Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 24. juli 2012, 17:12


Hej
Er lidt en noob på dette område så undskyld hvis i tænker hvorfor gør han dette?
Men har fundet ud af når jeg spiller Diablo 3 bliver mit Nvida Gtx 260 i mellem 75 og 88 grader varmt så har forsøgt og søge div sider omkring emnet og siger mange at det er støv og ikke nok køling støv er det ikke da jeg lige har rengjort cpu køler og min stømforsygning plus har haft mit grafikkort skilt af og nyt kølepasta i håb om og nedbringe temp meeen uden den ønskede resultat. Nu bruger jeg afterburner og har sat den til og styre min cpu fan og den køre egentlig ok imens jeg køre net og sådan men når jeg så starter spillet op går den straks op i omdrejninger og bliver meget varm har forsøgt med et stress test program og teste men da den sagde min gpu var 92 grader ville jeg ikke længere da jeg var bange for at riste mit grej af. Har så fundet 2 kabinet kølere som jeg har forsøgt og sætte i mit Standard Asus kabinet en der sidder foran mit grafikkort og et bagved den foran puster luft ind og den bagpå tager luften ud samt så har jeg lukket siden af mit kabitnet igen. Men syntes stadig dette ikke virker som jeg gerne vil
Skal siges mit setup består af
2 skærme der er sat til 1 grafikkort
ellers er det ikke noget specielt
Billede af mit spec:
http://i46.tinypic.com/fmiab.png

Håber på nogen eller en kan hjælpe mig da jeg faktisk er lidt på bar bund i dette område.
Martin


2

onsdag, 25. juli 2012, 15:30


kan du ikke ligge et billede af din computer ind? det ville gøre det lidt nemmere ;)


3

onsdag, 25. juli 2012, 16:21


Jow da sagtens bliver nok lidt senere idag eller først i morgen da jeg skal til fødselsdag.


4

søndag, 29. juli 2012, 23:11


nvidia kort har det med at blive varme, og de er skam også bygget til det... du skal først være bange over de 110-120 grader :)

uanset, så se efter om du kansætte blæsere op tæt ved grafikkortet, nogle kabinetter har mulighed for en eller to blæsere lige foran grafikkortet og andre har mulighed for en blæser i siden. Sørg for at de suger luft ind i kabinettet (de eneste der skal puste ud er dem bagi kabinettet og dem i toppen)

Hvis du har lukkeplader siddende på hullerne til udvidelseskort bagi i kabinettet, så overvej enten at tage en eller to af dem væk, eller skift dem alle ud med perforerede lukkeplader (dem med lufthuller).

AMD FX 6300
8 GB Crucial DDR3-800
Gigabyte 970A-DS3P
AMD Radeon R9 270X

5

tirsdag, 31. juli 2012, 10:26


Under 95 grader er mere end tåleligt, også under længere belastning. DU skal måske kigge i GPU-Z, og se om andre temps på gfx måske ligger højt?

Fractal Node 305 hvid - Silverstone SFX-L 700W - Intel Core i7-8700 - AsRock Z370 mITX - 16gb DDR4-3000MHz - GTX 1080Ti - Samsung 850 EVO 512GB - Predator X34A

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.