1

torsdag, 13. januar 2005, 16:16


hej gutter jeg har lige fået mine nye ram og er entlig lidt skuffet.

A-Data 4800 TCCD
asus a8v dlx rev 2.0
winchester 3200+

jeg kan stadig ikke komme over 245 fsb med 2:1 og T1
det er jeg lidt skuffet også nogle der har et råd til hvad der kan være galt.

aætter jeg den til T2 kan jeg nemt køre 260


2

torsdag, 13. januar 2005, 16:44


Jeg tror ikke det er RAM'ene, der sætter begrænsningen. Nok mere bundkortet eller BIOS.

Det er ikke alle BIOS'er til A8V, der overclocker lige godt efter hvad jeg har hørt.

PS. Tillykke med nye RAM :cheers:

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Ulrik" (13.01.2005, 16:45)


3

torsdag, 13. januar 2005, 16:46


køre med 1009.004

ved du hvilken en der er bedst


4

torsdag, 13. januar 2005, 16:51


- Ved ikke om noget af dette kan hjælpe -
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=46730

FX:

Citeret

TIP: bios 1009 beta seems to have coldboot and stability issues above 240fsb (no lock?)

|^|Dell Inspiron 6400
|^|Intel Core Duo T2500 ( 2 Ghz )
|^|2 * 1 GB DDR2 533 Mhz - 4,4,4,12
|^|15.4" WSXGA UltraSharp (1680x1050) TrueLife™ - widescreen
|^|ATI Mobility X1400 256mb - 80 GB 5400 rpm


5

torsdag, 13. januar 2005, 17:14


Citeret

Oprindeligt indlæg af DEVIL_DK
køre med 1009.004

ved du hvilken en der er bedst


Nej, desværre.


6

torsdag, 13. januar 2005, 17:24


Citeret

Oprindeligt indlæg af DEVIL_DK
køre med 1009.004

ved du hvilken en der er bedst


Jeg kører med 1008, den er sq meget god synes jeg :) Jeg har da kørt fsb 295 uden probs

HP Pavilion DV5-1214eo
Sony PlayStation3 40GB

7

torsdag, 13. januar 2005, 18:09


Prøv at give din RAM 3.1v og se, om det er noget, der hjælper. Hvis RAM'ene kører fint ved denne volt, sidder der TCCD 440 chips på! Ældre versioner af de chips vil ikke så gerne arbejde ved 1T, mens den nye 440 er meget mere villig.

embedded systems enthusiast

8

torsdag, 13. januar 2005, 18:55


Citeret

Oprindeligt indlæg af EdgarBaba
Prøv at give din RAM 3.1v og se, om det er noget, der hjælper. Hvis RAM'ene kører fint ved denne volt, sidder der TCCD 440 chips på! Ældre versioner af de chips vil ikke så gerne arbejde ved 1T, mens den nye 440 er meget mere villig.


asus a8v kan ikke give mere end 2.8 volt


9

torsdag, 13. januar 2005, 18:58


Citeret

Oprindeligt indlæg af DEVIL_DK

Citeret

Oprindeligt indlæg af EdgarBaba
Prøv at give din RAM 3.1v og se, om det er noget, der hjælper. Hvis RAM'ene kører fint ved denne volt, sidder der TCCD 440 chips på! Ældre versioner af de chips vil ikke så gerne arbejde ved 1T, mens den nye 440 er meget mere villig.


asus a8v kan ikke give mere end 2.8 volt
OCZ DDR Booster? :)


E8200/4Ghz - Passive TRUE 120
Asus P5E
XFX HD5850 BE
4GB Corsair DHX PC6400
Samsung 1TB F3
Corsair TX650
Antec Solo

10

fredag, 14. januar 2005, 15:02


Har hørt at Bios 1009_006 skulle være god til oc, men ejg har ikke prøvet den selv... Jeg kører med 1009_003, og det kører sq fint nok, men når fsb kommer over 280, jah så skal man resette cmos.... så kunne da godt være man skulle prøve emd en ny bios :)

A64 3200+, 1,5TB Storage, X800XT, Dell Ultrasharp 2408WFP.
Macbook Pro: Core 2 Duo 2,2 gHz, 2GB Ram, 8600gt osv.

11

fredag, 14. januar 2005, 15:05


Citeret

Oprindeligt indlæg af Astrocity

Citeret

Oprindeligt indlæg af DEVIL_DK

Citeret

Oprindeligt indlæg af EdgarBaba
Prøv at give din RAM 3.1v og se, om det er noget, der hjælper. Hvis RAM'ene kører fint ved denne volt, sidder der TCCD 440 chips på! Ældre versioner af de chips vil ikke så gerne arbejde ved 1T, mens den nye 440 er meget mere villig.


asus a8v kan ikke give mere end 2.8 volt
OCZ DDR Booster? :)


du må da godt sende mig en :)


12

lørdag, 15. januar 2005, 12:34


ja det minder jo lidt om de problemer man oplever med de fleste P4 og vand/luft.

Syntes efter 3 cpuer der ikke ville mere end lidt over 250 fsb at kompressor var det eneste der dur :(


Men hvad er det for en fejl du får? BSOD eller spontan reboot er hvad m8?
Tilykke med dine nye ram ;)


13

lørdag, 15. januar 2005, 12:37


den vil slet ikke go i winfows med rammen sat til T1
højre end 245

men det er forde de ikke får power nok

det her mb kan kun give 2.8


14

lørdag, 15. januar 2005, 12:46


Citeret

Oprindeligt indlæg af DEVIL_DK
den vil slet ikke go i winfows med rammen sat til T1
højre end 245

men det er forde de ikke får power nok

det her mb kan kun give 2.8


Lyt til hvad de andre siger ;).. Din BIOS har MEGET svært ved FSB over 240.. ;).. Opdater BIOSen.. :)

[ - EOS 400D - ] - [ - HP EliteBook - ] - [ - iPhone 5 - ] - [ - Thinkpad X430s - ]

[ - AMD PII 545 - 4 GB RAM - M4A78-EM - 10TB - ][/size]

15

lørdag, 15. januar 2005, 12:48


køre med den sidste nyr ikke beta nu

og jeg har hele tiden fint kunne køre 260

bare ikke med rammen på T1

men jeg har fundet ud af det er der ikke mange der kan


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.