Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 12. januar 2009, 22:14


Hej alle, på forhånd tak for hjælpen!
Er forholdsvis ny på dette område, så bær over med mig..

har brug for lidt hjælp med oc af min computer
Set-up:
Intel core 2 quad q9300
4 gb ddr2 pc6400 800 mhz 1.part ram
geforce 9600 512 mb silent
asus ip35-pro mainboard
raptox 800 watt strømforsyning

Jeg har fået den oc til 3.0 ghz, men får hele tiden en blå skærm efter den har været tændt i et par timer, hvor den skriver at der er en error, og jeg skal kontakte min forhandler.
Er det nogen der har tips til hvordan jeg får mere ud af min cpu, og måske oc af ram og gpu, og hvordan undgår jeg errors og sikrer mig alt kører stabilt?

Med venlig hilsen
Illtha

Intel core 2 quad q9300
4 gb ddr2 pc6400 800 mhz 1.part ram
geforce 9600 512 mb silent
asus ip35-pro mainboard
raptox 800 watt strømforsyning

2

tirsdag, 13. januar 2009, 09:42


1. test med orthos mens du har realtemp kørende for at se om den er stabil..er den ikke det, skal den formodentligt have flere volt...i den forbindelse skal du holde øje med temperaturen.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, Sapphire R9 270X 4GB OC.

3

tirsdag, 13. januar 2009, 12:22


Ja det lyder til den skal have mere vold - Så prøv at øg vcore lidt, men husk at hold øje med temp hvis du gør, så den ikke stiger voldsomt.

1090T @ 4.0 Ghz
PowerColor 5870 @ 950/1200
Asus Republic of Gamers IV.
Corsair Dominator 1600MHz 8-8-8-24
Corsair 850W

4

torsdag, 15. januar 2009, 17:38


Citeret

Oprindeligt indlæg af Fragman
1. test med orthos mens du har realtemp kørende for at se om den er stabil..er den ikke det, skal den formodentligt have flere volt...i den forbindelse skal du holde øje med temperaturen.


Jeg prøver at øge vcore lidt, og ser hvad der sker.. tak for hjælpen.. melder tilbage med nyhederne :)

Intel core 2 quad q9300
4 gb ddr2 pc6400 800 mhz 1.part ram
geforce 9600 512 mb silent
asus ip35-pro mainboard
raptox 800 watt strømforsyning

5

torsdag, 15. januar 2009, 17:51


hvilken ram og køler bruger du ?

min gamle q9300 kunne 3.4-5 ghz på luft og uden det store tweaking

w00p w00p

6

fredag, 16. januar 2009, 18:37


Citeret

Oprindeligt indlæg af sENITY
Ja det lyder til den skal have mere vold -


Ahr....Mon dog. :crazyeyes:


7

lørdag, 17. januar 2009, 19:26


Kingston ram,
Og har en stor artic cooling som cpu køler lige pt, og 2 mindre artid cooling til systemet i det hele.. grafikkortet har en køler spændt på, så regner ikke med det volder nogle problemer.. har fået den op på 3.3 ghz nu, med vcore på 1.28?

Intel core 2 quad q9300
4 gb ddr2 pc6400 800 mhz 1.part ram
geforce 9600 512 mb silent
asus ip35-pro mainboard
raptox 800 watt strømforsyning

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.