Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 14. november 2004, 09:38


hey er der nogen der ka fortælle hvordan man fjerner køleren på et leadtek winfast a350........... den kølepasta de har brugt har limet køleren fast til gpu ..........tør sku ik rigtigt bruge vold har ikke prøvet andet end ati og der fjerner jeg let køleren............... jeg ska ha vandkølehoved på


hvis der er nogle der har erfaring med modding af sådan et kort vil jeg meget gerne høre om det

mvh
morten klos


2

søndag, 14. november 2004, 10:13


Jeg er ikke sikker men det lyder som det samme problem man har med at fjerne køleren på en amd 64 cpu... Måden du går det på er, at du skal dreje heatsinken roligt frem og tilbage, og hive en smule op i heatsinken, efter noget tid skulle det sejl, der binder de 2 ting sammen, slippe.

Det skal lige siges, at du bliver så træt af at sidde og vride i heatsinken uden, at der sker noget at du begynder og flå i den... (Det gør jeg i hvert fald)

Men bare tag det roligt, og vrid lidt i den. Men du skal nok bruge lidt vold for at få den af ;)

Forlovet myrdet over MMORPG
Onlinerollespil har tilsyneladende farligere bivirkninger end bleg hud og mangel på frisk luft.

3

søndag, 14. november 2004, 10:27


du kan prøve og varme det stille og roligt op med en føntørrer, og på et eller andet tidspunkt skulle den meget gerne give slip.


4

søndag, 14. november 2004, 10:34


hey takker en kombination af dreje og hårtørrer klarede prob..........takker erbødigst..........men nu kommer vi til mod eller overclock.............er der nogle der har erfaringer der har som sagt ikke prøvet andet end ati før


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.