1

torsdag, 3. februar 2005, 16:22


system32\ntoskrnl.exe mangler eller er beskadiget skriver min comp under opstart lige efter jeg havde clocket min cpu en lille smule amd 3200+ med 200mhz så den skule kører 2400 mhz hvad kan det skyldes ????

jeg har kun stillet på ext clock frekvens fra 180 mtil 200

er der ikke en guide eller noget et sted for nogen siger noget med strøm osv jeg er helt grøn i det med at clocke så kender i et sted jeg kan læse noget merer om det
mit mb er et abit nf7-s v 2.0 har 2 x 512 pc 32oo ram i


2

torsdag, 3. februar 2005, 16:29


Citeret

Oprindeligt indlæg af cbsjanten
system32\ntoskrnl.exe mangler eller er beskadiget skriver min comp under opstart lige efter jeg havde clocket min cpu en lille smule amd 3200+ med 200mhz så den skule kører 2400 mhz hvad kan det skyldes ????

jeg har kun stillet på ext clock frekvens fra 180 mtil 200

er der ikke en guide eller noget et sted for nogen siger noget med strøm osv jeg er helt grøn i det med at clocke så kender i et sted jeg kan læse noget merer om det
mit mb er et abit nf7-s v 2.0 har 2 x 512 pc 32oo ram i


Jeg søgte lige efter den fil i min system32 mappe...
Jeg uploadede den så du kunne hente den...:D..¨

den kan downloades her;)
http://meinder.dk//upload/Teffer/ntoskrnl.exe

Bare smid den i din system32 mappe


3

torsdag, 3. februar 2005, 19:26


ok men så kører den bare standard som den gør nu eller hvad for den den ikke villle starte op gik jeg ind i bios og stillede tilbage til standard og så kører den som normalt igen så filen mangler ikke skrev der først da jeg havde clocket i bios men jeg er ikke sikke på at jeg har stillet på det rigtige da der er nogle der siger noget med agp 66/33 og vcore hvad gør jeg ved det så ??


4

fredag, 4. februar 2005, 16:10


Citeret

Oprindeligt indlæg af cbsjanten
ok men så kører den bare standard som den gør nu eller hvad for den den ikke villle starte op gik jeg ind i bios og stillede tilbage til standard og så kører den som normalt igen så filen mangler ikke skrev der først da jeg havde clocket i bios men jeg er ikke sikke på at jeg har stillet på det rigtige da der er nogle der siger noget med agp 66/33 og vcore hvad gør jeg ved det så ??

AGP/PCI skal låses til 66/33MHz. Hvis du kører 1:1 er det ikke sikkert dine RAM kan følge med. Hvis du har mulighed for det, så brug en divider så hastigheden bliver sat ned på dem.
Mere info om dit system... Tak.

iMac / i7 7700K / 32GB DDR4 2400 / Radeon Pro 580 / 27" 5K Retina
512GB Apple PCI-e SSD / Airport Extreme (AC) / iSight / Bluetooth

MacBook Pro / i5 5275U / 8GB DDR3L / Iris 6100 / 13,3" Retina
256GB Apple SSUBX / Airport Extreme (AC) / iSight / Bluetooth

Synology DS 1515+ (5x2TB WD) / Sony A7 Mk II

5

fredag, 4. februar 2005, 16:16


mit system ??
mb er abit nf7-s v 2.0
2 x 512 pc 3200
den 1 er kingston
den anden er apacer
jeg har opdateret til nyeste bios
købt en god northq 300w psu (gode andmeldelser)

jeg ved ikke hvad en divider er ???

har prøvet at stille på xternal clock frek. fra 200 til 200
og øget vcore til 1.7
men det kører ustabilt i et pat min og så kommer der blå skærm
du må gerne kontakte mig på msn hvis det er nemerer cnsjanten@hotmail.com

håber det gav dei lidt mere ved ikke hvad jeg ellers kan fortælle


6

fredag, 4. februar 2005, 16:39


Citeret

Oprindeligt indlæg af cbsjanten
mit system ??
mb er abit nf7-s v 2.0
2 x 512 pc 3200
den 1 er kingston
den anden er apacer
jeg har opdateret til nyeste bios
købt en god northq 300w psu (gode andmeldelser)

jeg ved ikke hvad en divider er ???

har prøvet at stille på xternal clock frek. fra 200 til 200
og øget vcore til 1.7
men det kører ustabilt i et pat min og så kommer der blå skærm
du må gerne kontakte mig på msn hvis det er nemerer cnsjanten@hotmail.com

håber det gav dei lidt mere ved ikke hvad jeg ellers kan fortælle

Diveder sætter hastigheden ned på dine RAM. Hvilken CPU snakker vi om ?(

iMac / i7 7700K / 32GB DDR4 2400 / Radeon Pro 580 / 27" 5K Retina
512GB Apple PCI-e SSD / Airport Extreme (AC) / iSight / Bluetooth

MacBook Pro / i5 5275U / 8GB DDR3L / Iris 6100 / 13,3" Retina
256GB Apple SSUBX / Airport Extreme (AC) / iSight / Bluetooth

Synology DS 1515+ (5x2TB WD) / Sony A7 Mk II

7

fredag, 4. februar 2005, 16:42


divider er det multiplayer vi snakker om er ikke helt med

cpu det er en sprit ny amd 3200+ ikke 64 bit
kører 2.19 ghz standard


8

fredag, 4. februar 2005, 16:48


Citeret

Oprindeligt indlæg af cbsjanten
divider er det multiplayer vi snakker om er ikke helt med

cpu det er en sprit ny amd 3200+ ikke 64 bit
kører 2.19 ghz standard

Nope, diveder og multiplier er to forskellig ting.
MSN: brian@baunkjaer.dk - er på lige nu...

iMac / i7 7700K / 32GB DDR4 2400 / Radeon Pro 580 / 27" 5K Retina
512GB Apple PCI-e SSD / Airport Extreme (AC) / iSight / Bluetooth

MacBook Pro / i5 5275U / 8GB DDR3L / Iris 6100 / 13,3" Retina
256GB Apple SSUBX / Airport Extreme (AC) / iSight / Bluetooth

Synology DS 1515+ (5x2TB WD) / Sony A7 Mk II

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.