Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 18. januar 2009, 18:56


Aften Folkens.

Jeg er stødt på et meget træls og super nedern problem med min OC af min comp.

Det er ligesom det pludselig over-volter min cpu eller med andre ord den stiger rigtig hurtig på rigtig kort tid.

Min Temp inde i kabinettet er omkring 20-21*c

Har absolut ingen idé om hvad det kan være.

Håber i kan hjælpe mig :D

Rig:
Point Of View - Black Diamond 500w
Gigabyte GA-MA78GM-S2H Rev: 1.1 Bios: F5
AMD X2 5000+(Brisbane) Energy Effencint(staveplade)
4x1 Corsair XMS2 6400
Asetek WaterChill KT03AT-12v(Standard pumpe)
Asetek 120 rad
Sunon 120mm blæser
FESER ONE kølevæske


Gigabyte ga-ma78gm-s2h Rev: 1.1 with bios ver. F7
AMD x2 5000+(not BE) Brisbane @ 3.3ghz - 1.44 volt
4 x 1024mb Corsair XMS2 Extreme 800 @ 733mhz - 2.1 volt
PoV Black Diamond 2x12v 500w
Asus eah4850 1gb @ 750mhz/1085mhz
Asetek Waterchill Pump(900l/h)
Black Ice Pro 1x120 rad(Unknown 2x120+ rad on the way!)
ThermelRight XWB-1 cpu block
Asetek NB block
Swiftech Micro Reservoir
OCZ XTC ram cooler

Dette indlæg er blevet redigeret 6 gange, senest redigeret af "Twisted Diego" (29.01.2009, 15:31)


2

mandag, 19. januar 2009, 16:01


Er der slet ingen som har et gæt på hvad det kan være ?

Den gør samme nummer med et Thermelright XWB-1 kølehoved.

Har også prøvet 3 forskellige kølepasta men med samme resultat

Thermelright pasta som fulgte med XWB-1
Asetek pasta som fulgte med køle systemet

Og den sidste IC Diamond 7 Carat som skulle være noget af det bedste man kan få. Skal lige siges at det lå i snit 3*c lavere end de andre pasta :9xo

Gigabyte ga-ma78gm-s2h Rev: 1.1 with bios ver. F7
AMD x2 5000+(not BE) Brisbane @ 3.3ghz - 1.44 volt
4 x 1024mb Corsair XMS2 Extreme 800 @ 733mhz - 2.1 volt
PoV Black Diamond 2x12v 500w
Asus eah4850 1gb @ 750mhz/1085mhz
Asetek Waterchill Pump(900l/h)
Black Ice Pro 1x120 rad(Unknown 2x120+ rad on the way!)
ThermelRight XWB-1 cpu block
Asetek NB block
Swiftech Micro Reservoir
OCZ XTC ram cooler

3

tirsdag, 20. januar 2009, 16:04


Hmm...

Stiger cpu-aktiviteten i joblisten???

CPU: E8500 3,6 Ghz
RAM: Corsair Dominator PC2-8500
Bundkort: P5N-T Deluxe
GFX: 2xXFX GTX 260 Black Edition i SLI
PSU: Corsair TX950 watt

4

tirsdag, 20. januar 2009, 17:04


Det gør det kun når den er under load.

Så joblisten står på 100% når den gør det.

Idle står den på 25*c og under load 45*c indtil den finder på at stige til de himmelske temps :9xo

Gigabyte ga-ma78gm-s2h Rev: 1.1 with bios ver. F7
AMD x2 5000+(not BE) Brisbane @ 3.3ghz - 1.44 volt
4 x 1024mb Corsair XMS2 Extreme 800 @ 733mhz - 2.1 volt
PoV Black Diamond 2x12v 500w
Asus eah4850 1gb @ 750mhz/1085mhz
Asetek Waterchill Pump(900l/h)
Black Ice Pro 1x120 rad(Unknown 2x120+ rad on the way!)
ThermelRight XWB-1 cpu block
Asetek NB block
Swiftech Micro Reservoir
OCZ XTC ram cooler

5

tirsdag, 20. januar 2009, 17:11


Prøv lige enten af køre en prime 95 eller en orthos test for at se om den gør det samme.

