1

søndag, 16. januar 2005, 20:11


Tror i at man kan flashe sit X800XT PE til et X850XT PE???

Intel I7 3930K Cooled by Phanteks PH-TC14PE
MSI X79 Big Bang Xpower II
16GB Samsung Green DDR3 PC3-12800 1600MHz
1x120GB Corsair Force Series 3 +1x250GB Samsung EVO 840 + 1x640GB Samsung SpinPoint F1
MSI GTX980ti 6G - Asus ROG SWIFT PG278Q
Asus Xonar Phoebus - Logitech Z4 - Sennheiser PC 360
Cooltek W2 - Corsair HX 1050W
L-S-P on Deviantart

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "recruit" (16.01.2005, 20:12)


2

søndag, 16. januar 2005, 20:55


Kan sikkert lade sig gøre, men så skal man også have et X800XT kort i PCI-E, da x850xt kun kommer i PCI-E.

Tror ikke det er smart at bruge en PCI-E bios på et AGP kort.


3

søndag, 16. januar 2005, 21:06


Soltani - :)) *G*..

Sorry for OT.

Men det kan du sikkert godt, tror bare ikke at resultatet bliver særlig vellykket med mindre at kortet kan køre 850 clocks.



MacBook Air - i7 powered ITX build

4

mandag, 17. januar 2005, 09:42


Hvis jeg sætter atitool til at finde max på ram og core, så kan coren godt køre som et X850XT PE men rammene kan ikke....
MEN hvis jeg selv sætter frekvensen op på rammene så kan de køre 600Mhz uden at der kommer fejl når jeg køre 3Dmark03 og der er heller ikke noget at se når jeg spiller.......

Jeg har haft mit kort til at køre 570/600Mhz
http://service.futuremark.com/compare?2k3=3594089
Så jeg ved ikke helt om kortet kan køre X850XT PE hastigheder....... De køre jo med 540/590Mhz tror jeg nok....

Intel I7 3930K Cooled by Phanteks PH-TC14PE
MSI X79 Big Bang Xpower II
16GB Samsung Green DDR3 PC3-12800 1600MHz
1x120GB Corsair Force Series 3 +1x250GB Samsung EVO 840 + 1x640GB Samsung SpinPoint F1
MSI GTX980ti 6G - Asus ROG SWIFT PG278Q
Asus Xonar Phoebus - Logitech Z4 - Sennheiser PC 360
Cooltek W2 - Corsair HX 1050W
L-S-P on Deviantart

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "recruit" (17.01.2005, 09:43)


5

mandag, 17. januar 2005, 14:12


Har selv lige leget med.. Men det er åbenbart forskelligt fra hvilken vers af Atitool man bruger fordi med vers. 0.0.22 kan jeg komme på på 540/573 før den melder om artifacts. Med den nyeste altså vers. 0.0.23 kan jeg kun komme op på omkring 540/550.. er der nogen har oplever det samme?

Er der nogen grund til at være forvirret eller findes der en grund til det her? Ville der ske noget med kortet hvis jeg lod det køre med 540/570 ?
Jeg har flashet den med en anden bios som fik den til at give 10 mhz mere på rammene.
Hvis det ville hjælpe jer.
Måske kunne i komme med nogle af jeres resultater med denne bios
http://www.techpowerup.com/bios/ATI.X800…sung16_0430.bin

67744 - 30150 - 13273 - 7504
[img]http://www.hwbot.org/signature.img?t=1&uid=4841&iehack=.jpg[/img]
Life is like a beer, the longer its open, the worse it gets

6

mandag, 17. januar 2005, 15:58


Citeret

Oprindeligt indlæg af Grauballemanden
Har selv lige leget med.. Men det er åbenbart forskelligt fra hvilken vers af Atitool man bruger fordi med vers. 0.0.22 kan jeg komme på på 540/573 før den melder om artifacts. Med den nyeste altså vers. 0.0.23 kan jeg kun komme op på omkring 540/550.. er der nogen har oplever det samme?

Er der nogen grund til at være forvirret eller findes der en grund til det her? Ville der ske noget med kortet hvis jeg lod det køre med 540/570 ?
Jeg har flashet den med en anden bios som fik den til at give 10 mhz mere på rammene.
Hvis det ville hjælpe jer.
Måske kunne i komme med nogle af jeres resultater med denne bios
http://www.techpowerup.com/bios/ATI.X800…sung16_0430.bin


Mit gæt er at den nye version er blevet bedre til at finde artifacts. Men det er bare et gæt..

recruit
Kan du ikke bare sætte den til at køre med de hastigheder når windows starter, og så se om der kommer fejl osv. Du behøver jo ikke flashe bios for det.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.