81

mandag, 9. maj 2005, 19:38


Mit system kører helt perfekt nu, dog undrer jeg mig lidt over at de ikke vil mere end 278FSB stabilt. De får 2.65v og mere hjælper ikke. Skyldes dette min memmory på min CPU?

Synes det lyder mærkeligt, at det skulle være rammene der ikke vil mere end 278FSB når de kun får 2.65v - Det er self. ved T1 - ved T2 kan jeg køre over 300FSB (Betyder det at det er rammene eller kan det stadig være min memmory controller?)

Glæder mig sq til en Venice eller Sandy kommer ind af døren :P

EDIT: Dog kører jeg ret stramme timings ved de 275FSB, men højere hjælper ikke - igen: Skyldes dette min CPU?


|GIGABYTE P67|Intel i5 2500K|
|8GB CORSAIR PC1600|GIGABYTE GTX570|
|120GB INTEL 510 SSD|Logitech G500|Logitech Illuminated|
|FRACTAL DESIGN R3|Sennheiser HD555|Steelseries|650W CORSAIR|

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Søndergård" (09.05.2005, 19:39)


82

tirsdag, 10. maj 2005, 02:37


er ret sikker på det er cpus memcontroller....

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, Sapphire R9 270X 4GB OC.

83

tirsdag, 10. maj 2005, 10:12


Det er garanteret din memcontroller jeg havde det samme problem jeg kunne ikke få min eram til at køre over 282 mhz, nu hvor jeg har fået min sandiago køre de 310 mhz uden probs over hovedet 1T og alt det der

Q6600 POWER @ 3600 mhz; Water cooled
Asus Blitz fomular watercooled edition
OCZ reaper @ 1150 mhz 5,5,5,15
8800 GTX
SIlent med stil....

84

tirsdag, 10. maj 2005, 10:50


Nice nice nice! Hvor meget giver du rammene og er det PC4400?


|GIGABYTE P67|Intel i5 2500K|
|8GB CORSAIR PC1600|GIGABYTE GTX570|
|120GB INTEL 510 SSD|Logitech G500|Logitech Illuminated|
|FRACTAL DESIGN R3|Sennheiser HD555|Steelseries|650W CORSAIR|

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Søndergård" (10.05.2005, 10:51)


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.