Mål temperaturen på cpuen med everest.

Jeg har nemlig oplevet af OCCT laver nogle ret kraftige fejl målinger på temperaturen på cpuen under stress test hvis man benytter den indbyggede temperatur måler i programmet.

Det kan selvfølgelig også være at temperatur føleren i cpuen opføre sig lidt mærkeligt.
For det gør den nemlig i min 4800+ brisbane cpu hvor jeg ligger med en idle temperatur på -5 og -8 grader på cores :))

MSI P67-GD80 - Intel Core I7 2600K - Team Xtreme 2400 MHz 2x2 gb - Sapphire HD5870 1GB - Coolermaster Silent Pro 1000 watt - 2x Samsung F1 750 gb i RAID0

Cooling ---> H2O - Dice - Ln2

6

tirsdag, 20. januar 2009, 18:34


Har prøvet med flg. Programmer:

OCCT v2.0.1
Prime95
Orthos

Og aflæser mine temps i Everest Ultimate og i Core Temp.

Core Temp har en offset på 3*c(Taget temp fra bios og samlignet med windows temp)

Kender godt temp-problemerne med Brisbane kernerne.

http://peecee.dk/upload/view/150561

Gigabyte ga-ma78gm-s2h Rev: 1.1 with bios ver. F7
AMD x2 5000+(not BE) Brisbane @ 3.3ghz - 1.44 volt
4 x 1024mb Corsair XMS2 Extreme 800 @ 733mhz - 2.1 volt
PoV Black Diamond 2x12v 500w
Asus eah4850 1gb @ 750mhz/1085mhz
Asetek Waterchill Pump(900l/h)
Black Ice Pro 1x120 rad(Unknown 2x120+ rad on the way!)
ThermelRight XWB-1 cpu block
Asetek NB block
Swiftech Micro Reservoir
OCZ XTC ram cooler

7

tirsdag, 20. januar 2009, 22:04


Pass

CPU: E8500 3,6 Ghz
RAM: Corsair Dominator PC2-8500
Bundkort: P5N-T Deluxe
GFX: 2xXFX GTX 260 Black Edition i SLI
PSU: Corsair TX950 watt

8

tirsdag, 20. januar 2009, 22:06


Må også sige pas :crazyeyes:

Har du prøvet med std clock og se om den også stiger helt vildt i temperatur?

For jeg køre fint 3,5 ghz på vand med min 4800+ uden at den laver sådan nogle sky høje temperature sådan lige pludseligt :boxed:

MSI P67-GD80 - Intel Core I7 2600K - Team Xtreme 2400 MHz 2x2 gb - Sapphire HD5870 1GB - Coolermaster Silent Pro 1000 watt - 2x Samsung F1 750 gb i RAID0

Cooling ---> H2O - Dice - Ln2

9

onsdag, 21. januar 2009, 00:19


Den har også præsteret at gøre det med stock settings. Både med og uden CnQ

Gigabyte ga-ma78gm-s2h Rev: 1.1 with bios ver. F7
AMD x2 5000+(not BE) Brisbane @ 3.3ghz - 1.44 volt
4 x 1024mb Corsair XMS2 Extreme 800 @ 733mhz - 2.1 volt
PoV Black Diamond 2x12v 500w
Asus eah4850 1gb @ 750mhz/1085mhz
Asetek Waterchill Pump(900l/h)
Black Ice Pro 1x120 rad(Unknown 2x120+ rad on the way!)
ThermelRight XWB-1 cpu block
Asetek NB block
Swiftech Micro Reservoir
OCZ XTC ram cooler

10

onsdag, 21. januar 2009, 12:58


Når man kigger på graferne set det næsten ud som om der er noget der går løst, altså at kølehovedet slippet fra cpuen, eller an selvekernen mister noget af kontakten med heatspreaderen.

