Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 6. april 2008, 06:00


Har i lang tid prøvet at lokaliserer hvad der fik Call of duty 4 til at fryse, hvor lyden og billedet ofte frøs mellem 4 - 6 sekunder og så fortsatte normalt igen i multiplayer.

Jeg har læst en del omkring dette problem og stortset prøvet alt for at løse dette dog uden held. Men i dag lagde jeg mærke til, at audiodg.exe filen tog lige lovligt meget når jeg spillede cod 4 faktisk ligefra 40 - 60 % af hukommelsen. Jeg prøvede så derefter at afslutte processen i joblisten hvormed jeg så ingen lyd havde, men spillet frøs ikke en eneste gang, så det hjalp at afslutte exe filen.

Det mærkelige er, at alt på min computer virker som det skal og det er kun når jeg spiller Cod4 den går amok.

Nogle der han en ide til at løse problemet? Har prøvet at slå udvidelser fra i lyd settings og prøvet en anden driver dog uden held.

Min comp består af:

Asus M2N MX - bruger onboard
AMD x2 6000+
ATI 3870
4gb PC5300 G.skill

hmmm...

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Sh0wMasTeR" (06.04.2008, 06:58)


2

søndag, 6. april 2008, 10:42


læs: http://blogs.msdn.com/larryosterman/arch…udiodg-exe.aspx

og du vil se at der nok er et kompatibilitets issue mellem denne proces og den kode COD4 loader ind i den.

Pilfinger

puma99dk|

Bent u genieten van de tijd van de vooravond?

3

søndag, 6. april 2008, 13:29


Hvis du køre Windows Vista så prøv at kør spillet som "Administrator" og se om det hjælper, det ska man nogle gange i Vista før ting virker, derfor jeg køre XP :roller:


4

søndag, 6. april 2008, 17:47


tror jeg har fikset det.

Jeg satte lydkvaliteten ned på medium (22hz) i cod 4 og slog derefter funktionen: tillad programmer, at overtage eksklusiv styring af enheden. Det gjorde jeg ved alle lyd enheder os den til grafikkortet, der er jo onboard lyd via HDMI. Desuden slog jeg alle lydudvidelser fra.

Spillet har kørt stabilt i ca. en time, så tror problemet er løst, håber dog de retter det i en kommende patch om det så er til vista eller cod 4.

hmmm...

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Sh0wMasTeR" (06.04.2008, 17:48)


5

tirsdag, 8. april 2008, 08:07


Det hjælp alligevel ikk, nogen der kan hjælpe?

Jeg bruger iøvrigt Vista Ultimate.

hmmm...

6

tirsdag, 8. april 2008, 09:34


Havde lignende problemer. Prøvede at køre med onboard lyd i stedet og det virkede som om det hjalp. Prøvede så et par dage senere igen med mit x-fi og så var der ingen problemer. :boxed:


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.