Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 15. juli 2018, 12:02


Hej,


Ny bruger her - sidder og roder med oc for første gang siden den originale Pentium , så det er et par dage siden :)
Har kigget forum igennem, men ikke umiddelbart fundet noget endnu.

Anyway - Hardware er flg:
MSI Z77Ma-G45 bundkort
I5-2500K
MSI GTX 1060 Gaming X 6GB

Har for nyligt smidt GTX grafikkortet i, og er så efterfølgende kommet frem til at cpu'en er lidt langsom. Har ikke rodet med oc på det setup før nu, da behovet ikke rigtigt har været der.

Jeg har så sat en Coolermaster Masterliquid Lite 240 i, og den klarer jobbet ganske fint - kører p.t. 4.4GHz, og Prime95 blend-test hiver tem. op på omk. 60c med forholdsvis lav køling (1240rpm). Der er fin basis for at gå lidt højere op inden længe :)


Men - kabinettet jeg har er et Antec 600, fin størrelse, men jeg kan ikke finde en fornuftig plads til at motere radiator.
Der er plads til ekstra blæsere i fronten, men ikke radiatoren, så enten skal den sidde i plexiglas-ruden i siden (dårlig plads, og noget bøvlet når maskinen skal åbnes.

Ligeledes er det et problem i toppen af maskinen - man kunne fjerne blæseren (20cm), og skære yderligere huller ud, men det er heller ikke nogen fed løsning.

Så der skal nok et ny kabinet til - kigger lidt på forskellige i den billigere ende (omk. 500,-) men har svært ved at gennemskue hvilke der rent faktisk har plads til radiator m.v.

Hvad gør man her - tror ikke rigtig at det er til at lave fornuftigt med det nuværende kabinet - nogen der kan anbefale et kabinet der giver plads til kølingen, og også gerne plads til køling af gpu )man ender jo nok der en dag alligevel)?
Kigger umiddelbart efter et mid-tower i nogenlunde samme størrelse?

Nogle af dem jeg har kig på er:
Cooler Master MasterBox MB600L
nzxt phantom 240
Fractal Design Focus G
Fractal Design Core 2500
Antec GX 330

Ind til videre ser det ud til at Antec GX 330 er bedste bud, men er i tvivl om der stadig er plads til dvd-/bd-drev - Nogen der kender kabinettet, eller evt. har andre forslag?


2

onsdag, 18. juli 2018, 00:05


Problemet som jeg ser det er lidt dit budget... Du leder efter et kabinet med lidt mere high end features men til en entry level pris. De fleste kabinetter i den prisklasse er jo netop billige fordi der ikke er brugt tid og plads på ting som god understøttelse af vandkøling.

Men umiddelbart vil jeg satse på Fractal Design Focus G kabinettet. Der burde der være plads til din 240mm og samtidigt burde der også være fornuftigt airflow OG plads til DVD drevet hvis det skal med. Vær bare opmærksom på at det evt. kan betyde at HDD buret skal pilles ud eller som minimum flyttes og jeg ved ikke om du har nogen 3,5" mekaniske drev der skal med eller hvor mange der i så fald er tale om :P

Gaming Box:

Intel i7-7700K
ASUS ROG Strix Z270I Gaming
32GB Corsair DOMINATOR PLATINUM Special Edition Torque
ASUS ROG GTX1080Ti Poseidon
Seasonic Prime Titanium 750W
Antec Cube RGB - EK Edition
System HDD: Kingston KC1000 M.2 NVMe SSD
2x Samsung 750 EVO 500 GB til spil.

Custom Ek Waterblocks vandkøling.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.