Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 5. april 2008, 16:38


Jeg har lige købt mig et pivfrisk 9800GTX Nvidia grafikkort.

Jeg har afprøvet det på settlers og world in conflict men lagger uhyggelig meget selvom grafik indstillinger er lav.

Mens jeg installerede drivers og driectx9.0c (bruger XP) blev jeg underrettet om at indstillingerne på kortet var sat ned pga. et eller andet jeg ikke ved.

Mit system ser sådan ud:

Intel(R) Core(TM)2 CPU 6300 @ 1.86GHz
NVIDIA GeForce 9800 GTX
Gigabyte GA-945P-S3 v1
2GB DDR2 SDRAM Nanya M2Y1G64TU8HB0B-3C

Spørg hvis i har brug for at vide mere. Hjælp ønskes snarest muligt!!

Tak på forhånd :rules:


2

lørdag, 5. april 2008, 16:43


Tror det er din CPU.

Har du fjernet gamle drivere osv?

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Danius" (05.04.2008, 16:45)


3

lørdag, 5. april 2008, 16:44


Er det en frisk xp install? Hvis ikke har du så fjernet gamle drivere Grundigt?

Den her fejl du får ?


4

lørdag, 5. april 2008, 16:45


Yep det den fejl :P


5

lørdag, 5. april 2008, 16:47


Smid et ekstra strømstik i kortet.


6

lørdag, 5. april 2008, 16:48


Citeret

Oprindeligt indlæg af Danius
Tror det er din CPU, 1.86 Ghz er ikke optimalt.


Det er det ikke nej, slet ikke faktisk, men den burde nu ikke hakke i de spil ved low settings, selvom de er rimelig cpu afhængige..


7

lørdag, 5. april 2008, 16:48


Dobbel post :/

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Fino" (05.04.2008, 16:49)


8

lørdag, 5. april 2008, 16:51


Har du prøvet med strømstikket? Det kunne godt løse problemet.

E8400 @ 4.05GHz 1.2V Lapped/Lapped TRUE Black 2xP12
HD4850 512 @ 730/1075 HR03 GT B9

9

lørdag, 5. april 2008, 16:53


Citeret

Oprindeligt indlæg af nano
Har du prøvet med strømstikket? Det kunne godt løse problemet.


Der var plads til to strømstik, men har ikke nogle og der fulgte ikke en med i kassen :S


10

lørdag, 5. april 2008, 16:56


Citeret

Oprindeligt indlæg af Fino

Citeret

Oprindeligt indlæg af nano
Har du prøvet med strømstikket? Det kunne godt løse problemet.


Der var plads til to strømstik, men har ikke nogle og der fulgte ikke en med i kassen :S


Well, det virker ikke før den får strøm på begge stik, mere er der ikke i det ;)


11

lørdag, 5. april 2008, 17:03


Citeret

Oprindeligt indlæg af noxon

Citeret

Oprindeligt indlæg af Fino

Citeret

Oprindeligt indlæg af nano
Har du prøvet med strømstikket? Det kunne godt løse problemet.


Der var plads til to strømstik, men har ikke nogle og der fulgte ikke en med i kassen :S


Well, det virker ikke før den får strøm på begge stik, mere er der ikke i det ;)


Det kan da ikke passe, så havde der fulgt et med i pakken da?


12

lørdag, 5. april 2008, 17:04


Citeret

Oprindeligt indlæg af Fino

Citeret

Oprindeligt indlæg af noxon

Citeret

Oprindeligt indlæg af Fino

Citeret

Oprindeligt indlæg af nano
Har du prøvet med strømstikket? Det kunne godt løse problemet.


Der var plads til to strømstik, men har ikke nogle og der fulgte ikke en med i kassen :S


Well, det virker ikke før den får strøm på begge stik, mere er der ikke i det ;)


Det kan da ikke passe, så havde der fulgt et med i pakken da?



Nej, på mit gamle forbrændte 6600GT fulgte der ikke et strømstik med.


13

lørdag, 5. april 2008, 17:05


De fleste PSU'er har nu om dage minimum et af de stik, fulgte der ikke en molex converter med det?

Lian Li V2000B - HX1000W
DFI DK X58 - 920 - ATI 5870
6GB OCZ PC12800 CL7 - 2*Samsung 2443BW - Samsung 240HD
Seagate ES.2 32mb 250GB - 2*WD160GB RE SATA2 - 1 TB USB - 1TB Lan
måske en MD20 til salg

14

lørdag, 5. april 2008, 17:06


Citeret

Oprindeligt indlæg af teko
De fleste PSU'er har nu om dage minimum et af de stik, fulgte der ikke en molex converter med det?


Det eneste der fulgte med var TV stik og en VGA converter.


15

lørdag, 5. april 2008, 19:36


30 kr pp hos shg skynd dig at bestille et ekstra kabel.
http://www.shg.dk/produkter/infobox.asp?…00503&lokation=

Core i7 I7-3770k 3500@4800 Siberian Tiger II
Gigabyte GA-Z77X-UD3H
Corsair Vengeance 4 x 4 GB 1866MHZ
Intel Solid-State Drive 520 series 240GB
1000gb Seagate 7200.10 (lager)
Gigabyte GV-R797OC-3GD
T&T 850watt
LG GGWH20L Super Multi Blue
Windows 7 Ultimate

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.