If you make it idiotproof then some will just make a better idiot.. =P

Asus Maximus III Gene
I7 - 860@4Ghz Corsair H70
Gainward GTX470
Corsair Dominator GT PC17066 4 x 2GB
Creative SB X-Fi XtremeMusic
OCZ Vertes 3 + Intel x-25 m80 2.Gen Triple boot: Lion, W7,Ubuntu
Dell U2711 + vertical Samsung SyncMaster 226BW

11

onsdag, 21. januar 2009, 15:04


Citeret

Oprindeligt indlæg af PsyCho
Når man kigger på graferne set det næsten ud som om der er noget der går løst, altså at kølehovedet slippet fra cpuen, eller an selvekernen mister noget af kontakten med heatspreaderen.


Har prøvet at skrue fra position 0(hvor skruerne kun lige har fat i mb) og så ellers en 1/4 omgang ind ad gangen uden held.

Det eneste jeg fik ud af det var at den havde meget svært ved at komme af med varmen igen.

Jeg havde sat den til og køre en orthos i nat, men den havde rebootet efter ca. 2 timer.
Jeg brugte Core-temp til at logge mine temps hver 3sek.

Her er det sidste den nåede at logge:
03:16:30 01/21/09,CPU#0 (Core#0),42,9,42,100,3150.13
03:16:30 01/21/09,CPU#0 (Core#1),48,8,48,100,3150.13
03:16:33 01/21/09,CPU#0 (Core#0),41,9,42,100,3150.13
03:16:33 01/21/09,CPU#0 (Core#1),48,8,48,100,3150.13
03:16:36 01/21/09,CPU#0 (Core#0),42,9,42,100,3150.13
03:16:36 01/21/09,CPU#0 (Core#1),48,8,48,100,3150.13
03:16:39 01/21/09,CPU#0 (Core#0),42,9,42,100,3150.13
03:16:39 01/21/09,CPU#0 (Core#1),48,8,48,100,3150.13
03:16:42 01/21/09,CPU#0 (Core#0),43,9,43,100,3150.13
03:16:42 01/21/09,CPU#0 (Core#1),48,8,49,100,3150.13
03:16:45 01/21/09,CPU#0 (Core#0),42,9,43,98,3150.13
03:16:45 01/21/09,CPU#0 (Core#1),49,8,49,100,3150.13
03:16:48 01/21/09,CPU#0 (Core#0),43,9,43,98,3150.13
03:16:48 01/21/09,CPU#0 (Core#1),49,8,49,100,3150.13
03:16:51 01/21/09,CPU#0 (Core#0),43,9,44,100,3150.13
03:16:51 01/21/09,CPU#0 (Core#1),49,8,50,100,3150.13
03:16:54 01/21/09,CPU#0 (Core#0),43,9,44,100,3150.13
03:16:54 01/21/09,CPU#0 (Core#1),50,8,50,100,3150.13
03:16:57 01/21/09,CPU#0 (Core#0),45,9,45,100,3150.13
03:16:57 01/21/09,CPU#0 (Core#1),49,8,50,100,3150.13
03:17:00 01/21/09,CPU#0 (Core#0),45,9,45,100,3150.13
03:17:00 01/21/09,CPU#0 (Core#1),50,8,50,100,3150.13
03:17:03 01/21/09,CPU#0 (Core#0),45,9,45,100,3150.13
03:17:03 01/21/09,CPU#0 (Core#1),50,8,50,100,3150.13
03:17:06 01/21/09,CPU#0 (Core#0),45,9,45,100,3150.13
03:17:06 01/21/09,CPU#0 (Core#1),51,8,51,100,3150.13
03:17:09 01/21/09,CPU#0 (Core#0),46,9,46,100,3150.13
03:17:09 01/21/09,CPU#0 (Core#1),51,8,51,100,3150.13
