1

onsdag, 27. juli 2005, 14:26


Jeg har for ikke så lang tid siden fået sat noget rigtig godt vandkøling i computeren, og her er så min første lidt uheldige oplevelse.

Sad og skulle til at skrive nogle forskellige ting da jeg undrede mig over den lidt høje cpu temp.. Kigger så ned på det stik hvor pumpen skulle sidde i og opdager at det ikke sidder i :oops:

Men selvom pumpen ikke kørte, så var cpu temp kun 40ºC idle .. Normalt ligger den på 29ºC idle.
Men nøj hvor er jeg glad for at det vandkøling er så effektivt at det selvom pumpen ikke kører, stadig kan køle så godt.
Skal lige siges at jeg kører cpuen @ 2200 MHz med +0.15V vcore.


2

onsdag, 27. juli 2005, 15:13


hehe godt der ik skete noget ;) jeg har oplevet noget ligende for ik så rat lang tid siden, min storebror sku bruge comen og jeg var selfølgelig ude og køre, nå men så kom jeg hjem og så at han brugt min com som var iorden men så kikkede jeg lige på cpu temp og der stod 85c 8o NEJJJ råbte jeg og spurte om han hade tændt pumperne, han sage Hva for nogen pumper nå men så blev de tændt og den faldt meget hurtig ned på ca 35-40c :D men rimelig vildt han hade gamet BF2 i ca 30min og der var ik tændt for pumperne til CPU og GFX

Edit: det var med et ABIT AV8-3rd Eye og PowerColor X850XT Platinum Edition som OCet

profil: http://www.bilgalleri.dk/gal_visbruger.aspx?userID=260585

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Connektors" (27.07.2005, 15:15)


3

onsdag, 27. juli 2005, 15:26


For ikke så længe siden skiftede jeg også lidt rundt i min startede op kom ind i windows sad og roede lidt rundt.

Kunne så ikke lige forstå at der ikke kom noget lys ud af den da den stod åben rejser mig og kigger ind i den og finder ud af blæseren på cpu køleren ikke kørte... det er med normal luftkøling og der var sgu ikke nogen problemer smed den bare til så kørte det hele.

| asus maximus VI Hero | i7 4770K | 2 x 8gb G.skill | Asus GTX 750 Ti OC |
Common sense is creativities biggest enemy

4

onsdag, 27. juli 2005, 15:29


Hold da kæft det lyder godt nok vildt, det var da godt du fandt ud af det i tide, men havde du gamet lidt så var den nok blevet for varm, men er der ikke en bestemt temperatur at systemet lukker ned ved af sikkerhedsmæssige årsager ? Det er der da på mit system, det var nok i gamle dage at man bare brændte CPU,samt mainboardet af eller tager jeg fejl ?

CoreI7 5820K@4.5GHz
32 GB Quad Channel Kingston HyperX Predator DDR4 2400Mhz
ASUS Msi X99 Sli Plus
Corsair 1500w
KFA2 GTX Titan X SLi Watercooled
120GB SSD OCZ Sata3 + 240GB SSD + Samsung Evo 850 Evo Raid0 500 GB
Asus Rog Swift G-Sync 2560x1440 165 Hz og Asus 28¨'4K
CorsAir Carbide 540

5

onsdag, 27. juli 2005, 16:29


Jeg glemte en gang at skrue skuerne til mit kølehoved fast og plop sagde det så faldt kølehovedet af da pasaten var blevet varm :oops: :oops: :oops:

95C og ned lukning, men den overlevede seancen

Q6600 POWER @ 3600 mhz; Water cooled
Asus Blitz fomular watercooled edition
OCZ reaper @ 1150 mhz 5,5,5,15
8800 GTX
SIlent med stil....

6

onsdag, 27. juli 2005, 18:30


Hold da Kæft jeg ville græde snot hvis jeg bare ikke havde monteret mit LC system godt nok at det så leakede efter et stykke tid så væsken røg ned på mit mainboard med alle de dejlige dele:)

CoreI7 5820K@4.5GHz
32 GB Quad Channel Kingston HyperX Predator DDR4 2400Mhz
ASUS Msi X99 Sli Plus
Corsair 1500w
KFA2 GTX Titan X SLi Watercooled
120GB SSD OCZ Sata3 + 240GB SSD + Samsung Evo 850 Evo Raid0 500 GB
Asus Rog Swift G-Sync 2560x1440 165 Hz og Asus 28¨'4K
CorsAir Carbide 540

7

onsdag, 27. juli 2005, 20:55


Vildt nok! Men de har det sq med at overleve... Jeg oplevede noget lign. med en gammel Barton som blev over 100 grader. Da jeg slukkede og satte fingeren på det nederest af køleprofilen fik jeg brændmærke samt en stor vabel på fingeren :D Så kan man sq lære at holde smitterne for sig selv :D


|GIGABYTE P67|Intel i5 2500K|
|8GB CORSAIR PC1600|GIGABYTE GTX570|
|120GB INTEL 510 SSD|Logitech G500|Logitech Illuminated|
|FRACTAL DESIGN R3|Sennheiser HD555|Steelseries|650W CORSAIR|

