Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 25. marts 2008, 22:22


Hej Tweak

Jeg har en Fujitzu Siemens Amilo Pro V2045 og nu efter jeg endnu engang har formateret den virker det trådløse netværkskort pludselig ikke. Har forsøgt foskellige versioner af Windows og endda Vista, men intet dur.

Skal lige siges at jeg bruger den samme driver som jeg har gjort altid.

Det underlige ved det hele er at computeren kommer med et popup, hvori der står at der er fundet trådløse netværk, men når jeg går ind for at se hvilke netværk det er siger den at den ingen netværk kan finde.Har faktisk også et andet problem nu jeg er igang :)
- Opdaterede firmware i brænderen og siden der har jeg ikke kunne boote fra drevet. Har forsøgt at slette firmwaren og flashe ny ind igen, men det virker stadig ikke.. nogle gode idéer til dette ?


Håber i kan hjælpe med enten det ene eller det andet, da jeg er løbet tør for idéer :)

Med venlig Hilsen
Morten Friis aka Duno :)

Hej hej

2

torsdag, 27. marts 2008, 09:54


Slet ikke nogen der kan hjælpe, eller har et bud på hvad der kan gøres ? :)

Hej hej

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.