Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 3. maj 2013, 13:39


Hey boys and girls!

Står og overvejer snart at investere i nogle nye kølere til mit kabinet.
Jeg har et NZXT Switch 810 kabinet og bruger en Corsair H110 cpu køler med push/pull pt og vil gerne have nogle nye blæsere til både radiatoren men også til resten af kabinettet.
Vil gerne have nogle blæsere der er støjsvage da der nemt kan komme til at larme meget med så mange blæsere og pt bruger jeg corsairs std blæsere som larmer et ondt år.

Eneste krav jeg har til blæserne er at der skal være LED og de skal være 140mm. Resten er ikke SÅ vigtigt :)
Farven på LED er endnu ikke bestemt men Rød / Grøn / Hvid er i tankerne pt :)

Nogen der har nogle gode fan bud ?

Tech-nørd, Gamer - IT all the way!

2

lørdag, 11. maj 2013, 14:46


Ingen der har gode erfaringer med nogle kølere til radiatorer som har lyst til at dele dem? ;)
Har selv overvejet nogle Yate Loon 140MM blæsere da jeg har læst godt om dem.

Tech-nørd, Gamer - IT all the way!

3

mandag, 13. maj 2013, 12:40


Har ingen erfaring med dem du selv linker til, men kan se at 48 db, så larmer de virkeligt meget så det er nok ikke dem du skal gå efter. Jeg kører lige pt med nogle blæsere på lige under 19 db og dem hører man ikke særligt meget. Har fået fortalt at for hver gang db niveauet stiger med 3, svare det til en fordobling af lyden, dog ikke helt sikker på dette men mener det er sådan. Denne kunne evt. være et bud på en blæser, ellers så har du her nogle spec du kan gå efter. Men skal det være helt stille vil jeg sige under 20 db.


4

mandag, 13. maj 2013, 19:21


http://www.coolerkit.dk/shop/yate-loon-140mm-1834p.html
CoolerKit har dem rated til 23Db hvilket da ikke er alverden?

Tech-nørd, Gamer - IT all the way!

5

torsdag, 16. maj 2013, 15:40


Man kan ikke bruge de officielle tal til noget alligevel. Der står ikke noget om hvordan de måler det, og der er ingen garanti for at de ikke, tja, lyver. Og Yate Loon selv siger f.eks. noget andet end coolerkit - 25 dB i stedet for 23. 25 dB er 58% kraftigere lyd end 23 dB.


6

torsdag, 16. maj 2013, 17:03


Yea.. Hvilket også er grunden til jeg leder efter nogen som kan anbefale nogle som vil være virkeligt gode til min H110 køler og samtidig har LED i ;)

Yate Loon var blandt andet en af dem som folk anbefaler på nettet

Tech-nørd, Gamer - IT all the way!

7

torsdag, 16. maj 2013, 18:11


Yate Loon skulle være i den gode ende. Men det er svært at komme det nærmere. Der bliver ikke lavet så mange anmeldelser af blæsere som af mere interessant hardware.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.