Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 27. marts 2008, 16:05


HVad er det her?

Samsung Spinpoint 500GB Sata. Der er strøm til og kabel til også.

Skal der sidde en Lus til om den skal være master, slave eller ingen når den kører alene på kablet og den skal arbejde med 2 IDE diske.


2

torsdag, 27. marts 2008, 16:16


Hent samsungs disk program og forbered drevet. så vil det virke.

Pilfinger

3

torsdag, 27. marts 2008, 17:07


hjalp ikke


4

torsdag, 27. marts 2008, 17:14


Kan windows ikke finde harddisken fordi BIOS´en ikke står som den skal ? Eller er harddisken under "denne computer" ?

Hvad vil du bruge en single SATA harddisk til ? Noget soft-RAID med nogle IDE-harddiske du har ? Eller hvad er tanken bag det screenshot ?

Men nej der skulle meget gerne ikke være nogen jumper på din HDD.


5

torsdag, 27. marts 2008, 17:18


Den ligger ikke i windows.

Den skal arbejde sammen med 2IDE diske, men kan ikke finde den under denne computer.

Kan heller ikke finde den i bios.

Har prøvet alle 4 porte på bundkortet og ingen vil snakke med den

Screenshotet viser hvad et raid program fra asus siger.


6

torsdag, 27. marts 2008, 17:25


Hvad siger Bios ?
er portene enablet ?

Pilfinger

7

torsdag, 27. marts 2008, 17:25


Citeret

Oprindeligt indlæg af Shooqer
Den ligger ikke i windows.

Den skal arbejde sammen med 2IDE diske, men kan ikke finde den under denne computer.

Kan heller ikke finde den i bios.

Har prøvet alle 4 porte på bundkortet og ingen vil snakke med den

Screenshotet viser hvad et raid program fra asus siger.


Hvis din BIOS ikke kan finde den og den ikke er i DENNE COMPUTER, så er det jo ikke just underligt at Asus´program ikke kan se den.

Går ud fra at den spinner som en mis når du starter din computer op ? - Så står den i det mindste strøm. Prøvet et andet SATA-kabel ?

Først og fremmest skal du jo have din BIOS til at finde harddisken. Du har tjekket at SATA-portene ikke er disable ik ? Sidste jeg lavede en BIOS-update var den nye standard indstilling at alle SATA-porte skulle være disable. Skide smart :crazyeyes:


8

torsdag, 27. marts 2008, 23:37


Så kom den, den skulle bare formateres fra Computer Management

Takker lukker og slukker


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.