03:17:12 01/21/09,CPU#0 (Core#0),47,9,47,100,3150.13
03:17:12 01/21/09,CPU#0 (Core#1),51,8,52,100,3150.13
03:17:15 01/21/09,CPU#0 (Core#0),47,9,47,100,3150.13
03:17:15 01/21/09,CPU#0 (Core#1),51,8,52,100,3150.13
03:17:18 01/21/09,CPU#0 (Core#0),48,9,48,100,3150.13
03:17:18 01/21/09,CPU#0 (Core#1),52,8,52,100,3150.13
03:17:21 01/21/09,CPU#0 (Core#0),47,9,48,100,3150.13
03:17:21 01/21/09,CPU#0 (Core#1),53,8,53,100,3150.13
03:17:24 01/21/09,CPU#0 (Core#0),49,9,49,100,3150.13
03:17:24 01/21/09,CPU#0 (Core#1),52,8,53,100,3150.13
03:17:27 01/21/09,CPU#0 (Core#0),48,9,49,100,3150.13
03:17:27 01/21/09,CPU#0 (Core#1),53,8,53,100,3150.13
03:17:30 01/21/09,CPU#0 (Core#0),48,9,49,98,3150.13
03:17:30 01/21/09,CPU#0 (Core#1),53,8,53,100,3150.13
03:17:33 01/21/09,CPU#0 (Core#0),49,9,50,100,3150.13
03:17:33 01/21/09,CPU#0 (Core#1),54,8,54,100,3150.13
03:17:36 01/21/09,CPU#0 (Core#0),50,9,51,100,3150.13
03:17:36 01/21/09,CPU#0 (Core#1),54,8,54,100,3150.13
03:17:39 01/21/09,CPU#0 (Core#0),50,9,51,100,3150.13
03:17:39 01/21/09,CPU#0 (Core#1),54,8,54,100,3150.13
03:17:42 01/21/09,CPU#0 (Core#0),51,9,52,100,3150.13
03:17:42 01/21/09,CPU#0 (Core#1),54,8,54,100,3150.13
03:17:45 01/21/09,CPU#0 (Core#0),52,9,52,100,3150.13
03:17:45 01/21/09,CPU#0 (Core#1),55,8,55,100,3150.13
03:17:48 01/21/09,CPU#0 (Core#0),53,9,53,100,3150.13
03:17:48 01/21/09,CPU#0 (Core#1),54,8,55,100,3150.13
03:17:51 01/21/09,CPU#0 (Core#0),54,9,54,100,3150.13
03:17:51 01/21/09,CPU#0 (Core#1),55,8,56,100,3150.13
03:17:55 01/21/09,CPU#0 (Core#0),55,9,55,100,3150.13
03:17:55 01/21/09,CPU#0 (Core#1),57,8,57,100,3150.13
03:17:58 01/21/09,CPU#0 (Core#0),55,9,55,100,3150.13
03:17:58 01/21/09,CPU#0 (Core#1),57,8,57,100,3150.13
03:18:01 01/21/09,CPU#0 (Core#0),57,9,57,100,3150.13
03:18:01 01/21/09,CPU#0 (Core#1),57,8,57,100,3150.13
03:18:04 01/21/09,CPU#0 (Core#0),56,9,57,100,3150.13
03:18:04 01/21/09,CPU#0 (Core#1),57,8,58,100,3150.13
03:18:07 01/21/09,CPU#0 (Core#0),59,9,59,98,3150.13
03:18:07 01/21/09,CPU#0 (Core#1),58,8,59,100,3150.13
03:18:10 01/21/09,CPU#0 (Core#0),58,9,59,100,3150.13
03:18:10 01/21/09,CPU#0 (Core#1),59,8,59,100,3150.13
03:18:13 01/21/09,CPU#0 (Core#0),60,9,60,100,3150.13
03:18:13 01/21/09,CPU#0 (Core#1),60,8,60,100,3150.13
03:18:16 01/21/09,CPU#0 (Core#0),62,9,62,100,3150.13
03:18:16 01/21/09,CPU#0 (Core#1),60,8,60,100,3150.13
03:18:19 01/21/09,CPU#0 (Core#0),62,9,62,100,3150.13
03:18:19 01/21/09,CPU#0 (Core#1),60,8,60,100,3150.13

