Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 26. oktober 2014, 20:34


Hejsa Tweakers.

Jeg er igang med at overclocke en i5-4690K.

Umiddelbart var jeg i stand til at ramme 4.8Ghz på luftkøling, med en core voltage på 1.295(selvom diverse programmer inkl bios siger den får 1.312)

Computeren kunne fint køre stabilitets test, og havde kørt i ca to timer, men da den så gik i slumre tilstand crashede den med BSOD.

Jeg kan se at jeg fik flere typer af fejl, og da jeg prøvede at teste fejlen ved at sætte computeren i slumre tilstand kom fejlen igen med det samme.

Nu har jeg prøvet at sætte OC ned til 4.7Ghz og umiddelbart kunne computeren nu slumre uden problemer.

Her kommet mit spørgsmål så.

Bør jeg holde OC på 4.7, eller er det en måde at sikre at systemet ikke crasher (Det er ikke umiddelbart muligt at sætte core voltage op, da jeg ikke vil gå højere i temperatur.


puma99dk|

Bent u genieten van de tijd van de vooravond?

2

torsdag, 13. november 2014, 13:38


Hvilket board bruger du?


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.