Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 11. marts 2008, 22:18


Hey derude.

Ja overskriften siger nok sig selv. Jeg kan ikke få mit sorround 5.1 anlæg til at fungere på min pc. Det virker fint igennem forstærkeren til tv'et og dvd'en. Har haft min far til at installere det, og han har rimelig meget forstand på sådan noget, så det skulle være sat rigtigt til.

Men til pc'en virker det sq ikke. Jeg har de seneste drivere ( 2008 ) og mit lydkort er et Realtek 97. Mit bundkort er et ASUS A5N8X. Kablet fra forstærkeren går ikke ind i en af de 6 audio stik, som bruges til normale pc-højtalere, høretelefoner eller mindre anlæg. Har et SPCID kabel, eller hvad det nu hedder, som sidder i det gule stik næsten i toppen af bundkortet.

Jeg har nogle teorier, hvorfor det ikke virker. Kan det være bundkortet som er broken? Kablet som er kaput? Eller måske settings på computeren der er forkerte?

Jeg har søgt overalt angående drivers, opsætninger osv. men i Realtek 97 options, er der ikke ligefrem noget om det stik, som jeg skal bruge. Kun om de 6 audio stik.

Jeg har prøvet at sætte stikket i en af de 6 audio stik. Den fandt ud af, at der var et stik i, men der var stadig ingen lyd. Den kom frem til, at det bare var en lydenhed.

Det her er et akut problem. Skal nemlig bruge anlægget på fredag ;) Det har tidligere virket, men kan ikke huske hvornår det stoppede med at virke. Jeg brugte så min skærm, som jeg også brugte som pc skærm den gang, og kørte det bare og tv'et. Nu har jeg så købt en rigtig pc skærm, så nu SKAL det køres gennem computeren. Fjernsynet kører for sig selv og er ikke længere en mulighed.


2

tirsdag, 11. marts 2008, 22:50


prøv optisk istedet. en spændingsforskel på forstærker og computer kan være nok til at det ikke virker.
hos mig slukkede lyden i ca et sekund når køleskabet tændte. nu kører jeg optisk og køleskabet kan tænde lige så åndsvagt det har lyst til.

Pilfinger

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.