Og ved de 60*c på hver kerne rebootede den så.

Det skal lige siges at der ikke er nogen bios-feature som man kan ændre på hvad angår shutdown temp ej heller hvornår den lukker

Gigabyte ga-ma78gm-s2h Rev: 1.1 with bios ver. F7
AMD x2 5000+(not BE) Brisbane @ 3.3ghz - 1.44 volt
4 x 1024mb Corsair XMS2 Extreme 800 @ 733mhz - 2.1 volt
PoV Black Diamond 2x12v 500w
Asus eah4850 1gb @ 750mhz/1085mhz
Asetek Waterchill Pump(900l/h)
Black Ice Pro 1x120 rad(Unknown 2x120+ rad on the way!)
ThermelRight XWB-1 cpu block
Asetek NB block
Swiftech Micro Reservoir
OCZ XTC ram cooler

12

onsdag, 21. januar 2009, 16:12


Det er ganske normalt at sådan en Althon lukker ved omkring 60 grader :)

Min 4800+ lukker og slukker for alt det sjove ved omkring 62 grader så gider den ikke lege mere.

Synes så dine temperature er helt hen i vejret når du nu bruger vandkøling :crazyeyes:

Ved 3,5 ghz har min 4800+ en load på ca 50-52 grader med vandkøling.

Jeg køre med en single radiator, Heatkiller AM2 blok og en lille dangerden pumpe og har ingen problemer med temperaturen overhovedet.

Det køler faktisk så godt at jeg overvejer at sætte gfx med i loopet også :D

MSI P67-GD80 - Intel Core I7 2600K - Team Xtreme 2400 MHz 2x2 gb - Sapphire HD5870 1GB - Coolermaster Silent Pro 1000 watt - 2x Samsung F1 750 gb i RAID0

Cooling ---> H2O - Dice - Ln2

13

onsdag, 21. januar 2009, 17:47


UPDATE:

Jeg har idag fået mit XWB-1 kølehoved tilbage fra RMA og det lader til og kunne gøre jobbet en del bedre end det som fulgte med Asetek.

Den har kørt i 35min med Orthos og har en temp på 37*c :9xo

Så må vi håbe at det var det som skulle til ;)

Gigabyte ga-ma78gm-s2h Rev: 1.1 with bios ver. F7
AMD x2 5000+(not BE) Brisbane @ 3.3ghz - 1.44 volt
4 x 1024mb Corsair XMS2 Extreme 800 @ 733mhz - 2.1 volt
PoV Black Diamond 2x12v 500w
Asus eah4850 1gb @ 750mhz/1085mhz
Asetek Waterchill Pump(900l/h)
Black Ice Pro 1x120 rad(Unknown 2x120+ rad on the way!)
ThermelRight XWB-1 cpu block
Asetek NB block
Swiftech Micro Reservoir
OCZ XTC ram cooler

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Twisted Diego" (21.01.2009, 17:48)


14

onsdag, 21. januar 2009, 20:49


UPDATE 2 :

Den har bestået en 2 timers Orthos hvor den havnede på 38-39*c

Billed:

Så det lader til og være virke nu. :-D

Gigabyte ga-ma78gm-s2h Rev: 1.1 with bios ver. F7
AMD x2 5000+(not BE) Brisbane @ 3.3ghz - 1.44 volt
4 x 1024mb Corsair XMS2 Extreme 800 @ 733mhz - 2.1 volt
PoV Black Diamond 2x12v 500w
Asus eah4850 1gb @ 750mhz/1085mhz
Asetek Waterchill Pump(900l/h)
Black Ice Pro 1x120 rad(Unknown 2x120+ rad on the way!)
ThermelRight XWB-1 cpu block
Asetek NB block
Swiftech Micro Reservoir
OCZ XTC ram cooler

15

torsdag, 29. januar 2009, 15:30


Ja så er den sag afklaret...