8

onsdag, 27. juli 2005, 20:57


derfor er min bios sat til at lukke ned ved 60c :razz:

Asus Rampage IV BE - EK-FB KIT ASUS R4BE
E5 1660 v2 - XSPC Raystorm

2x XFX R9 290 - EK-FC R9-290X (Rev.2.0)
4x4gb Dominator 2133mhz
Corsair AX1200
2xDell 2410 WFP + 1x Dell 2407 WTF 5760x1200
3x DD5. Dual loop
3x Ocool 360 45mm 1 EK 360 Coolstream 45mm
XSPC Cube


9

onsdag, 27. juli 2005, 21:19


Var også ude for noget underligt forleden... Sad og gamede GTA:SA da min com ligepludselig bare gik ned. Så startede jeg igen og så at min cpu var 98grader :ohmy:

Skete heldigvis ingenting :D


10

onsdag, 27. juli 2005, 23:50


Mange sjove historier :D

Har fundet ud af at cpuen ikke bliver mere end omkring 38ºC når den kører standard og pumpen slukket :D Det er sgu ret vildt imo.


11

torsdag, 28. juli 2005, 00:24


Citeret

Oprindeligt indlæg af Happy^
Mange sjove historier :D

Har fundet ud af at cpuen ikke bliver mere end omkring 38ºC når den kører standard og pumpen slukket :D Det er sgu ret vildt imo.

Sidder og griner lidt :))
Min bette 1800+ ligger lige pt. på 57 grader, og det eneste load er WMP som spiller lidt musik, samt en smule surfing (2-3% load).

Det er med 11,5x200 (2.300MHz) @ 1,905 Volt.
Kølingen er ThermalRigth SLK974-U med en 92mm 25dB blæser.

GORK's OC TOOL 2.0a har beregnet min 1800+@2.300 MHz bruger omkring 125Watt.
Standart forbrug er 51 Watt


Jeg har endnu ikke oplevet at sensoren har rundet 70C endnu, dette er på trods af jeg spiller lidt CS: S og WC3 FT engang imellem :D
Hvis jeg kommer over 70C, begynder en alarm på bundkortet, hvis jeg kommer op på 75C skulle computeren gerne lukke :D

Intel Core 2 Duo - E6600 || ASUS P5W DH Deluxe
nVidia GeForce 8800GTS || 2 x 1 GB G.Skill PC6700
Antec Neo550W || Coolermaster Stacker
Dell 2007FP || Vandkølet
DD || HW Labs || Laing

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Slammand" (28.07.2005, 00:26)


12

torsdag, 28. juli 2005, 07:19


Jeg prøvede noget lignede forleden. Jeg havde haft kølehovedet af cpu´en og efter montering igen, blev cpu´en 70 grader hvor den normalt ligger på 33. Det viste sig at jeg havde fået byttet rundt på fjedrene til kølehovet. Der er en forskel på hvor hårde fjedrene er og havde sat de hårdeste fjedre nederst, så kølehovedet havde slet ikke kontakt til cpu´en :)


13

torsdag, 28. juli 2005, 12:10


Citeret

Oprindeligt indlæg af sam
Jeg prøvede noget lignede forleden. Jeg havde haft kølehovedet af cpu´en og efter montering igen, blev cpu´en 70 grader hvor den normalt ligger på 33. Det viste sig at jeg havde fået byttet rundt på fjedrene til kølehovet. Der er en forskel på hvor hårde fjedrene er og havde sat de hårdeste fjedre nederst, så kølehovedet havde slet ikke kontakt til cpu´en :)


Forskel på fjedre ?? Skulle der ikke gerne være da der skal ligge et jævnt tryk på coren.


14

torsdag, 28. juli 2005, 12:15


Citeret

Oprindeligt indlæg af Happy^

Citeret

Oprindeligt indlæg af sam
Jeg prøvede noget lignede forleden. Jeg havde haft kølehovedet af cpu´en og efter montering igen, blev cpu´en 70 grader hvor den normalt ligger på 33. Det viste sig at jeg havde fået byttet rundt på fjedrene til kølehovet. Der er en forskel på hvor hårde fjedrene er og havde sat de hårdeste fjedre nederst, så kølehovedet havde slet ikke kontakt til cpu´en :)


Forskel på fjedre ?? Skulle der ikke gerne være da der skal ligge et jævnt tryk på coren.


Jo skal der så for der bruges 8 i alt 4 på den ene side af køleblok og 4 på den anden. Det ene set er afstands holdere det andet spænd fjedere.

