Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 29. marts 2008, 10:26


Hej..

Jeg har fire blæser i mit kabinet. Jeg vil gerne have sat alle til mit bundkort. Jeg har fundet ud af at mit bundkort har nedenstående stik..

2 x system fan headers
1 x power fan header
1 x North Bridge fan header

Jeg har sat 2 af mine blæser til system fan. Mit spørgsmål er så om jeg kan sætte de 2 andre til power fan og north bridge fan, da jeg ikke bruger dem til andet? Vil det på nogen måde skade mit hardware? Det er jo samme 3-pin stik.

På forhånd tak


2

lørdag, 29. marts 2008, 10:56


Det kommer helt an på hvor meget effekt dit mb kan levere af watter. (kig i manualen)
Kan den ikke levere nok vil du meget sandsynligt brænde mindst den fan port af. jeg har en ide om at et mb kan levere mindst 3W per port. men jeg vil ikke hænges op på det.
Du kunne kaste nogle kroner efter en fanmaster eller lignende. så har du en boks hvor du selv kan bestemme hvor hårdt dine blæsere skal arbejde.

Pilfinger

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.