Det var mit gamle køle hoved som var i "udu" :D


Alt køre som det skal nu.

Har haft den oppe på 3.49 GHz :boxing:, dog ikke orthos stabil mere end 3sek, men den kørte windows, film og sådan nogle ting stabilt.

Gigabyte ga-ma78gm-s2h Rev: 1.1 with bios ver. F7
AMD x2 5000+(not BE) Brisbane @ 3.3ghz - 1.44 volt
4 x 1024mb Corsair XMS2 Extreme 800 @ 733mhz - 2.1 volt
PoV Black Diamond 2x12v 500w
Asus eah4850 1gb @ 750mhz/1085mhz
Asetek Waterchill Pump(900l/h)
Black Ice Pro 1x120 rad(Unknown 2x120+ rad on the way!)
ThermelRight XWB-1 cpu block
Asetek NB block
Swiftech Micro Reservoir
OCZ XTC ram cooler

16

torsdag, 29. januar 2009, 16:16


Citeret

Oprindeligt indlæg af Twisted Diego
Ja så er den sag afklaret...

Det var mit gamle køle hoved som var i "udu" :D


Alt køre som det skal nu.

Har haft den oppe på 3.49 GHz :boxing:, dog ikke orthos stabil mere end 3sek, men den kørte windows, film og sådan nogle ting stabilt.


Det var da godt problemet blev løst :D

hvad giver du din cpu af volt ved 3,5 ghz?

Jeg har en smule problemer pt med at få min 4800+ 3dmark stabil ved 3,5.

Har haft den oppe og vende 3,6 ghz men den var kun lige stabil nok til en runde superpi men vd 3,4 ghz vil den køre stabilt 24/7 :)

MSI P67-GD80 - Intel Core I7 2600K - Team Xtreme 2400 MHz 2x2 gb - Sapphire HD5870 1GB - Coolermaster Silent Pro 1000 watt - 2x Samsung F1 750 gb i RAID0

Cooling ---> H2O - Dice - Ln2

17

torsdag, 29. januar 2009, 17:50


Citeret

Oprindeligt indlæg af Rasmus_yamaha

Citeret

Oprindeligt indlæg af Twisted Diego
Ja så er den sag afklaret...

Det var mit gamle køle hoved som var i "udu" :D


Alt køre som det skal nu.

Har haft den oppe på 3.49 GHz :boxing:, dog ikke orthos stabil mere end 3sek, men den kørte windows, film og sådan nogle ting stabilt.


Det var da godt problemet blev løst :D

hvad giver du din cpu af volt ved 3,5 ghz?

Jeg har en smule problemer pt med at få min 4800+ 3dmark stabil ved 3,5.

Har haft den oppe og vende 3,6 ghz men den var kun lige stabil nok til en runde superpi men vd 3,4 ghz vil den køre stabilt 24/7 :)


Fik desværre aldrig taget det screenshot af det, men det var vist oppe i nærheden af 1.6-1.65v :razz:.
Jeg arbejder dog på at få den derop igen. Køre PT. 3432mhz ved 1.52v og arbejder mig stille og roligt op.

Er din ikke en Black Edition ? :D


EDIT: Kørte lige en 3D mark Vantage på CPU´en kun.

