Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

jesper101996

If you can't make it good, at least make it look good

1

lørdag, 14. juli 2012, 01:35


Den her tråd er ikke et råb på hjælp eller noget i den stil men mere et sjovt topic, sagen er at jeg tror jeg er kommet til at oc min cpu eller er det bare mit bundkort der driller :D men så lige at cpu'en var oc til 4.15GHz uden jeg har rørt ved noget meget mærkelig... er der måske nogen der ved hvad der kan være sket :D

bundkort: sabertooth 990FX
CPU: FX-4100

Bevis

Intel I7 4790K 4Ghz // Asus Maximus VII Hero Z97// Gigabyte 780 Windforce OC // Noctua NH-U12P SE2 // Sandisk Extreme Pro 480GB // Seagate 500GB 7200RPM // Phanteks Enthoo Luxe // EVGA Supernova G2 850w// SupremeFX // Patriot Viper 3 16GB CL9 1600Mhz

2

lørdag, 14. juli 2012, 15:46


Sikker på der ikke er aktiveret noget Auto OC i BIOS? :)

Silverstone ML08 - Silverstone SFX-L 700W - i5-6600K - Gigabyte GA170N-WIFI - 16gb DDR4-3000MHz - EVGA GTX 1080 SC - Samsung 850 EVO 512GB - Asus 27" IPS 1440p MG279Q - Razer Mamba TE

3

lørdag, 14. juli 2012, 17:32


I forhold til at din Bus Speed er oppe på 230MHz, så kunne det godt ligne at du har ramt/aktiveret en form for Auto OC/Tune funktion i din Bios :)


4

lørdag, 14. juli 2012, 17:36


Eller fysisk på bundkortet (altså en kontakt)

CPU: 2600K | CPU køler: Noctua D14
MoBo: ASUS P8P67 Deluxe | RAM: Crucial 16GB 1600MHz CL999 24
GFX: Gigabyte 6870OC | Skærm: 2x Dell U2410 24"
SSD: OCZ Agility 3 240GB | OS: Windows 8 Pro 64bit
Kabi: Antec P182 | PSU: Corsair TX650W
Lydkort: ASUS Xonar Essence STX | Headphones: Sennheiser HD650

jesper101996

If you can't make it good, at least make it look good

5

lørdag, 14. juli 2012, 19:00


Var inde og kigge på bios og så på nogle af de lister der var med valgmuligheder (oc) men aktiveret ikke noget af det :D
men kan sku godt være jeg er kommet til at aktiveret noget på bundkortet eller inde i bios :D

Rimelig lol for jeg har en standart amd køler og køre stadig uden problemer som at køre bf3 på high osv.

Intel I7 4790K 4Ghz // Asus Maximus VII Hero Z97// Gigabyte 780 Windforce OC // Noctua NH-U12P SE2 // Sandisk Extreme Pro 480GB // Seagate 500GB 7200RPM // Phanteks Enthoo Luxe // EVGA Supernova G2 850w// SupremeFX // Patriot Viper 3 16GB CL9 1600Mhz

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "jesper101996" (14.07.2012, 20:32)


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.