køre 551/1000 med 45 Grader i load.. :S

men min er ikke clocket .. gør jeg aldrig :P det er ikke nødvendigt endnu :P

.: Toshiba Satelite A100-564 :.
Pentium Celeron M 380 1.6 Ghz
1536 Mb DDR2 Ram
60 Gb HDD 5400 Rmp + 250 gb extern
15,4" skærm
DVD brænder
Ati Readion 200M 128 Mb
Logitech Mx518 + Icemat Black edion 2

19

tirsdag, 3. januar 2006, 08:17


Har et fra Leadtek som er clocket 573@1114. Er 62 grader i load, jeg bruger 77.77 driveren og Rivatuner til at clocke med.... Det er med std. køler. ;)

win xp home edition sp3
MSI K8N Neo2 Platinum-54G
120GB maxtor+80GB seagate baracuda,320GB seagate baracuda sata2
2Gb G.Skill ZX Series DDR PC3200 (DDR400) 2-3-2-5 Dual Channel kit
A64 4000+ San diago
Zelman CNPS7000-CU,
chill-innovation cp-510a
Leadtek 7800GS

Samsung 940BF
Logitech G15 gamer tastatur
Asus my cinema p7131 hybrid
WD My Passport Essential 160 GB
MSI CX600 (Win7)

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Zykov" (03.01.2006, 08:17)


20

tirsdag, 3. januar 2006, 09:05


har du prøvet med driver 81.95 ? du køre garentert med den fra CDen ..

det gjorde jeg til at den første time.. så da jeg skulle spille laggede det mega .. så skiftede jeg driver også kom den op på 60-70 fps i cs source på 1024*768 High.

så satte jeg 1024 Mb PC3200 ram i igen og flashede bios så har jeg en fps på 110 - 150 i source på 1024*768 på High

.: Toshiba Satelite A100-564 :.
Pentium Celeron M 380 1.6 Ghz
1536 Mb DDR2 Ram
60 Gb HDD 5400 Rmp + 250 gb extern
15,4" skærm
DVD brænder
Ati Readion 200M 128 Mb
Logitech Mx518 + Icemat Black edion 2

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.