Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 1. juni 2008, 10:52


Hej..

Jeg har et Gigabyte GA-EX38-DS4 bundkort og et coolermaster cosmos 1000 kabinet og har sat eSata kablet fra fronten til en sata port på bundkortet.. Men når jeg tænder for hd sker der ikke noget.. Er der nogle, som ved hvad der måske er galt?? Det virker når jeg genstarter computeren med hd tændt, men hvis jeg så slukker hd og skal tænde den igen senere virker det ikke..

På forhånd tak..


2

søndag, 1. juni 2008, 10:54


Citeret

Oprindeligt indlæg af Duzze
Hej..

Jeg har et Gigabyte GA-EX38-DS4 bundkort og et coolermaster cosmos 1000 kabinet og har sat eSata kablet fra fronten til en sata port på bundkortet.. Men når jeg tænder for hd sker der ikke noget.. Er der nogle, som ved hvad der måske er galt?? Det virker når jeg genstarter computeren med hd tændt, men hvis jeg så slukker hd og skal tænde den igen senere virker det ikke..

På forhånd tak..

Den understøtter vel ikke hotswap?


E8200/4Ghz - Passive TRUE 120
Asus P5E
XFX HD5850 BE
4GB Corsair DHX PC6400
Samsung 1TB F3
Corsair TX650
Antec Solo

3

søndag, 1. juni 2008, 10:59


Hvad er hotswap?? Og hvad skal understøtte det?? Bundkortet eller?? :boxed:

Det er forresten en Cooler Master 360 X-craft, som hd sidder i..


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.