Gigabyte ga-ma78gm-s2h Rev: 1.1 with bios ver. F7
AMD x2 5000+(not BE) Brisbane @ 3.3ghz - 1.44 volt
4 x 1024mb Corsair XMS2 Extreme 800 @ 733mhz - 2.1 volt
PoV Black Diamond 2x12v 500w
Asus eah4850 1gb @ 750mhz/1085mhz
Asetek Waterchill Pump(900l/h)
Black Ice Pro 1x120 rad(Unknown 2x120+ rad on the way!)
ThermelRight XWB-1 cpu block
Asetek NB block
Swiftech Micro Reservoir
OCZ XTC ram cooler

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "Twisted Diego" (29.01.2009, 18:03)


18

torsdag, 29. januar 2009, 18:18


Citeret

Er din ikke en Black Edition ? :D


Nope bone stock Althon X2 4800+ brisbane :D

Den er bare rimelig oc villig den cpu jeg har fået.

Men okay 1,5 volt det er ca det samme jeg skal op på ved samme hastighed :)

MSI P67-GD80 - Intel Core I7 2600K - Team Xtreme 2400 MHz 2x2 gb - Sapphire HD5870 1GB - Coolermaster Silent Pro 1000 watt - 2x Samsung F1 750 gb i RAID0

Cooling ---> H2O - Dice - Ln2

19

torsdag, 29. januar 2009, 18:48


Citeret

Oprindeligt indlæg af Rasmus_yamaha

Citeret

Er din ikke en Black Edition ? :D


Nope bone stock Althon X2 4800+ brisbane :D

Den er bare rimelig oc villig den cpu jeg har fået.

Men okay 1,5 volt det er ca det samme jeg skal op på ved samme hastighed :)



Ja det må jeg nok sige :D

Har du et screenshot af cpuz ?

Hvilket setup køre du med ?

Ellers en go´ OC af en 4800+ 8)

Gigabyte ga-ma78gm-s2h Rev: 1.1 with bios ver. F7
AMD x2 5000+(not BE) Brisbane @ 3.3ghz - 1.44 volt
4 x 1024mb Corsair XMS2 Extreme 800 @ 733mhz - 2.1 volt
PoV Black Diamond 2x12v 500w
Asus eah4850 1gb @ 750mhz/1085mhz
Asetek Waterchill Pump(900l/h)
Black Ice Pro 1x120 rad(Unknown 2x120+ rad on the way!)
ThermelRight XWB-1 cpu block
Asetek NB block
Swiftech Micro Reservoir
OCZ XTC ram cooler

20

torsdag, 29. januar 2009, 19:17


Citeret

Oprindeligt indlæg af Twisted Diego

Citeret

Oprindeligt indlæg af Rasmus_yamaha

Citeret

Er din ikke en Black Edition ? :D


Nope bone stock Althon X2 4800+ brisbane :D

Den er bare rimelig oc villig den cpu jeg har fået.

Men okay 1,5 volt det er ca det samme jeg skal op på ved samme hastighed :)



Ja det må jeg nok sige :D

Har du et screenshot af cpuz ?

Hvilket setup køre du med ?

Ellers en go´ OC af en 4800+ 8)


Desvære ingen screenshot harddisken var billede af det var på er afgået ved døden og havde ikke taget backup ;(

Men min lan gamer består af

MSI K9A2GM 780G bundkort
AMD Althon X2 4800+
A-Data PC2 6400 2*2 gb ram
Albatron 8800GT
Silverstone Strider 600 watt psu
samsung F1 750 gb HDD

Også er det ellers vandkølet :)

Men jeg begynder lige på lidt oc nu kan være jeg kan få den 3dmark06 stabil ved 3,6 ghz det skal i hvert fald prøves :D

MSI P67-GD80 - Intel Core I7 2600K - Team Xtreme 2400 MHz 2x2 gb - Sapphire HD5870 1GB - Coolermaster Silent Pro 1000 watt - 2x Samsung F1 750 gb i RAID0

Cooling ---> H2O - Dice - Ln2

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.