Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 4. maj 2013, 23:55


Jeg har problemer som bare fanden med at køle grafikkort i Crossfire. De bliver så varme at man ikke kan røre dem, og nr.2 brænder som regel af.

Hvad gør man og er der nogle steder man kan finde et ordenligt vandkøling eller andet så man kan få de kort holdt nede og bruge alle 3 slots på bundkortet ? For der er som regel ikke plads til 3 kort med en fuldsize køler.
Jeg er heller ikke VVS mand, skal have nogle kits eller noget der passer 100% og er til at sætte sammen.

Håber der er en der lige kan komme med nogle forslag.


2

mandag, 6. maj 2013, 13:46


Lyder som om at du skal en tur ud i vandkøling. coolerkit.dk har nogle fornuftige kits til salg. Skriv en mail ind til dem med dine spørgsmål.. de er meget hjælpsomme og skal nok sørge for at du får dine ønsker opfyldt.. Dog skal man forvente at det koster en smule..


3

mandag, 6. maj 2013, 17:38


Dem har jeg skam fat i nu. De er næsten mine naboer :)


4

tirsdag, 7. maj 2013, 08:24


fint.. så skulle du nok kunne få bugt med de høje temperaturer.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.