Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

21

søndag, 24. april 2005, 12:22


Jeg er ikke sikker på at jeg forstår det helt: Det er jo ret sikkert CPUén der ikke vil være med til den høje FSB, men kan det også være CPuen der ikke vil være med til den højre FSB ved T1? Den vil jo gerne en 275FSB ved T2...

Med andre ord: Har T1 & T2 noget med CPU'ens kunnen at gøre?


|GIGABYTE P67|Intel i5 2500K|
|8GB CORSAIR PC1600|GIGABYTE GTX570|
|120GB INTEL 510 SSD|Logitech G500|Logitech Illuminated|
|FRACTAL DESIGN R3|Sennheiser HD555|Steelseries|650W CORSAIR|

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Søndergård" (24.04.2005, 12:53)


22

mandag, 25. april 2005, 21:34


Er der ingen der kan svare på det? Google hjælper mig ikke...


|GIGABYTE P67|Intel i5 2500K|
|8GB CORSAIR PC1600|GIGABYTE GTX570|
|120GB INTEL 510 SSD|Logitech G500|Logitech Illuminated|
|FRACTAL DESIGN R3|Sennheiser HD555|Steelseries|650W CORSAIR|

23

mandag, 25. april 2005, 22:01


Det kan godt være at cpuen ikke kan klare de høje fsb. En måde at finde ud af det på er ved at sætte timmings til 3-4-4-8 1T og se hvor højt de kan gå derved kan man udelukke Cpuen ikke kan lide høje fsb.

Det kan så også være at rammene ikke kan løbe 275 Mhz det kan du finde ud af ved at sætte divideren ned så de ikke kører 1:1 derved kan man så finde ud af om rammene kan køre 275 Mhz eller over.

Når det er udelukket kan man så gå igang med at tweake rammene. De Gskill skal kunne løbe 2,5-3-3-7 ved 275 Mhz og 1T der er de rattet til men for det meste skal de tweakes lidt for at kunne det. Bios finder for det meste heller ikke de bedste instillinger for rammene

Håber det har hjulpet

Lian Li PC75
Asus P5B & E6600 Conroe


24

mandag, 25. april 2005, 22:06


mine kan godt kører 2.5-3-3-7 275 bare ikke ved T1 :( men må lige kigge lidt på det amd tweaker imorgen!

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 1x128GB SSD
PowerColor R290 PCS+ I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Dell U2311H I Logitech G500 + CM Rapid fire TK keyboard
Wii U- PS3 Slim 120GB - Xbox360 Premium 20GB

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Karse" (25.04.2005, 22:21)


25

mandag, 25. april 2005, 22:24


Citeret

Oprindeligt indlæg af Karse
mine kan godt kører 2.5-3-3-7 275 bare ikke ved T1 :( men må lige kigge lidt på det amd tweaker imorgen!


jeg trode ellers g.skill var gode :P

mine PQI 4000 køre da 283 1:1 2,5-3-3-5 T1
eneste problem er min cpu ikke kan klare det ved 10 gange


26

mandag, 25. april 2005, 22:27


Citeret

Oprindeligt indlæg af DEVIL_DK

Citeret

Oprindeligt indlæg af Karse
mine kan godt kører 2.5-3-3-7 275 bare ikke ved T1 :( men må lige kigge lidt på det amd tweaker imorgen!


jeg trode ellers g.skill var gode :P

mine PQI 4000 køre da 283 1:1 2,5-3-3-5 T1
eneste problem er min cpu ikke kan klare det ved 10 gange


men tror det er fordi min cpu er en newcarstle :( eller også kan det være fordi jeg fik en af de første revisoner af MSI K8N NEO2. Men ramne vil gærne over 275 ved de timmings bare ikke ved T1 :(

synes bare jeg har været uheldig :( de første ram jeg havde var nogle Mushkin 2-2-2 special men de ville ikke kun kører 2-3-2-5 :( og dem gav jeg sku 2850kr for :rolleyes:

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 1x128GB SSD
PowerColor R290 PCS+ I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Dell U2311H I Logitech G500 + CM Rapid fire TK keyboard
Wii U- PS3 Slim 120GB - Xbox360 Premium 20GB

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Karse" (25.04.2005, 22:33)


27

mandag, 25. april 2005, 22:41


Citeret

Oprindeligt indlæg af Karse

Citeret

Oprindeligt indlæg af DEVIL_DK

Citeret

Oprindeligt indlæg af Karse
mine kan godt kører 2.5-3-3-7 275 bare ikke ved T1 :( men må lige kigge lidt på det amd tweaker imorgen!


jeg trode ellers g.skill var gode :P

mine PQI 4000 køre da 283 1:1 2,5-3-3-5 T1
eneste problem er min cpu ikke kan klare det ved 10 gange


men tror det er fordi min cpu er en newcarstle :( eller også kan det være fordi jeg fik en af de første revisoner af MSI K8N NEO2. Men ramne vil gærne over 275 ved de timmings bare ikke ved T1 :(

synes bare jeg har været uheldig :( de første ram jeg havde var nogle Mushkin 2-2-2 special men de ville ikke kun kører 2-3-2-5 :( og dem gav jeg sku 2850kr for :rolleyes:


