1

onsdag, 4. maj 2005, 11:38


Hej!

Jeg har købt mig en Raptor SATA 74 Gb harddisk til system drev..Men jeg har ikke haft andet end problemer med det.

Jeg kan sagtens sætte den til og installere windows, men jeg kan ikke hæve FSB uden at data bliver corrupt på disken!

Jeg har nu prøvet at bruge SATA 3+4 men det er stadigvæk det samme!

Nogen der har en løsning..Fordi det er da ikke særlig fedt at have en lækker disk hvis man så ikke kan overclocke!


2

onsdag, 4. maj 2005, 12:28


Det problem har jeg hørt om før...

Det er vidst noget med at du skal låse for AGP/PCI, som åbenbart også låser S-ATA (frit efter hukommelsen), og så skulle det være muligt... Held og lykke!


3

onsdag, 4. maj 2005, 12:49


bortset fra det er låst som standard......

har desværre ikke selv en sata disk at teste med, men der burde faktisk ikke være et problem ifølge XS.org ...har du sli-DR med silicon sata controller kan du prøve at bruge den.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, Sapphire R9 270X 4GB OC.

4

onsdag, 4. maj 2005, 16:02


nu ved jeg ikke hvilke numre sata kontrollerne har på dfi kort.

men jeg bruger nvidia kontrolleren på mit asus a8n-sli
og der er ingen problemer overhovedet.


5

onsdag, 4. maj 2005, 17:17


Det ser imidlertidigt også ud til at problemet er forsvunden, men jeg kan ikke lige komme med en konkret løsning på problemet! :D

Jeg pillede bare lidt ved det og prøvede noget forskelligt!

Men ved i hvordan jeg får mit SATA drev til at hedde C: ??



EDIT: Det jeg mener er at, jeg har 2 IDE Diske som er tilsluttet IDE kanal 0...Den ene som master og den anden som Slave!

Og så har jeg så de 2 SATA diske i min signatur, hvor den ene er som system drev (Raptoren) Men jeg er jo vant til at mit system drev hedder C: og ikke F: !

Derfor vil jeg høre om man ikke kan flytte rundt på sine drevbetegnelser på en eller anden måde?!?!?

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "OC-Dog" (04.05.2005, 19:25)


6

onsdag, 4. maj 2005, 23:53


hey nop det kan du ikke.. kender ikke et program der kan ellers prøv en windos repair af boot filen men du skal lige tage ide stikket af boardet når du gør det. da DOS er dum :)) det er pga. at den tager IDE som pri. boot eller lav en geninstall med kun SATA sat til og sæt dine IDE til bagefter

I7 920 2.66 @ 4.2Ghz vcore1.35 // Asus P6T Deluxe // 12G PC12800 Corsair 8-8-8-24
Asus 4870X2 // Intel Raid // 2 * 500G Raid0 // Highpoint 2300 // 2 * 500G Raid0 // 2 * 1T Raid0 // Plextor 810A-Sata
Enermax 720W // Coolet By EK-Watercooling

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "C3PO" (04.05.2005, 23:55)


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.