1

mandag, 8. august 2005, 19:07


Har lige fået det FEDESTE grafikkort til den fedeste pris!

Dog har jeg lige sat kortet til, og jeg kan ik finde ud af om det blot skal være LIR, eller om det er fordi grafikkortet ikke får strøm nok!

Jeg har optaget en lille film:
http://hybbe.dk/UL/updir/MOV02380.MPG
Den blinker først når den begynder at boote op til windows!

Vi snakker om dette kort:
http://www.edbpriser.dk/Listprices.asp?ID=121142


2

mandag, 8. august 2005, 22:53


tjo , det er da meget flot ... :)


men for sivlan , er det bare mig , eller larmer din comp ret meget ... :o ... huhu


3

mandag, 8. august 2005, 23:05


Det er helt normalt at du kan se det blinker.. Har et kort magen til dit.. Det er fordi at blæseren er temperatur styret..

//CeroX


4

mandag, 8. august 2005, 23:15


Citeret

Oprindeligt indlæg af CeroX
Det er helt normalt at du kan se det blinker.. Har et kort magen til dit.. Det er fordi at blæseren er temperatur styret..

//CeroX


haha :D tvivler nok på det er fordi blæseren er tempstyret :)

[IMG]http://www.tweak.dk/forum/attachment.php?attachmentid=16573&sid=[/IMG]

6

mandag, 8. august 2005, 23:41


Citeret

Oprindeligt indlæg af mrflashbag

Citeret

Oprindeligt indlæg af CeroX
Det er helt normalt at du kan se det blinker.. Har et kort magen til dit.. Det er fordi at blæseren er temperatur styret..

//CeroX


haha :D tvivler nok på det er fordi blæseren er tempstyret :)


Hvorfor??


7

mandag, 8. august 2005, 23:57


Citeret

Oprindeligt indlæg af SlackeR

Citeret

Oprindeligt indlæg af mrflashbag

Citeret

Oprindeligt indlæg af CeroX
Det er helt normalt at du kan se det blinker.. Har et kort magen til dit.. Det er fordi at blæseren er temperatur styret..

//CeroX


haha :D tvivler nok på det er fordi blæseren er tempstyret :)


Hvorfor??


så har asus da ikke tænkt sig om da de producerede kortet...

[IMG]http://www.tweak.dk/forum/attachment.php?attachmentid=16573&sid=[/IMG]

8

tirsdag, 9. august 2005, 01:12


Jeg ved da snart ikke. styringen på de kort er jo på kortet og ikke som sådan en termistor.
Så strømmen til dioderne kommer vel fra blæserstikket, hvor spændingen jo netop varierer. og det er da ok gejl ;)


9

tirsdag, 9. august 2005, 07:16


Så det skal bare være sådan der? :)


10

tirsdag, 9. august 2005, 07:21


Mindes også at ha set nogle 9600 Pro kølere at gøre det samme.. Dog ikke fra Asus, men fra Abit mener jeg..


E8200/4Ghz - Passive TRUE 120
Asus P5E
XFX HD5850 BE
4GB Corsair DHX PC6400
Samsung 1TB F3
Corsair TX650
Antec Solo

11

tirsdag, 9. august 2005, 07:29




Er dette en okay score? :idea:

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "HyBeR" (09.08.2005, 07:30)


12

tirsdag, 9. august 2005, 07:38


Citeret

Oprindeligt indlæg af HyBeR


Er dette en okay score? :idea:

Ja den er egentlig ganske ok..
Men damn din comp. larmer.. :D


E8200/4Ghz - Passive TRUE 120
Asus P5E
XFX HD5850 BE
4GB Corsair DHX PC6400
Samsung 1TB F3
Corsair TX650
Antec Solo

13

tirsdag, 9. august 2005, 14:06


Citeret

Oprindeligt indlæg af HyBeR
Har lige fået det FEDESTE grafikkort til den fedeste pris!

Dog har jeg lige sat kortet til, og jeg kan ik finde ud af om det blot skal være LIR, eller om det er fordi grafikkortet ikke får strøm nok!

Jeg har optaget en lille film:
http://hybbe.dk/UL/updir/MOV02380.MPG
Den blinker først når den begynder at boote op til windows!

Vi snakker om dette kort:
http://www.edbpriser.dk/Listprices.asp?ID=121142


Grineren :D

[IMG]http://www.tweak.dk/forum/attachment.php?attachmentid=14515&sid=[/IMG]

14

tirsdag, 9. august 2005, 15:29


Citeret

Oprindeligt indlæg af mrflashbag

Citeret

Oprindeligt indlæg af SlackeR

Citeret

Oprindeligt indlæg af mrflashbag

Citeret

Oprindeligt indlæg af CeroX
Det er helt normalt at du kan se det blinker.. Har et kort magen til dit.. Det er fordi at blæseren er temperatur styret..

//CeroX


haha :D tvivler nok på det er fordi blæseren er tempstyret :)


Hvorfor??


så har asus da ikke tænkt sig om da de producerede kortet...



Nej det har de måske ikke.. men sådan er det.. blæseren kører ned i hastighed, når computeren loader ind i windows, men dioderne lyser jo stadig lige meget, derfor ser det ud som om det blinker..


15

tirsdag, 9. august 2005, 17:59


mit asus x800xl er der også blåt lys i od det blinker ikke...

kan det ikke godt være strøm mangel ?


16

tirsdag, 9. august 2005, 18:21


Citeret

Oprindeligt indlæg af NiEn
mit asus x800xl er der også blåt lys i od det blinker ikke...

kan det ikke godt være strøm mangel ?

Hvis du kigger på Prc-data.dk ´s hjemmeside står der at man minimum skal bruge 300 W PSU! og det er nøjagtigt hvad jeg har!

Så ved ik helt

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "HyBeR" (09.08.2005, 18:21)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.