Prøv at sætte dem til 2,5-4-3-7 1T ved 275 Mhz og se om de kan det. prøv og se om du kan komme over 275 mhz ved 1T ved høje timmings prøv også 2,5-4-4-7

Prøv dig frem det kan tage sin tid men prøv dig frem

Lian Li PC75
Asus P5B & E6600 Conroe


28

tirsdag, 26. april 2005, 08:17


Jeg lidt samme problem. Jeg troede ellers det var løst, men ved en genstart efter ca 2 ugers stabilt OC (selv med flere timers prime osv). Jeg kan køre 300FSB 1:1 ved 2.85v med mine G.skill men kun ved T2 - her bruger jeg timings 2.5 - 3 - 3 - 6

Dog kan jeg ikke få systemet stabilt ved T1, hvilket er derfor jeg spørger om det kan være min CPU der ikke vil køre med T1. (Jeg kan godt køre T1 ved lavere FSB og jeg har haft min CPU over 29xxMHz med luft.

NB: Jeg har prøvet mange forskellige BIOS igår, og jeg vil ikke råde dig "Karse" til at skifte BIOS da det ikke løser problemet.


|GIGABYTE P67|Intel i5 2500K|
|8GB CORSAIR PC1600|GIGABYTE GTX570|
|120GB INTEL 510 SSD|Logitech G500|Logitech Illuminated|
|FRACTAL DESIGN R3|Sennheiser HD555|Steelseries|650W CORSAIR|

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Søndergård" (26.04.2005, 08:19)


29

tirsdag, 26. april 2005, 08:22


Kan man evt. få noget mere hjælp til det med A64 Tweaker? Altså til opsætningen. Jeg har lige prøvet det I/du skrev tidligere i denne tråd - dette løser intet.

NB: Problemet løser sig heller ikke ved slappere timings. Under alle omstændigheder skal jeg prøve den nye Venice CPU, hvilket jeg håber lidt vil løse problemet.


|GIGABYTE P67|Intel i5 2500K|
|8GB CORSAIR PC1600|GIGABYTE GTX570|
|120GB INTEL 510 SSD|Logitech G500|Logitech Illuminated|
|FRACTAL DESIGN R3|Sennheiser HD555|Steelseries|650W CORSAIR|

30

tirsdag, 26. april 2005, 08:23


Citeret

Oprindeligt indlæg af DEVIL_DK

Citeret

Oprindeligt indlæg af Karse
mine kan godt kører 2.5-3-3-7 275 bare ikke ved T1 :( men må lige kigge lidt på det amd tweaker imorgen!


jeg trode ellers g.skill var gode :P

mine PQI 4000 køre da 283 1:1 2,5-3-3-5 T1
eneste problem er min cpu ikke kan klare det ved 10 gange


Det problem burde den nye Venice CPU kunne hjælpe dig med...


|GIGABYTE P67|Intel i5 2500K|
|8GB CORSAIR PC1600|GIGABYTE GTX570|
|120GB INTEL 510 SSD|Logitech G500|Logitech Illuminated|
|FRACTAL DESIGN R3|Sennheiser HD555|Steelseries|650W CORSAIR|

31

tirsdag, 26. april 2005, 09:37


Så vidt jeg kan læse mig frem til er GSkill ram rated til at køre ved T2 og ikke T1, måske derfor

Nogen kan åbenbart bare, andre kan ikke

Men hvad er forskellen på T1 og T2 ?

"Let's face it, we're not changing the world. We're building a product that helps people buy more crap and watch porn."
Bill Watkins, CEO Seagate Technology

32

tirsdag, 26. april 2005, 09:44


det er stor ydelse forskel på dem


33

tirsdag, 26. april 2005, 11:25


Citeret

Oprindeligt indlæg af Fumle
Så vidt jeg kan læse mig frem til er GSkill ram rated til at køre ved T2 og ikke T1, måske derfor

Nogen kan åbenbart bare, andre kan ikke

Men hvad er forskellen på T1 og T2 ?


det er pc4800 der er rated til T2 mine er pc4400 og de er rated til T1

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 1x128GB SSD
PowerColor R290 PCS+ I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Dell U2311H I Logitech G500 + CM Rapid fire TK keyboard
Wii U- PS3 Slim 120GB - Xbox360 Premium 20GB

34

tirsdag, 26. april 2005, 12:11


Citeret

Oprindeligt indlæg af Søndergård
Jeg lidt samme problem. Jeg troede ellers det var løst, men ved en genstart efter ca 2 ugers stabilt OC (selv med flere timers prime osv). Jeg kan køre 300FSB 1:1 ved 2.85v med mine G.skill men kun ved T2 - her bruger jeg timings 2.5 - 3 - 3 - 6

Dog kan jeg ikke få systemet stabilt ved T1, hvilket er derfor jeg spørger om det kan være min CPU der ikke vil køre med T1. (Jeg kan godt køre T1 ved lavere FSB og jeg har haft min CPU over 29xxMHz med luft.