Så hvis de bliver byttet om vil de nederst presse køleren op fra bundkortet alt hvad de kan og de er noget stærkere end dem over så kan godt give probs :)

Har hørt om lignende bøvl før :)

| asus maximus VI Hero | i7 4770K | 2 x 8gb G.skill | Asus GTX 750 Ti OC |
Common sense is creativities biggest enemy

15

torsdag, 28. juli 2005, 19:23


Citeret

Oprindeligt indlæg af _WHAT_

Citeret

Oprindeligt indlæg af Happy^

Citeret

Oprindeligt indlæg af sam
Jeg prøvede noget lignede forleden. Jeg havde haft kølehovedet af cpu´en og efter montering igen, blev cpu´en 70 grader hvor den normalt ligger på 33. Det viste sig at jeg havde fået byttet rundt på fjedrene til kølehovet. Der er en forskel på hvor hårde fjedrene er og havde sat de hårdeste fjedre nederst, så kølehovedet havde slet ikke kontakt til cpu´en :)


Forskel på fjedre ?? Skulle der ikke gerne være da der skal ligge et jævnt tryk på coren.


Jo skal der så for der bruges 8 i alt 4 på den ene side af køleblok og 4 på den anden. Det ene set er afstands holdere det andet spænd fjedere.

Så hvis de bliver byttet om vil de nederst presse køleren op fra bundkortet alt hvad de kan og de er noget stærkere end dem over så kan godt give probs :)

Har hørt om lignende bøvl før :)


Har godt nok aldrig hørt at man har skullet bruge fjedre nedenunder.. lyder godt nok mærkeligt.


16

torsdag, 28. juli 2005, 19:32


min comp bliver normalt 50 grader, med sådan et lorte system. glemte engang cpu køleren, og fik også et brændemærke da jeg rørte ved cpuen don't do it


17

torsdag, 28. juli 2005, 21:05


Hmm, galt, hva kølehovede anvender du ??

Jeg kan ikke nå at boote til windows med slukket pumpe grundet autoshutdown fra bios ved 70 grader.... ;) - Med DangerDen TDX kølehovede..

Mvh. 12k

--- SILENT STORM ---
x850XT 520/540 @ 600/600, A64 2650 mhz - winchester, 2x512 Ballistix 241mhz 2,5-3-3-7
3Dmark: 01SE 03 05 AM3 - Top10 i AM3 - og så lige nr.1 i 01SE + nr.2 i AM3 med winchester @ Danmark
(w3ber nuppede mig i AM3, piiiiv)
Lotus = Lots of troubles usually serious

18

fredag, 29. juli 2005, 00:06


Citeret

Oprindeligt indlæg af Happy^

Citeret

Oprindeligt indlæg af _WHAT_

Citeret

Oprindeligt indlæg af Happy^

Citeret

Oprindeligt indlæg af sam
Jeg prøvede noget lignede forleden. Jeg havde haft kølehovedet af cpu´en og efter montering igen, blev cpu´en 70 grader hvor den normalt ligger på 33. Det viste sig at jeg havde fået byttet rundt på fjedrene til kølehovet. Der er en forskel på hvor hårde fjedrene er og havde sat de hårdeste fjedre nederst, så kølehovedet havde slet ikke kontakt til cpu´en :)


Forskel på fjedre ?? Skulle der ikke gerne være da der skal ligge et jævnt tryk på coren.


Jo skal der så for der bruges 8 i alt 4 på den ene side af køleblok og 4 på den anden. Det ene set er afstands holdere det andet spænd fjedere.

Så hvis de bliver byttet om vil de nederst presse køleren op fra bundkortet alt hvad de kan og de er noget stærkere end dem over så kan godt give probs :)

Har hørt om lignende bøvl før :)


Har godt nok aldrig hørt at man har skullet bruge fjedre nedenunder.. lyder godt nok mærkeligt.


Men det virker fortræffeligt :)


19

lørdag, 30. juli 2005, 00:32


Citeret

Oprindeligt indlæg af tAshDa
min comp bliver normalt 50 grader, med sådan et lorte system. glemte engang cpu køleren, og fik også et brændemærke da jeg rørte ved cpuen don't do it

Lyder meget som en død CPU hvis du snakker om en AMD Athlon XP/Duron, da de ikke har autoshotdown.

Så gjorde min bettebror lige den brøller at skrue ned for CPUfan igår. Det resulterede i en computer som lukkede ned med fejlalarm og sort skærm :)) Tror og håber han blev nervøs, for 230V stikket var taget af PSU :))

Intel Core 2 Duo - E6600 || ASUS P5W DH Deluxe
nVidia GeForce 8800GTS || 2 x 1 GB G.Skill PC6700
Antec Neo550W || Coolermaster Stacker
Dell 2007FP || Vandkølet
DD || HW Labs || Laing

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.