Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 27. oktober 2011, 23:06


Hejsa

Jeg vil gerne presse lidt mere ud af mit nyerhvervede Asus Geforce GTX 580.
Når jeg spiller Battlefield 3, med stock frekvenser, kan jeg holde grafikkorttemperaturen på 55 grader, hvis jeg manuelt sætter lidt mere gang i de to blæsere på kortet.

Jeg havde forestillet mig at lave en profil i Nvidia nTune, hvor jeg manuelt sætter blæseren til passende hastighed, og skruer op for frekvenserne - denne profil aktiverer jeg så når jeg skal spille fx Battlefield, og går tilbage til standard når jeg ikke spiller.
Der sker vel ikke noget ved regelmæssigt at skrue op og ned for frekvenserne på denne måde?

Hvor vil I anbefale at jeg starter? Default er:

Core clock: 782 Mhz
Memory Clock: 2004 Mhz

Disse to faktorer er det eneste jeg kan stille på i nTune.
Hvad med spændingen - er det nødvendigt at indstille den også, eller kan jeg nøjes med Core og Memory clock som nTune tillader?

Hvilke frekvenser vil I anbefale at jeg starter på?

På forhånd tak!

- Søren


puma99dk|

Bent u genieten van de tijd van de vooravond?

2

fredag, 28. oktober 2011, 13:31


prøv at installer MSI Afterburner og leg lidt med overclocking intet meget nemmere bruger det selv på mit EVGA GeForce GTX 570.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.