NB: Jeg har prøvet mange forskellige BIOS igår, og jeg vil ikke råde dig "Karse" til at skifte BIOS da det ikke løser problemet.


Hvordan køler i jeres Ram. sæt en 120mm blæser til at blæse ind på dem de bliver utroligt varme.

Har du prøvet med mindre volt til dinne ram

Lian Li PC75
Asus P5B & E6600 Conroe


35

tirsdag, 26. april 2005, 12:27


Jeg har ikke meget køling i mit kabinet: 2 stk 12db Pabst blæsere til at suge luft ud af kabinettet og 1 12db til at suge luft ind i kabinettet. Dog synes jeg ikke mine RAM bliver mere end lune. Jeg har ingen problemer med at køre den stabilt over 290fsb 1:1 ved 2.8v (Har ikke prøvet med mindre end 2.8v) så jeg kan ikke se at varme skulle være noget problem ved 275fsb ved T1 1:1...?
Men jeg vil da prøve det...

Jeg har prøvet ved 2.65v men jeg kan da prøve med mindre...


|GIGABYTE P67|Intel i5 2500K|
|8GB CORSAIR PC1600|GIGABYTE GTX570|
|120GB INTEL 510 SSD|Logitech G500|Logitech Illuminated|
|FRACTAL DESIGN R3|Sennheiser HD555|Steelseries|650W CORSAIR|

36

tirsdag, 26. april 2005, 12:55


mine ram bliver super varme de er lige til at brænde sig på :S

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 1x128GB SSD
PowerColor R290 PCS+ I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Dell U2311H I Logitech G500 + CM Rapid fire TK keyboard
Wii U- PS3 Slim 120GB - Xbox360 Premium 20GB

37

tirsdag, 26. april 2005, 13:23


Hmm det lyder sq mystisk! Kan du slet ikke boote ved f.eks. 275fsb T1? Jeg kan sagtens også op til 292fsb T1 men jeg kan åbentbart ikke få det stabilt. Nå, jeg må hjem og checke det med varmen... Jeg kan teste den med prime og memtest i lang tid (ca 15-30 min) inden de melder fejl - dette kunne da godt tyde på at det kan have noget med varme at gøre - det skal checkes!


|GIGABYTE P67|Intel i5 2500K|
|8GB CORSAIR PC1600|GIGABYTE GTX570|
|120GB INTEL 510 SSD|Logitech G500|Logitech Illuminated|
|FRACTAL DESIGN R3|Sennheiser HD555|Steelseries|650W CORSAIR|

38

tirsdag, 26. april 2005, 13:27


Citeret

Oprindeligt indlæg af Søndergård
Hmm det lyder sq mystisk! Kan du slet ikke boote ved f.eks. 275fsb T1? Jeg kan sagtens også op til 292fsb T1 men jeg kan åbentbart ikke få det stabilt. Nå, jeg må hjem og checke det med varmen... Jeg kan teste den med prime og memtest i lang tid (ca 15-30 min) inden de melder fejl - dette kunne da godt tyde på at det kan have noget med varme at gøre - det skal checkes!


jo den vil godt boot ved 275 2.5-3-3-7 men efter ca 5-10min booter den. Og hvis jeg kører memtest fejler den altid først ved test 6 :S

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 1x128GB SSD
PowerColor R290 PCS+ I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Dell U2311H I Logitech G500 + CM Rapid fire TK keyboard
Wii U- PS3 Slim 120GB - Xbox360 Premium 20GB

39

tirsdag, 26. april 2005, 13:42


Ok, det gør mine nu slet ikke - derfor håber jeg lidt på at det kan skyldes varmen. Dog mener jeg bare at have rørt ved dem for at mærke om de var varme - dengang var du kun en anelse lune... :rolleyes:

Sry, så ikke du skrev test 6 - det er vel også efter et godt stykke tid...


|GIGABYTE P67|Intel i5 2500K|
|8GB CORSAIR PC1600|GIGABYTE GTX570|
|120GB INTEL 510 SSD|Logitech G500|Logitech Illuminated|
|FRACTAL DESIGN R3|Sennheiser HD555|Steelseries|650W CORSAIR|

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Søndergård" (26.04.2005, 13:51)


40

tirsdag, 26. april 2005, 14:06


Citeret

Oprindeligt indlæg af Søndergård
Ok, det gør mine nu slet ikke - derfor håber jeg lidt på at det kan skyldes varmen. Dog mener jeg bare at have rørt ved dem for at mærke om de var varme - dengang var du kun en anelse lune... :rolleyes:

Sry, så ikke du skrev test 6 - det er vel også efter et godt stykke tid...


nej det er når de har kørt test 6 2-3 gange ved 275mhz 2.5-3-3-7 T1 :S

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 1x128GB SSD
PowerColor R290 PCS+ I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Dell U2311H I Logitech G500 + CM Rapid fire TK keyboard
Wii U- PS3 Slim 120GB - Xbox360 Premium 20GB

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.