Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 13. juni 2013, 13:25


Hej,Jeg er indehaver af en god hjemmebyg PC med I7-950@4200,ATI HD 5870 1GB,SSD m.m. samt HAF-X cabinet og H70 køler fra Corsair. Jeg bruger den primært til FSX som er meget CPU afhængig og jeg kan godt mærke at CPUén er mere stresset om sommeren.Battlefield 3 og Crysis 3 kører forbavsende godt på det gamle ATI kort btw. (45-70fps på high settings 1900x1200 no AA)Idle temp :Vinter 29-34c

Sommer 37-42cDrifttemp:

Vinter :62-64c

Sommer 66-69c

Findes der noget externt aircondition til PC egentlig? Plug and play eller en minikøler måske?Michael M


2

torsdag, 13. juni 2013, 14:26


altså min bedste storm-p løsning da jeg havde problemer med sommervarmen var en alm 25cm bord blæser fra elgiganten eller andre steder.. Nok det nemmeste og billigste:-)

Tech-nørd, Gamer - IT all the way!

3

torsdag, 13. juni 2013, 20:41


Hej Michael.

Rigtigt fin PC du har dig der :-)

Men, men, men... Dine temperaturer er faktisk ikke slemme - heller ikke om sommeren. Så hvis du kan mærke, at PC'en hænger i håndbremsen om sommeren, så tror jeg, at jeg ville kigge om det måske kunne være grafikkortet der går lidt død.

Ellers så kan det være, at din CPU underclocker sig selv, fordi den bliver for varm. Alle nyere CPU'er har en funktion der gør, at hvis CPU'en bliver varmere end den er opgivet til, at kunne holde til... Ja, så underclocker den sig selv, for at holde temperaturen under.

Jeg kan give et godt eksempel med min egen maskine - faktisk fra igår. Jeg har en pumpe (vandkøling) som var sat til en fancontroller. Den port pumpen var sat til, var så brændt af, uden jeg havde lagt mærke til det, hvilket resulterede i, at der ikke var cirkulation i vandet. Dette skete så mens jeg var ved at render en video = 100% belastning af CPU. Det resulterede så i, at CPU'en kom op på 99,5 grader (ja, du læste rigtigt), og underclockede derefter sig selv til 2,4GHz, hvor den burde have en clockspeed på 3,8GHz.Du kan bruge OCCT eller CPU-Z til, at se om det evt. kan være dér problemet ligger :D

Anmelder og skærmtrold hos

www.tweak.dk

4

fredag, 14. juni 2013, 18:02


Det var da en mulighed, Min fan til GPU har jeg sat til manuel 45% så jeg prøver lige at hæve den lidt.

Tak for svaret.


Michael M


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.