Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 31. juli 2013, 22:47


Hej mates!

Jeg er en casual gamer, der gerne vil overclock sin computer, for at opnår en endnu bedre spileoplevelse. Det er primært Battlefield 3 computeren skal trække hvorfor den bedst mulige PC-opsætning er krævet.


Jeg har prøvet, efter at have læst og set diverse guides på nettet (youtube og andre links), at overclock min computer, men da jeg må indrømme at være rookie inden for området, har resultatet ikke været yderligere positivt. Jeg fik en "Overclocking failed"-message, hvorfor jeg var nødt til at sætte maskinen tilbage på default settings, og køre med det gamle setup - og har sidder jeg så nu.Mit setup lyder på følgende:

OS : Windows 7, Enterprise 64-bit SP1
CPU : Intel Core i7 870
RAM : G.Skill Sniper Series, 2x4 GB @ 1666 MHZ
MB : ASUS P7P55-M
GFX : NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
PSU : ENERGON @ 750 W

Derudover har jeg investeret i en COoler Master 212 Hyper til min CPU, i forhåbning om at det kan stabilisere min CPU bedre når jeg(hvis ?( ) jeg får den overclocked.


Jeg håber, at der er nogen der er klogere end mig, der evt. kan hjælpe mig!!

Sidst men ikke mindst har jeg tilføjet et par billeder fra mit BIOS, med defaults settings.

Nå ja, målet er ikke at uber-overclock systemet. Min processer kører med 2,93 GHZ som standard, men vil gerne op på 3,5+, hehe.

Håber i kan hjælpe, på forhånd tak.

http://imageshack.us/photo/my-images/407/rb7p.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/5/20d6.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/407/rb7p.jpg/2

torsdag, 1. august 2013, 15:38


Jeg ville ikke anbefale at overclocke, så længe du har den strømforsyning.


3

torsdag, 1. august 2013, 17:17


Hejsa Miltersen 1337

CPU overclock fra 2,93 Ghz til 3,5+ Ghz på luftkøling er altså rimelig kraftigt overclock, der skal du have fuldstændigt styr på temperaturer samt CPU volt skal sikkert hæves.

Et CPU overclock på ca. 200+ MHz kan måske lade sig gøre uden de store problemer, men derudover er overclock af grafikkortets GPU og RAM på ca. 20% hhv. 10% sikkert muligt, dog skal temperaturer overvåges (særligt i sommervarmen).


puma99dk|

Bent u genieten van de tijd van de vooravond?

4

fredag, 2. august 2013, 10:58


Jeg ville ikke anbefale at overclocke, så længe du har den strømforsyning.


jeg vil da os gerne tilslutte mig, har ik hørt godt om "Ever-gone" andet end dårligt, så en anden selv Cooler-Master, Corsair, SeaSonic el. andet i bare 80Plus Bronze vil være bedre :thumbsup:


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.