Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 1. april 2008, 11:31


Hey Tweak.dk

Jeg tænkte at dette forum måske kunne hjælpe mig med et lille problem jeg har.


Jeg har købt et Razer Barracuda headset, som er et surround sound headset. Jeg har dog det problem at sub'en ikke rigtig gider virke. Eller jo, den vil gerne virke hvis jeg nu f.eks. sætter den i et andet stik end det hører til (f.eks. ved rear højtalerne)

Mit lydkort kan tage 5.1 surround sound, men aner ikke hvorfor den ikke vil virke. Der er to stik tilbage når jeg har sat dem i der er sikre, og har prøvet dem begge, men der sker intet.

Sådan ser mit lydkort ud: www.team-woelk.dk/lydkort.jpg

Der følgende stik fra ledningsnettet fra headsettet:

Grøn : Forreste højtalere
Sort : bagerste højtalere
Lyserød : Mikrofon
Orange : Subwoffer (men skal sættes hvor og hvordan får man det til at virke?)

Nogen der har forslag til hvad jeg kunne gøre?

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "woelk" (01.04.2008, 11:33)


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.