Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 18. juni 2011, 16:16


Hey

Jeg har lavet en profil i MSI Afterburner så fanspeeden kører som jeg vil ha den. Men hver gang jeg starter windows op så starter fanspeeden på 50%. Jeg skal så gå ind I programmet og trykke "auto" ud for fanspeed, og SÅ følger den min gemte profil.

Men hvorfor skal jeg gøre sådan hver gang, den burde da bare starte på og køre efter den profil jeg har gemt?

WINDOWS 7 64
CORSAIR SSD FORCE SERIES 3 120GB
INTEL CORE I5 2500K 3.30GHZ 6MB S-1155
ASUS P8P67 DELUXE B3 P67 S-1155 ATX
8GB CRUCIAL DDR3 BALLISTIX TACTICAL 1600MHZ
GIGABYTE GEFORCE GTX 580 1536MB
CORSAIR TX 750W
XIGMATEK DARKNIGHT CPU KØLER
AOC 24"

2

lørdag, 18. juni 2011, 16:25


Du har trykket på "apply overclocking at system startup", og ikke bare savet din profil?

Asus Rampage II Extreme
Core i7 920 D0, Silverstone 1200W
6GB Kingston HyperX 1866mhz, T24 Black Rose
EVGA GTX 570 Superclocked, Creative Extreme music, Raven 02 LE
G510, Quick Heavy, MX-518, G500
F3 500GB, WD B 500GB
H70

3

søndag, 19. juni 2011, 16:57


Nej, det har jeg ikke. Troede ikke det havde noget med det at gøre, men tak for tippet, det vil jeg forsøge.

WINDOWS 7 64
CORSAIR SSD FORCE SERIES 3 120GB
INTEL CORE I5 2500K 3.30GHZ 6MB S-1155
ASUS P8P67 DELUXE B3 P67 S-1155 ATX
8GB CRUCIAL DDR3 BALLISTIX TACTICAL 1600MHZ
GIGABYTE GEFORCE GTX 580 1536MB
CORSAIR TX 750W
XIGMATEK DARKNIGHT CPU KØLER
AOC 24"

4

mandag, 20. juni 2011, 19:07


Hmm, det lod sgu ikke rigtig til at hjælpe alligevel.

Den starter stadig op på 50% men nu er der trods alt lys i "auto" ud for "fanspeed" men det hjælper jo ikke noget når den ikke står på det jeg har sat den til.

Nu skal jeg fjerne "auto" trykke "apply" og så på med "auto" igen for at den går ned på de 30% den skal stå på i idle, altså, ved de 35*.

WINDOWS 7 64
CORSAIR SSD FORCE SERIES 3 120GB
INTEL CORE I5 2500K 3.30GHZ 6MB S-1155
ASUS P8P67 DELUXE B3 P67 S-1155 ATX
8GB CRUCIAL DDR3 BALLISTIX TACTICAL 1600MHZ
GIGABYTE GEFORCE GTX 580 1536MB
CORSAIR TX 750W
XIGMATEK DARKNIGHT CPU KØLER
AOC 24"

Seneste tests og artikler

0

Crucial Ballistix Tracer 1866 MHz DDR3

Crucial har meldt sig på banen
Læs Mere

0

SanDisk Extreme og Kingston USB 3.0 Media Reader

Tweak.dk bevæger sig i dag ind
Læs Mere

0

Logitech K480 Bluetooth tastatur

Vi skal i dag tage et nærmere
Læs Mere

0

NZXT H440 - Special Edition

Du husker måske, da vi kiggede
Læs Mere
Seneste nyheder

0

Telltale Games udvikler Minecraft Story Mode

Spilproducenten Telltale Games
Læs Mere

0

Nintendo arbejder på ny konsol

Nintendo er efter sigende på v
Læs Mere

0

Cadillac CT6 tager streaming bagspejl i brug

Sammen med kamera, der streame
Læs Mere

0

Samsung Galaxy S6 dukket op flere steder

Den nye Samsung Galaxy S6 er d
Læs Mere
Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.